Η υποχρέωση της Εσπανιόλ και τα πειράματα

Η υποχρέωση της Εσπανιόλ και τα πειράματα

Τα προγνωστικά στοιχήματος που ξεχώρισε ο Τσάρλυ για το Σάββατο (23/03)!

Γράφει ο Τσάρλυ

Η Εσπανιόλ έχει με διαφορά το μεγαλύτερο μπάτζετ στην δεύτερη Ισπανία και η επιστροφή της στην Λα Λίγκα δεν είναι απλά στόχος αλλά υποχρέωση. Αυτός ήταν και ο λόγος που μετά από δύο κολλητές ισοπαλίες εντός με την Ουέσκα εκτός με την Αλκορκόν, ο Λουίς Μιγκέλ Ρεμίς απολύθηκε.

Εσπανιόλ – Τενερίφη

Το πρώτο εντός

Την θέση του ανέλαβε ο τεχνικός της Β ομάδα Μανόλο Γκονζάλεθ και στο ντεμπούτο του, πέτυχε τεράστιο διπλό με 0-1 στην Σαραγόσα. Το  παιχνίδι με την Τενερίφη, είναι το πρώτο του εντός έδρας. Η Εσπανιόλ βρίσκεται στην 3η θέση στο -1 απο την δεύτερη Έλτσε και έχει μεγάλη ανάγκη την νίκη. Μιλάμε για την ομάδα που διαθέτει με διαφορά το μεγαλύτερο μπάτζετ στην κατηγορία. Η Τενερίφη βαθμολογικά είναι αδιάφορη στην 13η θέση, στο -8 από τα πλέι οφ. Ο άσος στο 1,98 στην bet365 δίκαιος.

Γαλλία – Γερμανία

Ακόμη κάνει πειράματα ο Νάγκελσμαν

Στο γήπεδο της Λιόν οι Γάλλοι δεν θα έχουν σοβαρές απουσίες και θα αντιμετωπίσουν μία Γερμανία χωρίς χαρακτήρα και με σοβαρά θέματα.  Ο Νάγκελσμαν κάνει πειράματα. Γενικά οι διοργανωτές του Γιούρο έχουν απογοητεύσει στην προετοιμασία τους. Ο Φλικ απέτυχε στο Μουντιάλ, καθώς αποκλείστηκε η Γερμανία από τους ομίλους, δεν κατάφερε να δημιουργήσει μία στιβαρή ομάδα στην συνέχεια. Είχε απογοητευτικά φιλικά και απολύθηκε μετά την εντός έδρα ντροπιαστική ήττα με 1-4 από την Ιαπωνία στις 9 Σεπτεμβρίου.

Τρεις ημέρες αργότερα με την Γαλλία στον πάγκο  έκατσε ο Φέλερ και οι Γερμανοί κέρδισαν με 2-1, στην συνέχεια  την θέση του ομοσπονδιακού ανέλαβε ο Νάγκελσμαν. Κέρδισε το πρώτο παιχνίδι του 1-3 τις ΗΠΑ και ακολούθησαν  τρία απογοητευτικά παιχνίδια. Ισοπαλία 2-2 με το Μεξικό, ήττα 2-3 από την Τουρκία, νέα ήττα με 2-0 από την Αυστρία.

Στο εκτός έδρας φιλικό με την Γαλλία είναι τραυματίες οι Νόιερ, Παύλοβιτς ενώ ο Νάιγκελζμαν δεν κάλεσε τους  Σανέ, Γκνάμπρι, Γκορέτσκα, Μπραντ, Τσάν, Χούμελς, Ζίλε, Σλότεμπερ, Γκόζενς, Κέλερ, Χόφμαν. Είναι ξεκάθαρο πως κάνει πειράματα, στα αξιοσημειωτα η επιστροφή Κρος που είχε ανακοινώσει την αποχώρηση του, για μία τελευταία παράσταση. Ο άσος της Γαλλίας, απέναντι στην πειραματική σύνθεση της Γερμανίας στο 1,83.

πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ