Με νέο προπονητή που εμπνέει

Με νέο προπονητή που εμπνέει

Με Πορτογάλους θα κάνουμε προθέρμανση για την επιστροφή σε φουλ στοιχηματική δράση κι εν συνεχεία την ασταμάτητο, σπουδαίο πρόγραμμα που έρχεται το επόμενο δίμηνο.

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

Ζιλ Βισέντε – Φαμαλικάο

Από τις πλέον αποτελεσματικές (5-6-2) εντός έδρας ομάδες η Ζιλ Βισέντε, δεν ήταν άσχημες οι εμφανίσεις της μέσα στον τελευταίο μήνα, παρότι έμεινε δίχως τρίποντο (0-3-1).

Η απογοητευτική (βάσει προσδοκιών) πορεία της Φαμαλικάο έφερε δικαιολογημένα αλλαγή προπονητή μέσα στη διακοπή. Αποχώρησε ο Σόουζα και από τις 20 του μηνός τον διαδέχθηκε ο Αρμάντο Εβαντζελίστα, ο οποίος το Νοέμβριο έλυσε την συνεργασία του με την Γκοϊάς.

Η προηγούμενη τριετία του όμως στην Αρούκα ήταν απόλυτα επιτυχημένη, ολοκληρώθηκε τον περασμένο Μάιο με την παρθενική ευρωπαϊκή πρόκριση του συλλόγου! Επιπλέον, ο 50χρονος νέος κόουτς των φιλοξενούμενων έχει καλή παράδοση απέναντι στον Καμπέλος της Ζιλ Βισέντε, είναι αήττητος στα 6 μεταξύ τους παιχνίδια (4-2-0).

Η Φαμαλικάο διαθέτει το υλικό, την ατομική ποιότητα να βελτιωθεί άμεσα με ανανεωμένη ψυχολογία και αγωνιστικό πλάνο και αξίζει στοιχηματικής στήριξης σε τιμές καθαρού αουτσάιντερ. Αξιόλογο το 2 DNB σε απόδοση 2.25.

Εστρέλα – Σπόρτινγκ

Αξιόμαχη η Εστρέλα, επιστρέφει με καλή ψυχολογία από τη διακοπή και μπορεί να απειλήσει την πρωτοπόρο με τους γρήγορους εξτρέμ της. Στο “Αλβαλάδε” έχασε δύσκολα με 3-2, σκόραρε στα εντός έδρας με Μπενφίκα & Μπράγκα.  Προφανώς το να μην σκοράρει η Σπόρτινγκ (με 3 γκολ μ.ο. στη λίγκα) είναι εξαιρετικά απίθανο, οπότε το 2.10 στο Goal/Goal κρίνεται value επιλογή.

Προγνωστικά Στοιχήματος

17:30 | Ζιλ Βισέντε – Φαμαλικάο  ➡ 2 DNB (απόδοση 2.25)

22:30 | Εστρέλα Αμαδόρα – Σπόρτινγκ  ➡ Goal/Goal (απόδοση 2.10)

πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ