Αποτοξίνωση & χαρταετό

Αποτοξίνωση & χαρταετό

Οι κόντρα λεπτομέρεις και η ξεθυμασμένη Ίντερ μας στοίχισαν -46 μονάδες από την κυριακάτικη στήλη. “Φάντασμα” ξανά η ομάδα του Ιντζάγκι για να χαθεί το “δυνατό” σημείο, αστόχησε και το έτερο ιταλικό ποντάρισμα με το ματς στο Τορίνο να μένει στα “κουλούρια”

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

Ένα γκολ της Βαλένθια, απέναντι σε μία άμυνα που παραβιάστηκε στα 17/18 τελευταία παιχνίδια της ψάχναμε για να πληρωθούμε το παρολί, αλλά δεν… Στην Τραπεζούντα είχαμε πέναλτι, αλλά όχι κόκκινη, ούτε στην καρατιά του Τζικού για την εσχάτη των ποινών, ούτε στην σύρραξη των καθυστερήσεων.

Πληρωθήκαμε τουλάχιστον το Over 3 στο Ντόρτμουντ και το χινάρι στο Γουέστ Χαμ – Άστον Βίλα.

“Νεκρώνει” το στοιχηματικό ενδιαφέρον το επόμενο τριήμερο, ενόψει των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, ευκαιρία λοιπόν για αποτοξίνωση και μία ματιά στα μελλούμενα. Στην τελική ευθεία των πρωταθλημάτων και στα προημιτελικά της UEFA.

Σε Serie A & Bundesliga απομένει μόνο το μαθηματικό σκέλος για να πανηγύρισουν το πρωτάθλημα Ίντερ & Λεβερκούζεν αντίστοιχα, οι “ασπιρίνες” για 1η φορά στην ιστορία τους!

Φιέστα ετοιμάζει και η Ρεάλ για το 36ο πρωτάθλημα με διαφορά 8 πόντων από την Μπάρσα, δεδομένη θεωρείται και η κατάκτηση της Ligue 1 από τους Παριζιάνους για 10η φορά τα 12 τελευταία χρόνια.

Άρα από τα μεγάλα πρωταθλήματα, το ενδιαφέρον παραμένει “καυτό” μόνο στο κορυφαίο του πλανήτη, όπου ΆρσεναλΛίβερπουλ & ΜανΣίτι αναμένεται να κάνουν οριακό φώτο φίνις. Με την επιστροφή από τις εθνικές έχουμε ματσάρα στο Etihad το οποίο επισκέπτεται η ομάδα του Αρτέτα. Την οποία ποντάραμε (στη στήλη με τα μακροχρόνια) από τις 7 Αυγούστου. Το υπερήφανος ποντάρισμα του Bethome.gr όμως είναι η ανάδειξη του Ρόδρι ως PFA παίκτης της χρονιάς, σε απόδοση 35.00. Επιλογή που τώρα προσφέρεται ως #1 φαβορί στο 4.00.

Δικαίως φαβορί στα μάτια των book παραμένει η Μάντσεστερ Σίτι (2.20), αφού έχει το know how και θεωρητικά το πιο βατό πρόγραμμα ως το φινάλε της Πρέμιερ Λιγκ, στην οποία απομένουν 10 στροφές.

UEFA

Οι κληρώσεις της Παρασκευής για τα προημιτελικά & τα ακόλουθα μονοπάτια ως τους τελικούς των Champions, Europa & Conference League βοηθούν να υπάρχει μία ξεκάθαρη εικόνα πονταρίσματος.

Στο Champions League τα τρία φαβορί (Σίτι, Ρεάλ & Άρσεναλ) βρέθηκαν μαζί στην ίδια πλευρά του “δέντρου”, οπότε η αξία είναι στην άλλη μεριά, όπου ξεχωρίζει η “φανέλα” της ανεβασμένης Μπάρσα μετά την ανακοίνωση αποχώρησης του Τσάβι. Στο 12.00 τιμάται το ενδεχόμενο 5ο τρόπαιο των “μπλαουγκράνα”.

Στο Europa League προδιαγράφεται τελικός διαδοχής στο Άνφιλντ, αφού Λίβερπουλ & Λεβερκούζεν, που είναι τα δύο στοιχηματικά φαβορί, συναντιούνται μόνο στο Δουβλίνο. Η πιο βαριά “ευρωπαϊκή” φανέλα της διοργάνωσης όμως εδρεύει στο Σαν Σίρο και η παρθενική κατάκτηση του θεσμού από τους “ροσσονέρι” βρίσκεται στο 7.00.

Στο “ελληνικό” Conference League υπήρχε από το καλοκαίρι ξεκάθαρο φαβορί και αυτό δεν αλλάζει. Στις 24 Σεπτεμβρίου, αγοράσαμε την στέψη της Άστον Βίλα στην “Αγιά Σοφιά” σε απόδοση 6.00, πλέον προσφέρεται στο 2.85. Τελευταίοι στις αποδόσεις των στοιχηματικών ΠΑΟΚ & Ολυμπιακός, αλλά με τις ιστορικές ανατροπές που έκαναν πριν τέσσερις ημέρες ποιος μπορεί να τους ξεγράψει.

Πάμε να πετάξουμε χαρταετό κι από αύριο θα ξεκαθαρίσουμε τις μακροχρόνιες επιλογές που θα προσθέσουμε στην ενότητα της στήλης.

πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ