Τον έφαγαν κι αντιδρούν

Τον έφαγαν κι αντιδρούν

Θετικός ο απολογισμός (+13.5 μονάδες) από τα πολωνικά πονταρίσματα της Παρασκευής, επιβεβαιώθηκε η πελατειακή σχέση στο ντέρμπι του Πόζναν και πλήρωσε το 1 & Under 3.5 της Λεχ, αλλά νωρίτερα πανηγυρικά το Over 2.5 στο Λούμπιν.

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

Φροζινόντε – Λάτσιο

Την έχει πάρει η κατηφόρα την Φροζινόνε, στα 6 τελευταία παιχνίδια της πήρε μόλις έναν πόντο και δέχθηκε 16 γκολ, με αποτέλεσμα να βρεθεί εντός επικίνδυνης ζώνης. Πικρή η ήττα από τη μέχρι πρότινος παραπαίουσα Σασουόλο (1-0), με χαμένο πέναλτι στο φινάλε που πληγώνει ακόμα περισσότερο το ηθικό της ομάδας.

Η Λάτσιο επέστρεψε από το Μόναχο με 4η διαδοχική ήττα από τα χέρια της Ουντινέζε (1-2), τον “έφαγαν” τον Σάρι τα δυσαρεστημένα αποδυτήρια. Με υπηρεσιακό προπονητή η σημερινή αποστολή και “αύρα” Τούντορ που θα αναλάβει από βδομάδα. Συχνές οι περιπτώσεις που οι “χαλασμένοι” παίκτες αντιδρούν μόλις φύγει ο ανεπιθύμητος προπονητής, υπάρχει μπόλικη ποιότητα στη Λάτσιο για να εκμεταλλευτεί τα μεγάλα ανασταλτικά προβλήματα των γηπεδούχων. Επιλογή το διπλό σε απόδοση 2.15.

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Αλαβές

Δεν έθελξε, αλλά πέρασε από τα Κανάρια (0-2) η Αθλέτικ και μείωσε σε απόσταση βολής από την 4αδα που είναι πλέον ο μεγάλος στόχος του συλλόγου, μέχρι να έρθει η ώρα του τελικού για το Copa Del Rey.

Εντυπωσιακή η ομάδα του Βαλβέρδε στο Σαν Μαμές όλη την σεζόν (10-3-0 σερί στη La Liga), συχνά γίνεται αποπνικτική με το πρέσινγκ ψηλά και την Αλαβές έδειξε ότι την έχει στα δύο προηγούμενα ματς. Την κέρδισε και στον 1ο γύρο στη Βιτόρια (0-2) και στις 16 του Γενάρη στο Μπιλμπάο (2-0) στο δρόμο προς τον τελικό. Αξίζει στοιχηματικής εμπιστοσύνης μπρος στο κοινό της, επιλογή το Αθλέτικ -1 (ασιατικό) σε απόδοση 2.00.

Λούτον – Νότιγχαμ Φόρεστ

Τρομερά προβληματική στην άμυνα η Λούτον, αγωνίζεται αφελώς, έχει ξεμείνει κι από στόπερ, δέχεται φάσεις και γκολ κατά κύματα. Την Τετάρτη κατάφερε να χάσει το ματς με 0-3 προβάδισμα στο ημίχρονο και στα 8 τελευταία ματς έχει δεχθεί 27 γκολ σύνολο!

Η Φόρεστ παρουσίασε πρόβλημα δυστοκίας στα τελευταία τρία ματς, αλλά οι “χάτερς” θα της προσφέρουν ευκαιρίες και η μπροστινή της 4αδα έχει την ταχυδύναμη να κάνει θραύση. Από την άλλη, η ομάδα του Νούνο έχει άλυτο πρόβλημα στις στατικές φάσεις, κομμάτι στο οποίο στηρίζονται πολύ οι γηπεδούχοι. Πιθανό το σενάριο να δούμε ένα παρόμοιο σκορ με το 2-2 του πρώτου γύρου, επιλογή το Over 3 (ασιατικό) σε απόδοση 2.10.

Αλάνιασπορ – Καϊσέρισπορ

Συνεπής στο σκοράρισμα από το ξεκίνημα του έτους η Αλάνιασπορ, προέρχεται από 12 σερί Goal/Goal κι εσχάτως πήρε τις νίκες που χρειαζόταν για να διώξει τη βαθμολογική πίεση. Θετικό το πρόσημο της πρώιμης θητείας Γιλμάζ στον πάγκο της Καϊσέρισπορ, παίζει επιθετικά, δημιουργεί αρκετά κι έχει μία καλή απόσταση (+6) από την επικίνδυνη ζώνη. Κατάλληλο το ματσάρισμα για να δούμε πολλά γκολ, επιλογή το Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.13.

Έξτρα ποντάρισμα από τα νότια παράλια της Τουρκίας το σκοράρισμα του Χασάν σε απόδοση 2.80. Έχει γίνει σημείο αναφοράς πλέον στην κορυφή της Αλάνιασπορ ο Αιγύπτιος στράικερ, βρήκε δίχτυα στο πρόσφατο διπλό, εκτέλεσε και το τελευταίο πέναλτι της ομάδας. Θα βρει τις στιγμές του απέναντι σε μία Καϊσέρισπορ που ταξιδεύει δίχως τους τρεις καλύτερους στόπερ της.

Φαρένσε – Ρίο Άβε

Η Φαρένσε αδικείται από τη βαθμολογική συγκομιδή των τελευταίων εβδομάδων, παραμένει συνεπής στο σκοράρισμα, αλλά της λείπει μία κομβική νίκη. Κάτι ανάλογο ισχύει και για την Ρίο Άβε που έβγαλε δύσκολο πρόγραμμα, η εικόνα της είναι βελτιωμένη στο β’ γύρο, αλλά μακριά από το γήπεδό της αποδυναμώνεται. Προκύπτει αγωνιστική ισορροπία και θα ρισκάρουμε στο “Χ”, σε απόδοση 3.25, το οποίο δεν καταστρέφει κανέναν.

Παρολί

Τρεις επιλογές από Πολωνία, Αγγλία & Γερμανία, τοποθετημένες σε παρολί αξίας 5.48.

Πρώτη επιλογή το Over 2.5 (1.80) στο Ραντόμιακ – Γιαγκελόνια. Εκτοξεύθηκε η ψυχολογία της Ραντόμιακ με τις δύο κολλητές νίκες, μπορεί να παίξει πιο άνετα απέναντι στην πρωτοπόρο, έτσι κι αλλιώς τα παιχνίδια της μετά τη διακοπή είναι γεμάτα γκολ (4/5 over 2.5). Η Γιαγκελόνια πηγαίνει φορτσάτη στο Ράντομ μετά τη νίκη που την έστειλε στην κορυφή. Πλήρης, με την καλύτερη επίθεση στη λίγκα και δίχως ανέπαφη εστία στα 6 ματς του 2024.

Δεύτερη επιλογή το Χ2 & Over 1.5 (1.73) στο Μπέρνλι – Μπρέντφορντ. Προσπαθεί, αλλά δεν μπορεί να ανταπεξέλθει ανασταλτικά η Μπέρνλι, στο Λονδίνο δέχθηκε ένα ακόμη πλήγμα η αυτοπεποίθησή της και στο Turf Moor είναι ιστορικά ανεπαρκής (1-2-11). Σημαντικά τα αμυντικά προβλήματα και από πλευράς Μπρέντφορντ, αλλά η γραμμή κρούσης της είναι σε καλή κατάσταση, οι Τόνι, Γουισά, Μοπέ μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Τρίτη επιλογή το Over 3 ασιατικό (1.76) στο Χοφενχάιμ – Στουτγκάρδη. Εκρηκτικός συνδυασμός το αγωνιστικό στυλ των δύο ομάδων, στην Στουτγκάρδη το ματσάρισμα είχε 5 γκολ (2-3) και 5.34 xGoals! Οι φιλοξενούμενοι συνεχίζουν την ξέφρενη πορεία προς το επόμενο Champions League, η Χοφενχάιμ σκοράρει ευλαβικά στην έδρα της, οπότε δύσκολα θα μείνει χαμηλά το σκορ.

Προγνωστικά Στοιχήματος

12:30 | Αλάνιασπορ – Καϊσέρισπορ  ➡ Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 2.13)

17:00 | Λούτον – Νότιγχαμ Φόρεστ  ➡ Over 3 ασιατικό (απόδοση 2.10)

21:45 | Φροζινόντε – Λάτσιο  ➡ 2 (απόδοση 2.15)

22:00 | Αθλέτικ Μπιλμπάο – Αλαβές  ➡ Αθλέτικ -1 ασιατικό (απόδοση 2.00)

Παρολί

16:00 | Ραντόμιακ – Γιαγκελόνια  ➡ Over 2.5 (απόδοση 1.80)

17:00 | Μπέρνλι – Μπρέντφορντ  ➡ Χ2 & Over 1.5 (απόδοση 1.73)

19:30 | Χοφενχάιμ – Στουτγκάρδη  ➡ Over 3 ασιατικό (απόδοση 1.76)

Χινάρι

20:00 | Φαρένσε – Ρίο Άβε  ➡ Χ (απόδοση 3.25)

Σκόρερ

12:30 | Αλάνιασπορ – Καϊσέρισπορ  ➡ Χασάν να σκοράρει (απόδοση 2.80)

πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ