Δύο δίκαιοι υποβιβασμοί

Δύο δίκαιοι υποβιβασμοί

Οι μακροχρόνιες προτάσεις για στοίχημα που ξεχώρισε ο Τσάρλυ την Τετάρτη (20/03)!

Γράφει ο Τσάρλυ

Η διακοπή για τις εθνικές μας δίνει το δικαίωμα να κοιτάξουμε κάποια μακροχρόνια στοιχήματα.

Δεν σώζεται παρά την τιμωρία της Νότιγχαμ

Η τιμωρία της Νότιγχαμ μας δίνει την δυνατότητα να παίξουμε σε υψηλές τιμές τον υποβιβασμό της Λούτον. Είναι δύσκολη η κατάσταση με το -4 για την ομάδα του Εσπέρίτο, όμως η λογική λέει πως θα βρει την άκρη. Υπάρχει ξεκάθαρη διαφορά ποιότητας απο την Λούτον, που στην πραγματικότητα απέδειξε στο παιχνίδι με την Μπόρνμουθ πως δεν μπορεί να σωθεί. Όταν κερδίζεις 0-3 στο 50ο λεπτό, έναν βαθμολογικά άνετο αντίπαλο και χάνεις με 4-3, αποδεικνύεις πως δεν αντέχεις την πίεση και δεν έχεις την στιβαρότητα που απαιτείται για να σώσεις την κατηγορία.

Ξαφνικά παρότι τρέχει ένα ρεκόρ 0-3-5, βρέθηκε πάνω απο την επικίνδυνη ζώνη. Στα επόμενα δύο παιχνίδια όμως η Λούτον παίζει με Τότεναμ εκτός και Άρσεναλ εκτός η Νότιγχαμ έχει μέσα την Κρίσταλ Πάλας και την Φούλαμ. Το πιθανότερο είναι άμεσα να βάλει ξανά από κάτω της, την Λούτον και οι αποδόσεις για υποβιβασμό της Λούτον, να επιστρέψουν εκεί που βρισκόντουσαν πρι την τιμωρία της Νότιγχαμ, στο 1,20 με 1,25. Καλό δώρο το 1,65 για να πέσει η Λούτον δεν θα υπάρχει για πολύ ακόμη.

Η κατάρα του Ντι Φραντσέσκο

Τον Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο μοιάζει σαν να τον ακολουθεί μία κατάρα από την ημέρα που έφυγε απο την Ρόμα. Οι επόμενες δουλειες του, είναι αποκαρδιωτικές και απολύεται αφήνοντας ομάδες στην τελευταία θέση. Την σεζόν 2019-20 ανέλαβε την Σαμπντόρια, μετά απο ένα απογοητευτικό ξεκίνημα με ρεκόρ 1-0-6, απολύθηκε αφήνοντας την ομάδα της Γένοβα στην τελευταία θέση. Την επόμενη σεζόν ανέλαβε την Κάλιαρι, έχασε την δουλειά του τον Φεβρουάριο με ρεκόρ 3-6-14, είχε πολύ καλο ρόστερ και χρειάστηκε ο Σεμπλίτσι ένα θαύμα για να κρατήσει εκείνη την χρονιά την Κάλιαρι κατηγορία.

Ακολούθησε η Βερόνα, την ανέλαβε το καλοκαίρι του 2021, ξεκίνησε με τρεις ήττες σε τρία παιχνίδια και απολύθηκε. Φέτος στην Φροζινόνε, το ξεκίνημα ήταν ελπιδοφόρο. 5-3-5 ρεκόρ στις πρώτες 13 αγωνιστικές είναι ένας θετικός απολογισμός για μία νεοφώτιστη ομάδα. Η συνέχεια όμως αποκαρδιωτική, η Φροζινόνε απο τις αρχές Δεκεμβρίου τρέχει ρεκόρ 1-3-12 και όλα δείχνουν πως πηγαίνει απευθείας στο γκρεμό. Βρίσκεται στην 18η θέση, στο -1 απο την επικίνδυνη θέση και η Σασουόλο, που βρίσκεται από κάτω της, το πιθανότερο είναι να βρει την άκρη και να παραμείνει στην κατηγορία. Με αυτά τα δεδομένα ο υποβιβασμός της Φροζινόνε σε απόδοση 2,00 μοιάζει δίκαιος.

πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ