Καθαρίζει η Σεβίλλη

Καθαρίζει η Σεβίλλη

Τα προγνωστικα στοιχημα που ξεχώρισε ο Τσάρλυ την Κυριακή (17/03) !

Γράφει ο Τσάρλυ

Βρισκόμαστε στην 29η αγωνιστική και ακόμη η Σεβίλλη, δεν έχει σωθεί. Ασφαλώς πρόκειται για κάτι που ποδοσφαιρικά είναι παράλογο.

Σεβίλλη – Θέλτα

Για τον τρίτο συνεχόμενο άσο

Η ομάδα του Κίκε Φλόρες, έχει βελτιώσει τουλάχιστον την αποτελεσματικότητα της στο Σάντσες Πιχουαν. Έχει κερδίσει τα δύο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια που έχει δώσει, 1-0 την Ατλέτικο και 3-2 την Σοσιεδάδ. Υποδέχεται την Θέλτα, που έδιωξε τον Μπενίτεθ και ανέβασε τον 36χρονο προπονητή απο την Β ομάδα Χιράλδεθ.  Είναι σοφτ ομάδα, που φέρνει εύκολα χειρότερα αποτελέσματα από ότι αξίζει η Θέλτα και φαίνεται πως θα παίξει μέχρι το τέλος για την παραμονή. Η Σεβίλλη χρειάζεται αυτην την νίκη για να μην νιώσει την ταπείνωση να παίξει μέχρι τέλους για την παραμονή. Δίκαιες οι αποδόσεις στο άσο στο 2,02.

Μονπελιέ – Παρί Σεν Ζερμέν

Θα σταματήσει τα πειράματα

Η Παρί για πρώτη φορά την φετινή σεζόν μετρά τρία παιχνίδια στην σειρά που δεν έχει κερδίσει. Το γεγονός αυτό φαίνεται πως θα το πληρώσει η Μονπελιέ. Καθώς απέναντι της, ο Ενρίκε, θα σταματήσει τα πειράματα θα χρησιμοποιήσει την βασική ενδεκάδα, με τον Εμπαπέ στην κορυφή της επίθεσης ώστε να σταματήσει αυτό το αρνητικό σερί. Δεν κινδυνεύει η Παρί, όμως δεν γίνεται να συνεχίσει να μην κερδίζει. Έχει απίστευτο ρεκόρ 9 συνεχόμενων διπλών στην έδρα της Μονπελιέ. Η ομάδα του Ζακαριάν, δεν είναι για να πέσει, θα ψάξει αλλού αποτελέσματα που θα την κρατήσουν στην κατηγορία. Το διπλό στο 1,56.

πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ