Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη…

Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη…

Άσχημο το σαββατιάτικο κουπόνι για την στήλη μας, στις -43 μονάδες ο απολογισμός. Στην “πεδρέιρα” πέσαμε πολύ έξω, ο κόουτς Σόουζα έκανε μεγάλη “κηδεία” στην επόμενη ομάδα του, ενώ στο Λούτον τα γκολ ήρθαν μετά την ανάπαυλα.

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

Το παρολί χάθηκε ξανά με 2/3 επιλογές και στο ένα γκολ… τι πιο σύνηθες θα πει κάποιος. Τέλος το σκοράρισμα του Ντι Μαρία χάθηκε με δοκάρι του Αργεντίνου, αλλά τουλάχιστον πλήρωσε το combo στο ντέρμπι της Λισαβόνας και το Over 3 στο Φράιμπουργκ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ

Η Γιουνάιτεντ απέδειξε πόσο αναξιόπιστη, πόσο ανισόρροπη είναι την Πέμπτη, όταν δέχθηκε την πιο late ανατροπή στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ. Το ματς στο Στάμφορντ Μπριτζ προκάλεσε και θέμα στα στόπερ, αφού οι μοναδικοί πλήρως υγιείς στη θέση είναι πλέον οι Μαγκουάιρ και Καμπουαλά.

Δυό φορές μέσα στην σεζόν κατάφερε η ομάδα του Τεν Χάαχ να γλιτώσει την ήττα στο μεγάλο ντέρμπι, παρότι οι “κόκκινοι” ήταν καλύτεροι σε αμφότερες. Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, στην τρίτη φορά  αναμένεται να δικαιωθεί η σαφώς ανώτερη ομάδα. Η “αύρα” της Λίβερπουλ φωνάζει αντίο στον Κλοπ με πρωτάθλημα, οι πρωταγωνιστές της είναι σε καλή κατάσταση. Και με τον ρυθμό που έχουν πιάσει οι ομάδες στην τελική ευθεία της σεζόν δύσκολα θα μείνει χαμηλά το σκορ, λαμβάνοντας υπόψη και το “ροντέο” του FA Cup. Επιλογή το 2 & Over 2.5 σε απόδοση 2.05.

Έξτρα ποντάρισμα ρίσκου στο Old Trafford το bet builder με κάρτες για Ρόμπερτσον & Άντονι, σε απόδοση 11.50. Τσαμπουκάδες, νευρικοί και οι δύο, οι πιθανές 11αδες από Αγγλία τους δίνουν να ματσάρονται και δεν είναι απίθανο το σενάριο να “κιτρινιστούν” ακόμα και σε μεταξύ τους κοκορομαχία.

Λαμία – Ολυμπιακός

H Λαμία δεν έχει απτό στόχο στα play-offs, παίζει για να ευχαριστηθεί τη διαδικασία και στη Θεσσαλονίκη ήταν δις ανταγωνιστική για σημαντικό διάστημα των αγώνων. Σκόραρε και στο “Βικελίδης” και στην Τούμπα, έχει τα στοιχεία να το κάνει κι απέναντι στον Ολυμπιακό που θα κάνει rotation κι ενδεχομένως να μην παρουσιαστεί με την απαραίτητη συγκέντρωση ενόψει Φενέρμπαχτσε. Αξιόλογο το Goal/Goal σε απόδοση 2.27.

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Τσέλσι

Καταδικασμένη σε υποβιβασμό η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, όμως συνεχίζει να παλεύει, ήταν ανταγωνιστική στα τρία τελευταία ματς, στα οποία σκόραρε 6 φορές. Η Τσέλσι έχει κάνει συνήθεια τα άναρχα παιχνίδια, δέχθηκε 2+ γκολ και στα 6 τελευταία παιχνίδια, δέχθηκε γκολ και στα 11 τελευταία ταξίδια της για την Πρέμιερ Λιγκ!

Αρκετά πιθανό να δούμε κι άλλο “τρελό” παιχνίδι, επιλογή το Goal/Goal & Over 3.5, σε απόδοση 2.47, combo που επιβεβαιώθηκε στα 3 τελευταία των γηπεδούχων και στα 6 τελευταία παιχνίδια των “μπλε”.

Φροζινόνε – Μπολόνια

Ασταμάτητη η κατηφόρα της Φροζινόνε , το φάσμα του υποβιβασμού εντείνεται, αλλά ακόμα και στο αρνητικό της σερί (0-3-6) σκοράρει με συνέπεια. Η απίθανη Μπολόνια του Τιάγο Μότα σαλπάρει πρόσω ολοταχώς προς το Champions League με 8/9 νίκες από το ξεκίνημα του Φλεβάρη και πηγαίνει με “αέρα” στο σημερινό παιχνίδι.

Προβλέπουμε ανοιχτό παιχνίδι, ποντάρουμε στο Over 2.5, σε απόδοση 1.91, το οποίο πλήρωσε στα 9/11 τελευταία εντός της Φροζινόνε και στα 6/7 τελευταία ταξίδια της Μπολόνια.

Τότεναμ – Νότιγχαμ Φόρεστ

Η Φόρεστ είναι μακράν η χειρότερη ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ στις στατικές φάσεις, ακόμα και στην πρόσφατη νίκη επί της Φούλαμ (3-1) φανερώθηκαν τα προβλήματά της. Δέχθηκε γκολ και φάση “καρμπόν” στο δοκάρι από το αντίπαλο στόπερ σε κόρνερ.

Η Τότεναμ αναμένεται να κερδίσει αρκετά στατικά σήμερα και ο Ρομέρο, που έχει πετύχει 4 γκολ, θα είναι στο στόχαστρο. Επιλογή το Over 0.5 σουτ εντός εστίας για τον Αργεντίνο στόπερ σε απόδοση 5.50.

Παρολί

Τρεις επιλογές από Ιταλία, Γερμανία & Πολωνία, τοποθετημένες σε παρολί αξίας 5.51.

Πρώτη επιλογή το Goal/Goal (1.70) στο Μόντσα – Νάπολι. Πλούσια τα εντός έδρας παιχνίδια της Μόντσα με τους “μεγάλους” της Serie Α, το αμφίσκορο επιβεβαιώθηκε απέναντι σε Ρόμα, Μίλαν, Ίντερ και Γιουβέντους. Κατάλληλος αντίπαλος η μπερδεμένη Νάπολι για να συνεχιστεί η τάση.

Δεύτερη επιλογή το Over 2.5 (1.70) στο Βόλφσμπουργκ – Γκλάντμπαχ. Ντεμπούτο με νίκη έκανε στον πάγκο της Βόλφσμπουργκ ο κόουτς Χαζενχούτλ, ο οποίος δεν φημίζεται για τις αμυντικές τους τακτικές. Μετά το 0-2 στη Βρέμη οι “λύκοι” θα μπουν με φόρα στο ματς για μία νίκη ηρεμίας. Ιδιαιτέρως ευάλωτη ανασταλτικά η Γκλάντμπαχ, μπορεί να συμβάλλει σε πλούσιο ματς.

Τρίτη επιλογή ο άσος (1.91) στο Λέγκια – Γιαγκελόνια. Σπουδαίο παιχνίδι για την κούρσα τίτλου, με τη Λέγκια να έχει υποχρέωση νίκης αν θέλει να αποκτήσει ρεαλιστικές ελπίδες για την κορυφή. Αρκετά βελτιωμένη η εικόνα της στα τελευταία παιχνίδια, υπάρχει ενθουσιασμός κι αυτοπεποίθηση στο κλαμπ για την υποδοχή της Γιαγκελόνια, η οποία έπαιξε 120 απαιτητικά λεπτά την Τετάρτη κι ο οργανισμός της δεν είναι φτιαγμένος για πρωταθλητισμό.

Προγνωστικά Στοιχήματος

13:30 | Φροζινόνε – Μπολόνια  ➡ Over 2.5 (απόδοση 1.91)

17:00 | Λαμία – Ολυμπιακός  ➡ Goal/Goal (απόδοση 2.27)

17:30 | Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ  ➡ 2 & Over 2.5 (απόδοση 2.05)

19:30 | Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Τσέλσι  ➡ Goal/Goal & Over 3.5 (απόδοση 2.47)

Παρολί

16:00 | Μόντσα – Νάπολι  ➡ Goal/Goal (απόδοση 1.70)

18:30 | Βόλφσμπουργκ – Γκλάντμπαχ  ➡ Over 2.5 (απόδοση 1.70)

18:30 | Λέγκια – Γιαγκελόνια  ➡ 1 (απόδοση 1.91)

Παίκτες

20:00 | Τότεναμ – Νότιγχαμ Φόρεστ  ➡ Ρομέρο Over 0.5 σουτ εντός εστίας (απόδοση 5.50)

“Μπόμπα”

17:30 | Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ  ➡ Άντονι & Ρόμπερτσον κάρτες (απόδοση 11.50)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ