Τρένο για Τσάμπιονς Λιγκ

Τρένο για Τσάμπιονς Λιγκ

Τα προγνωστικά που ξεχώρισε ο Τσάρλυ από το κουπονι στοιχηματος της Κυριακής (07/04)!

Γράφει ο Τσάρλυ

Σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι η Τσέλσι πέτυχε απίθανη ανατροπή με δύο τέρματα του Πάλμερ στο τέλος και κατάφερε να πετύχει την μεγαλύτερη φετινή της νίκη. Δεν μπορώ να θυμηθώ άλλη νίκη που να πανηγυρίστηκε τόσο πολύ την φετινή σεζόν στο Στάμφορντ Μπριτζ, δεν γινόταν και αλλιώς καθώς ήρθε με δύο τέρματα που μπήκαν στο 99ο και στο 100ο λεπτό.

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Τσέλσι

Μπαίνει στην μάχη της Ευρώπης

Η Τσέλσι νίκησε την Γιουνάιτεντ με το εντυπωσιακό 4-3, κάνοντας στο τέλος ανατροπή στην ανατροπή που δέχτηκε και έχει τον ιδανικό αγώνα για να διπλώσει τις νίκες της. Την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ που δεν ανήκει στο επίπεδο της Πρέμιερ Λιγκ. Η Τσέλσι πριν ξεκινήσει η αγωνιστική βρισκόταν στην 10η θέση, στο -5 απο την 6η Γιουνάιτεντ με 1 παιχνίδι λιγότερο, στο -2 απο την 7η Γουέστ Χαμ με δύο παιχνίδια λιγότερα, στο -1 απο την 8η Νιούκαστλ με ένα παιχνίδι λιγότερο και με τους ίδιους βαθμούς απο την 9η Μπράιτον με δύο γκολ λιγότερα.

Καταλαβαίνετε πως αν κερδίσει σήμερα η Τσέλσι, θα μπει για τα καλά στην μάχη για Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Μία μάχη που φαινόταν χαμένη πριν από μικρό χρονικό διάστημα. Το διπλό στο 1,43 στην bet365.

Φροζινόνε – Μπολόνια

Το εντυπωσιακό ρεκόρ της Μπολόνια

Η Μπολόνια έχει αποφασίσει να μην χαρίσει σε κανέναν την 4η θέση και να μην περιμένει να δει τι θα συμβεί στην προσπάθεια που κάνουν οι ομάδες που συνεχίζουν στην Ευρώπη με το 5ο εισιτήριο. Παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο σκοράρει εύκολα και καθαρίζει το ένα παιχνίδι μετά το άλλο.

Τρέχει ένα ρεκόρ 8-0-1 έχοντας ηττηθεί μόνο από την Ίντερ, στο όριο με 0-1. Σε αυτό το ρεκόρ έχει κερδίσει εκτός έδρας Λάτσιο, Αταλάντα και Έμπολι. Ασφαλώς και έχει την ποιότητα να περάσει με διπλό απο την έδρα της Φροζινονε, που προέρχεται από ένα ρεκόρ 0-3-6 το ίδιο διάστημα που η Μπολόνια πετάει. Το διπλό στο 1,93 φαντάζει τεράστια ρίχνοντας μία ματιά στα ρεκόρ που τρέχουν οι δύο ομάδες.

πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ