Και τώρα η δεύτερη θέση

Και τώρα η δεύτερη θέση

Καλημέρα σας. Δε μας βγήκε το ρίσκο χθες με τις επιλογές του Κίναν Έβανς (χάθηκε για μία ασίστ), Ουίλ Κλάιμπερν και Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος (ήμασταν δύο εύστοχα σουτ μακριά). Οι λεπτομέρειες δεν ήταν υπέρ μας και χάθηκε τουλάχιστον μία δυάδα που θα μπορούσε να μας αποφέρει κέρδος. Κατά αυτόν τον τρόπο σταμάτησε και το σερί μας στο παμε στοιχημα.

Γράφει ο Σπύρος Κοντός

Μένουμε στην Ευρωλίγκα για την τελευταία ημέρα της έσχατης διαβολοβδομάδας της σεζόν και επιστρέφουμε στα μέρη μας.

Παναθηναϊκός AKTOR – Μπαρτσελόνα Προγνωστικά

Όντας πολύ καλός και σοβαρός, ο Παναθηναϊκός δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης της κυριαρχίας του και πήρε μία πολύ σημαντική νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα με 89-76, την Τετάρτη στο Βελιγράδι, που σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα τον κάνουν να κρατά την τύχη του στα χέρια του για την τετράδα και να ελπίζει ακόμα και στην κατάληψη της δεύτερης θέσης.

👉 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος μπάσκετ είναι κάθε μέρα στο Bethome.gr!

Από την πλευρά της, η Μπαρτσελόνα γνώρισε την πέμπτη ήττα της στα έσχατα οκτώ σε όλες τις διοργανώσεις, με το εμφατικό 88-74 από τη Φενέρμπαχτσε, την ίδια ημέρα στην Κωνσταντινούπολη. Με αυτήν, οι Καταλανοί έχουν μπει σε περιπέτειες και δεν αποκλείεται να κινδυνέψουν να μην έχουν το πλεονέκτημα της έδρας στα play off, κάτι που πριν από λίγες εβδομάδες φάνταζε απίθανο.

Με την ομάδα του Ρότζερ Γκριμάου να έχει νικήσει στο ματς του πρώτου γύρου με 80-72, οι «πράσινοι» θα έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους και την κάλυψη του -8. Αυτό είναι μέσα στις δυνατότητές τους, αλλά εμείς θα πάμε πιο συντηρητικά με τον «άσο» και το Under 165,5 πόντοι, στο 2,20. 

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

21:15 Παναθηναϊκός AKTOR – Μπαρτσελόνα: Παναθηναϊκός & Under 165,5 πόντοι➡απόδοση 2,20

πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ