Αντίδραση τετράδας

Αντίδραση τετράδας

Καλημέρα σας. Λίγο πιο δύσκολα από ότι περιμέναμε, η Παρτίζαν πήρε το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Μπασκόνια και μπήκε στη δεκάδα. Αυτό ήταν καλό και για εμάς, καθώς επιβεβαιώθηκε και ο «άσος» στο -2,5 και το Over 160,5 πόντοι, αφού το τελικό σκορ ήταν 87-83. Με αυτόν τον τρόπο επιστρέψαμε στα ταμεία στο παμε στοιχημα.

Γράφει ο Σπύρος Κοντός

Μένουμε σε ρυθμούς Ευρωλίγκας, μένουμε Σερβία, αλλά τώρα δε θα στηρίξουμε τη γηπεδούχο.

Ερυθρός Αστέρας – Παναθηναϊκός AKTOR Προγνωστικά

Λιγοστές είναι οι πιθανότητες για να βρεθεί στα play in ο Ερυθρός Αστέρας, μετά την πέμπτη διαδοχική αποτυχία του στη διοργάνωση, με 84-80 από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, την Πέμπτη, στο Βελιγράδι. Η ήττα γίνεται ακόμα πιο βαριά αν αναλογιστούμε ότι οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου ήταν μπροστά με 18 πόντους, με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου.

👉 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος μπάσκετ είναι κάθε μέρα στο Bethome.gr!

Από την πλευρά του, ο Παναθηναϊκός επιθυμεί να σβήσει από το μυαλό του το αρνητικό αποτέλεσμα στο «Ειρήνης και Φιλίας», την ίδια ημέρα, κόντρα στον Ολυμπιακό (71-65). Οι «πράσινοι», αν θέλουν να μείνουν στη συζήτηση για την τετράδα και το πλεονέκτημα της έδρας, οφείλουν να βγάλουν αντίδραση.

Στηριζόμενοι σε αυτήν τη λογική και με το «τριφύλλι» να στηρίζει πολλά στην άμυνά του, η επιλογή μας είναι ξεκάθαρη. «Διπλό» και Ερυθρός Αστέρας Under 79,5 πόντοι, συνδυασμός που προσφέρεται στο 2,05. Λίγο το κίνητρο των φιλοξενούμενων, λίγο οι απουσίες των Σέρβων (Γιάγκο, Μπλάζιτς, Τόπιτς και αμφίβολος ο Τεόντοσιτς), πιστεύουμε ότι δίνουν τον πρώτο λόγο στην ελληνική ομάδα.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

21:00 Ερυθρός Αστέρας – Παναθηναϊκός AKTOR: Παναθηναϊκός & Ερυθρός Αστέρας Under 79,5 πόντοι ➡απόδοση 2,05

πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ