Δε σταματά στο Βερολίνο το τρένο της Μονακό

Δε σταματά στο Βερολίνο το τρένο της Μονακό

Καλημέρα σας. Αχ αυτές οι βολές! Αχ… Δύο έχασε ο Προμηθέας στα έσχατα 30” και στην τελευταία του επίθεση έκανε λάθος με συνέπεια να ηττηθεί από τη Χαποέλ Χολόν με 93-92, χθες, στην Πάτρα. Αποτέλεσμα που δεν είναι καταστροφικό για την ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου, αφού στην έκτη αγωνιστική θέλει απλή νίκη ή ήττα των Ισραηλινών για να προκριθεί στην επόμενη φάση. Ωστόσο, για εμάς δεν ήταν καλό, αφού αν και επιβεβαιώθηκε το Over 154,5 πόντοι, ο «άσος» έστειλε το ποντάρισμά μας στο παμε στοιχημα στα σκουπίδια.

Γράφει ο Σπύρος Κοντός

Σήμερα θα πάρουμε την ανηφόρα και από το Basketball Champions League θα πάμε στην Ευρωλίγκα.

Άλμπα Βερολίνου – Μονακό Προγνωστικά

Για τη χαρά του παιχνιδιού θα παρατάσσεται από εδώ και πέρα η Άλμπα, που θέλει μεν να αποφύγει την έσχατη θέση, το κίνητρό της δε για αυτό δεν είναι πολύ μεγάλο. Στους αγώνες της, βλέπουμε πολύ γρήγορο ρυθμό και υψηλά σκορ.

👉 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος μπάσκετ είναι κάθε μέρα στο Bethome.gr!

Από την πλευρά της, η σούπερ φορμαρισμένη Μονακό κυνηγάει τη δεύτερη θέση. Έχει βάλει στη σειρά επτά επικρατήσεις και δείχνει πανέτοιμη να εκμεταλλευτεί τα στραβοπατήματα των συνόλων που βρίσκονται πιο πάνω της (Μπαρτσελόνα) ή μαζί της (Παναθηναϊκός).

Το μεταξύ τους ματς έχει ξεκάθαρο φαβορί κι αυτό είναι οι φιλοξενούμενοι. Το συγκρότημα του Σάσα Ομπράντοβιτς δε σκέφτεται το ενδεχόμενο αποτυχίας στην έδρα μίας από τις χειρότερες ομάδες της διοργάνωσης και θεωρούμε ότι θα είναι 100% συγκεντρωμένο. Για αυτό θα πάρουμε το «διπλό» στο -4,5 και θα το συνδυάσουμε με το Over 159,5 πόντοι, το οποίο προσφέρεται στο 2,38.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

21:00 Άλμπα Βερολίνου – Μονακό: Μονακό -4,5 & Over 159,5 πόντοι ➡απόδοση 2,38

πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ