Σε άνοδο η Μαρσέιγ

Σε άνοδο η Μαρσέιγ

Τα προγνωστικα ποδοσφαιρου του Ηρακλή Αντύπα για τα παιχνίδια της Κυριακής (10/03)!

Γράφει ο Ηρακλής Αντύπας

Καλημέρα φίλοι μου. Κρίμα που δεν είχε το απόλυτο χθες η στήλη. Πέρασε για πλάκα η βασική μου επιλογή, αφού η Νόριτς έφερε το συνδυαστικό 1 & over 2,5 στην αναμέτρηση με τη Ρόδεραμ από το ημίχρονο.

Το ίδιο συνέβη και με την Άντερλεχτ, αφού το συνδυαστικό 2 & over 2,5 στην έδρα της Μολενμπέικ, έγινε από το ημίχρονο! Η στήλη την πάτησε, γιατί δεν μπορείς να τα βάλεις με τη φετινή Ίντερ. Έπαιζε στην έδρα της φορμαρισμένης Μπολόνια και κέρδισε με 1-0 και εμείς θέλαμε να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Κρίμα, γιατί μιλάμε για παρολί με συνολική απόδοση 7,9, το οποίο πήγε στον κουβά για ένα γκολ.

Πάμε στα σημερινά, όπου υπάρχουν αρκετά παιχνίδια και η στήλη θα ποντάρει σε τρία ματς με το παρολί να βγάζει απόδοση 10,15.

Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ – Γάνδη Προγνωστικά

Η Άντερλεχτ με τη νίκη της στην έδρα της Μολενμπέικ μείωσε την διαφορά από την κορυφή στους πέντε βαθμούς και η Ουνιόν θέλει να την επαναφέρει στους οκτώ, κερδίζοντας τη Γάνδη.

Οι γηπεδούχοι την πάτησαν στο Κόνφερανς Λιγκ, αφού ηττήθηκαν εντός έδρας από τη Φενέρ με 3-0. Ένα αποτέλεσμα, που ουσιαστικά τους απέκλεισε από τη διοργάνωση.

Η Γάνδη είναι απρόβλεπτη ομάδα και «πληρώνει» τις αμυντικές της αδυναμίες, αφού έχει δεχθεί γκολ και στα 11 τελευταία της ματς, σε όλες τις διοργανώσεις. Επειδή στο τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα, σκοράρει τουλάχιστον δύο γκολ θα ποντάρω στη Ουνιόν, αλλά με κάλυψη. Θα πάρω σε απόδοση 2,15 το 1Χ & over 2,5.

Αρούκα – Σπόρτινγκ Προγνωστικά

Η Σπόρτινγκ βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας έναν βαθμό διαφορά από τη δεύτερη Μπενφίκα και με ένα ματς λιγότερο, το σημερινό στην έδρα της Αρούκα. Τα «λιοντάρια» θέλουν φυσικά το τρίποντο για να ξεφύγουν στην βαθμολογία, αλλά απέναντί τους έχουν μια ομάδα, που το τελευταίο διάστημα αποδίδει λες και είναι πρωταθλήτρια!

Έχουμε και λέμε. Η Αρούκα μετρά έξι νίκες στα επτά τελευταία της ματς και μάλιστα σκοράρει ασταμάτητα. Στις νίκες αυτές σημείωσε 20 γκολ!

Οι φιλοξενούμενοι, σίγουρα θα σκέφτονται και το παιχνίδι στο Μπέργκαμο, κόντρα στην Αταλάντα, όπου θα προσπαθήσουν να πάρουν την πρόκριση (1- 1 το πρώτο ματς).

Εκτιμώ, ότι το goal/goal & over 2,5 σε απόδοση 2,10 αξίζει.

Μαρσέιγ – Ναντ Προγνωστικά

Από τη στιγμή που ο Γκατούζο αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της Μαρσέιγ, η ομάδα της Μασσαλίας πετάει φωτιές! Συγκεκριμένα, κέρδισε με 3-1 την Σαχτάρ, με 4-1 τη Μονπελιέ, με 5-1 την Κλερμόν (εκτός έδρας) και με 4-0 την Βιγιαρεάλ!

Σήμερα υποδέχεται τη Ναντ και στοχεύει να δώσει συνέχεια στην εντυπωσιακή αυτή παρουσία. Τα «καναρίνια» παλεύουν και πάλι για την παραμονή και κόντρα σε αυτή τη Μαρσέιγ, δύσκολα θα αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα. Θα ποντάρω στη νίκη των γηπεδούχων, σε συνδυασμό με το over 2,5 σε απόδοση 2,25.

πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ