Θέαμα και στο Παρίσι

Θέαμα και στο Παρίσι

Θετικός ο απολογισμός της στήλης (+21 μονάδες) από την πρώτη βραδιά προημιτελικών στο Champions League. Χορτάσαμε γκολάρε στη Μαδρίτη για να πληρωθούμε γρήγορα κι εύκολα το G/G & Over 2.5. Το fun bet στο Λονδίνο έμεινε ημιτελές, αφού ο Κέιν σκόραρε, αλλά η Άρσεναλ δεν κέρδισε.

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

Παρί Σεν Ζερμέν – Μπαρσελόνα

Παρόμοιο παιχνίδι με τα χθεσινά περιμένουμε και στο Παρίσι, οι δύο ομάδες έχουν και την ποιότητα και τα ανασταλτικά ζητήματα για να το συνθέσουν. Η Παρί δεν έχει σοβαρό ανταγωνισμό στη Ligue 1, αλλά η άμυνά της σπανιώς κρατά το μηδέν στα εντός έδρας και με το Χακίμι τιμωρημένο το πρόβλημα μεγαλώνει.

Η Μπάρσα έχει βελτιωθεί εντυπωσιακά στο αμυντικό κομμάτι από τα τέλη Φλεβάρη, αλλά το σημερινό τεστ είναι υψηλής δυσκολίας, την ταχυδύναμη του Μπαπέ θα δυσκολευτεί να την ελέγξει. Υπάρχει και η σχετική μεταξύ τους προϊστορία σε πλούσια παιχνίδια, θα ποντάρουμε στο Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.00.

Ατλέτικο – Ντόρτμουντ

Κόντρα στις εγχώριες πορείες τους έχουν βρεθεί αμφότερες στα προημιτελικά αμφότερες, η Ατλέτικο έκανε την υπέρβαση στα προημιτελικά απέναντι στην Ίντερ και η Ντόρτμουντ στον όμιλο του “θανάτου”.

Οι Γερμανοί παρότι δεν πείθουν συνολικά στην σεζόν έχουν βγάλει πολύ μεγάλα διπλά. Στο Νιουκάστλ, στο Μιλάνο, προσφάτως στο Μόναχο. Οι χαμηλές αποδόσεις στον άσο δεν λένε την αλήθεια για τη δυσκολία του αγώνα. Θα έχει αρκετή ένταση το παιχνίδι και θα ρισκάρουμε στοχεύοντας σε δύο “κίτρινους”.

Ο Τσαν παίζει ακόμα σε αυτό το επίπεδο εν μέρει λόγω τραχύτητας και σε μία γεμάτη μεσαία γραμμή είναι πιθανό να παρουσιαστούν καταστάσεις που θα χρειαστεί μαρκάρισμα για κάρτα. Ο Ρίερσον αναμένεται να ξεκινήσει στα δεξιά, θα πάρει πολλές επιθέσεις των Μαδριλένων, αφού ο Λίνο έχει μεγάλο κομμάτι στη δημιουργία τους. Συχνά ατζαμής ο Νορβηγός, πιθανό να “κιτρινιστεί.” Σε απόδοση 10.00 λοιπόν το να δεχθούν κάρτες οι Τσαν & Ρίερσον.

Προγνωστικά Στοιχήματος

22:00 | Παρί Σεν Ζερμέν – Μπαρσελόνα  ➡ Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 2.00)

“Μπόμπα”

22:00 | Ατλέτικο Μαδρίτης – Ντόρτμουντ  ➡ Τσαν & Ρίερσον κάρτες (απόδοση 10.00)

πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ