Ποντάροντας στα σερί

Ποντάροντας στα σερί

Τα προγνωστικα στοιχηματος του Ηρακλή Αντύπα για την Πέμπτη (04/04)!

Γράφει ο Ηρακλής Αντύπας

Καλημέρα φίλοι μου. Εξαιρετικά έχει μπει ο μήνας για τη στήλη. Δεύτερο ταμείο σε τρεις μέρες και μάλιστα δυνατό. Ας είναι καλά ο Καρβάλιο, που έκανε το 3-0 στο 89’ στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άρη και πέρασε το over 2,5. Και το λέω αυτό, γιατί τα άλλα δύο σημεία που ποντάραμε ήρθαν από ημίχρονο.

Αναφέρομαι στα goal/goal στις δύο άλλες αναμετρήσεις του δικού μας πρωταθλήματος (Παναθηναϊκός – ΑΕΚ και ΠΑΟΚ – Λαμία).  Και φυσικά δικαιώθηκε η στήλη για την επιλογή στο ματς του ΠΑΟΚ, αφού το 2,57 που έδινε το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες ήταν υπερβολικό. Και η Λαμία σκόραρε, μόλις στο 7’!

Η συνολική απόδοση στο παρολί ήταν 8,00. Εξαιρετική, κατά τη γνώμη μου.

Σήμερα, το μενού δεν είναι πλούσιο. Λίγες επιλογές και δεν είναι τυχαίο, ότι για να περάσει η ώρα θα ασχοληθούμε, μόνο με δύο ματς από την Ολλανδία. Τρίτο δεν βρήκα…

Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά.

Βααλβάικ – Άλμερε Σίτι προγνωστικά

Μάχη για την παραμονή δίνει η Βααλβάικ, η οποία θα προσπαθήσει να εκμεταλλευθεί την έδρα της και να πάρει το πολύτιμο τρίποντο. Μπορεί να τα καταφέρει, μιας και βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Συμπλήρωσε τρία παιχνίδια χωρίς ήττα και σε αυτά μάζεψε πέντε βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι τα πάνε καλύτερα στο πρωτάθλημα και έχουν συγκεντρώσει οκτώ βαθμούς περισσότερους από τον σημερινό αντίπαλό τους. Το ενδιαφέρον με την Άλμερε Σίτι είναι ότι προέρχεται από τέσσερα σερί goal/goal και μακάρι να τα κάνει πέντε, γιατί θα αγοράσω το 1,72 που δίνει το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Άγιαξ – Γκόου Αχεντ Ιγκλς προγνωστικά

Απογοητευτική είναι η φετινή πορεία του Άγιαξ στο πρωτάθλημα και δεν είναι τυχαίο, ότι για τα δικά του δεδομένα, βρίσκεται στην 5η θέση. Σήμερα, θέλει να εκμεταλλευθεί την έδρα του και να προσθέσει τρεις πόντους στο βαθμολογικό του σεντούκι, αλλά δεν μου πάει εύκολα το χέρι στον «άσο».

πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ