Και πάλι Bet Builder

Και πάλι Bet Builder

Τα προγνωστικα μπάσκετ του Ηρακλή Αντύπα για την Πέμπτη (21/03)!

Γράφει ο Ηρακλής Αντύπας

Καλημέρα φίλοι μου. Μπορεί να μη μας πήγε καλά το προηγούμενο Bet Builder, αλλά εγώ θα επιμείνω και θα συνεχίσω στο ίδιο μονοπάτι. Πάλι θα «χτίσουμε» στοίχημα και πάλι στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Βιλερμπάν για την Ευρωλίγκα.

Κόντρα στην Εφές, ,μας δικαίωσε μόνο ο Φαλ που έβαλε εύκολα τους οκτώ πόντους, αλλά ο Γάλλος σέντερ δεν μάζεψε τα ριμπάουντ που θέλαμε. Όπως το ίδιο συνέβη και με τα δίποντα του Γκος, αλλά και του Πίτερς.

Θα μου κάποιος, ότι έχει σήμερα σημαντικά παιχνίδια στο ποδόσφαιρο. Και για να τα λέμε με το όνομά τους, έχει «τελικούς» για την πρόκριση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Ωστόσο, πάντα λέω και δεν αλλάζω άποψη, ότι όταν «χτίζεις» στοίχημα και ειδικά στο μπάσκετ, πιάνεις πιο εύκολα μεγάλες αποδόσεις. Όπως θα περιμένω να συμβεί και σήμερα, όπου με τέσσερις επιλογές θα ποντάρουμε σε απόδοση 16,5!

Ολυμπιακός – Βιλερμπάν Προγνωστικά

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν ενέργεια στο ματς με την Εφές. Δεν έπαιξαν τη συνηθισμένη τους άμυνα και άφησαν στους Τούρκους ελεύθερα τρίποντα. Το πλήρωσαν και ηττήθηκαν δίκαια και έμπλεξαν, όσον αφορά το πλεονέκτημα έδρας. Κόντρα στην αδύναμη Βιλερμπάν θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και λογικά θα τα καταφέρουν.

Θα ποντάρω τέσσερις διαφορετικούς παίκτες. Συγκεκριμένα, θα περιμένω από τον Φαλ να βάλει εννέα πόντους. Είναι σε καλή κατάσταση και το απέδειξε, κόντρα στους Τούρκους. Ελπίζω να κάνει το ίδιο και σήμερα.

Δεύτερη επιλογή θα είναι οι πόντοι του δεύτερου σέντερ του Ολυμπιακού, του Ράιτ. Είναι εκρηκτικός και τελειώνει σχετικά εύκολα τις φάσεις. Θα περιμένω και από αυτόν, να σημειώσει εννέα πόντους, κάτι που δεν είναι και τόσο δύσκολο, έστω και αν μιλάμε για παίκτη που θα έρθει από τον πάγκο.

Μετά θα περιμένουμε βολές. Να ευστοχήσει σε μία ο Κώστας Παπανικολάου, πληρώνει (1,83). Δε το λες και άσχημο απόδοση.

Θα ποντάρω και σε έναν παίκτη της Βιλεμρπάν. Συγκεκριμένα στον Λι, ο οποίος κάνει φέτος αρκετά καλή σεζόν και θα περιμένω να ευστοχήσει σε δύο βολές.

Το συγκεκριμένο bet builder, δίνει απόδοση 16,50 και για να τα λέμε με το όνομά τους, δεν περιμένουμε από τους παίκτες να καταπιούν σπαθιά…

πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ