Έτοιμη για Champions League

Έτοιμη για Champions League

Επιστροφή στα κέρδη για την στήλη, με 2/3 επιλογές και +35 μονάδες έκλεισε ο απολογισμός της Παρασκευής. Η Λάτσιο πλήρωσε από πολύ νωρίς το 1 & Over 2.5, αντιθέτως το Over 2.5 στο Μπέτις – Θέλτα επιβεβαιώθηκε αργά. Τέλος, η Ζιλ Βισέντε δεν βρήκε ένα γκολ απέναντι στην Σπόρτινγκ (0-4), παρά το 1.54 xGoals στην στατιστική της, για να χαθεί το G/G.

Στουτγκάρδη – Άιντραχτ

Απτόητη η Στουτγκάρδη και μέσα στο 2024, είναι έτοιμη για Champions League μετά το σπουδαίο διπλό στο Ντόρτμουντ το περασμένο Σάββατο. Στο 8-2-0 το αήττητο σερί για την Bundesliga, μπρος στο κοινό της παίζει με ορμή, δημιουργεί πολλές φάσεις, σκοράρει κατά ριπάς με τον Γκιρασί να έχει φτάσει τα 24 γκολ.

Μοιάζει δύσκολο να αντέξει η ασταθής άμυνα της Άιντραχτ, η οποία δέχεται κατά κανόνα 2+ γκολ στα ταξίδια της και σήμερα ταξιδεύει με απουσίες. Επιλογή το 1 & Over 2.5 σε απόδοση 2.10.

Μπόχουμ – Χαϊντενχάιμ

Έναν πόντο από τα 6 τελευταία της παιχνίδια πήρε η Μπόχουμ κι έχει αρχίσει να ζορίζεται στη μάχη της παραμονής. Ακόμα και στο αρνητικό της σερί όμως παραμένει συνεπής στο σκοράρισμα, μέσα στο 2024 βρήκε δίχτυα στα 11/12 τελευταία παιχνίδια της και στα εντός έδρας το έπραξε σε 20 σερί.

Η Χαϊντενχάιμ προέρχεται από την σπουδαιότερη νίκη της ιστορίας της (3-2 την Μπάγερν), ενώ χορταστικό ήταν και το τελευταίο της ταξίδι στην Στουτγκάρδη (3-3). Δίχως βαθμολογική πίεση αναμένεται να συμβάλλει σε γρήγορο ρυθμό. Επιλογή το Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 1.95.

Άδανα Ντεμιρσπόρ – Καϊσέρισπορ

Δίχως ιδιαίτερη βαθμολογική πίεση πλέον η Ντεμιρσπόρ, τα τελευταία της παιχνίδια ήταν γεμάτα γκολ και προβλέπουμε ότι θα συνεχιστεί η τάση. Υπάρχει ατομική ποιότητα μπροστά, αλλά όχι τακτική συνέπεια στο σύνολο.

Η Καϊσέρισπορ δεν παίζει κλειστά με το Γιλμάζ στον πάγκο και αδικείται από το φτωχό ενεργητικό του τελευταίου μήνα. Επιλογή το Over 3 (ασιατικό) σε απόδοση 2.10.

Ατλέτικο – Χιρόνα

Με το μυαλό στο Ντόρτμουντ θα παίξει σήμερα η Ατλέτικο, έχει δείξει μέσα στην σεζόν ότι δυσκολεύεται να ανταπεξέλθει σε διπλό ταμπλό. Ανασταλτικά είναι συχνά ευάλωτη ακόμα και σε χαμηλά μέτρα.

Η Χιρόνα επέστρεψε χυμώδης μετά τη διακοπή στο 3-2 επί της Μπέτις, είχε ξανά δύο εβδομάδες στη διάθεσή της για να προετοιμαστεί για το ταξίδι στη Μαδρίτη. Με φρέσκα πόδια και σημαντικό βαθμολογικό πλεονέκτημα έχει την ευκαιρία να κάνει μία νίκη-μισό Champions League. Επιλογή ρίσκου το 2 & Goal/Goal σε απόδοση 6.50, με μπούσουλα και το 4-3 του 1ου γύρου.

Πανσερραϊκός – ΟΦΗ

Διατήρησαν το πλεονέκτημα της regular season Σερραίοι & Κρητικοί στη διαδικασία των play out, με αέρα 7 & 6 πόντων αντίστοιχα μπαίνουν στην 4η αγωνιστική. Μοιάζει αρκετά βολική μία “μοιρασιά” σήμερα, προκύπτει και αγωνιστικά. Σε απόδοση 3.10 το Χ.

Μάντσεστερ Σίτι – Λούτον

Δεν έπαιξε στο “Μπερναμπέου” ο Ντοκού και σήμερα αναμένεται να βγάλει 90λεπτο στο αναμενόμενο rotation του Γκουαρδιόλα ενόψει της ρεβάνς με την Ρεάλ. Δεν διστάζει να παίρνει πρωτοβουλίες και δει εκτελέσεις συγκλίνοντας από το αριστερό άκρο ο Βέλγος εξτρέμ. Απέναντι σε μία αποδεκατισμένη άμυνα της Λούτον θα τον επιλέξουμε να σκοράρει σε απόδοση 2.88.

Παρολί

Τρεις επιλογές από Τουρκία, Γερμανία & Ελλάδα, τοποθετημένες σε παρολί αξίας 6.57.

Πρώτη επιλογή ο άσος (1.86) στο Ανκαραγκιουτσού – Γκαζιαντέπ. Βελτιωμένη η εικόνα της Ανκαραγκιουτσού στα δύο τελευταία ματς, είναι πλήρης πλέον και το σημερινό το έχει σημαδέψει για να χτίσει μία απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη. Μπερδεμένη φάνηκε η Γκαζιαντέπ στις αντίστοιχες υποχρεώσεις της, από την αλλαγή συστήματος με το νέο κόουτς, αρκετά τα κενά στην άμυνα.

Δεύτερη επιλογή το 1 & Under 4.5 (1.93) στο Λειψία – Βόλφσμπουργκ. Σε καλή κατάσταση η Λειψία, στη μοναδική βαθμολογική απώλεια του τελευταίου μήνα (0-0 με Μάιντς) είχε 2.75 xGoals. Ξεκάθαρο το προβάδισμά της απέναντι σε μία Βόλφσμπουργκ που ψάχνεται με τον Χαζενχούτλ στον πάγκο και μοιάζει υπερβολή να της κάνει 3η ζημιά μέσα στην σεζόν. Με περιορισμένο σκορ ο άσος, αφού οι “ταύροι” δεν δέχθηκαν γκολ στα 4 τελευταία εντός.

Τρίτη επιλογή το Goal/Goal (1.83) στο ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης. Ρέστα επιβίωσης παίζουν σήμερα οι Γιαννιώτες, αλλά με την εικόνα που έχουν δεν πείθουν ότι μπορούν να επιστρέψουν στις νίκες ούτε απέναντι στον “τουριστικό” Αστέρα. Πιθανό να βρει γκολ ο ΠΑΣ απέναντι στους χαλαρούς Αρκάδες, αλλά η άμυνά του μπάζει και δίχως τον ηγέτη Εραμούσπε το πρόβλημα μεγαλώνει.

Προγνωστικά Στοιχήματος

16:30 | Μπόχουμ – Χαϊντενχάιμ  ➡ Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 1.95)

19:00 | Άδανα Ντεμιρσπόρ – Καϊσέρισπορ  ➡ Over 3 ασιατικό (απόδοση 2.10)

19:30 | Στουτγκάρδη – Άιντραχτ  ➡ 1 & Over 2.5 (απόδοση 2.10)

Παρολί

16:00 | Ανκαραγκιουτσού – Γκαζιαντέπ  ➡ 1 (απόδοση 1.86)

16:30 | Λειψία – Βόλφσμπουργκ  ➡ 1 & Under 4.5 (απόδοση 1.93)

19:30 | ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης  ➡ Goal/Goal (απόδοση 1.83)

Χινάρι

15:00 | Πανσερραϊκός – ΟΦΗ  ➡ Χ (απόδοση 3.10)

Σκόρερ

17:00 | Μάντσεστερ Σίτι – Λούτον  ➡ Ντοκού να σκοράρει (απόδοση 2.88)

“Μπόμπα”

15:00 | Ατλέτικο – Χιρόνα  ➡ 2 & Goal/Goal (απόδοση 6.50)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ