Έχει βρει φόρμα η Μπρέντφορντ

Έχει βρει φόρμα η Μπρέντφορντ

Τα προγνωστικα στοιχημα που ξεχώρισε ο Τσάρλυ τo Σάββατο (13/04)!

Η Λειψία με την εύκολη νίκη με εντυπωσιακή εμφάνιση που πέτυχε στην Φράιμπουργκ πάτησε στην 4ή θέση, αξιοποιώντας την ήττα της Ντόρτμουντ απο την Στουτγκάρδη.

Λειψία – Βόλφσμπουργκ

Κρατάει την 4η θέση

Έχει τους ίδιους βαθμούς με την Ντόρτμουντ και ένα σοβαρό πλεονέκτημα 9 τερμάτων στην διαφορά που είναι το πρώτο κριτήριο στην ισοβαθμία. Η Λειψία έχει πολύ ταλέντο επιθετικότητα, τεράστιο κίνητρο καθώς παίζει για την είσοδο της στα πλέι οφ και θα αντιμετωπίσει την Βόλφσμπουργκ, που έρχεται απο ρεκόρ 1-6-6 στα τελευταία 13 παιχνίδια. Ασφαλώς και εξαρτάται το παιχνίδι απο τις διαθέσεις της Λειψίας και θα βρει απέναντι της, μία ομάδα που δεν ξέρει να παίζει για το αποτέλεσμα. Ο άσος με over 1,5 στο 1,55 στην bet365.

Μπρέντφορντ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Ιδανικός αντίπαλος να αξιοποιήσει την φόρμα της

Η Μπρέντφορντ προέρχεται από τρεις σερί ισοπαλίες σε παιχνίδια με υψηλού βαθμού δυσκολίας, που δείχνει πως βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Πήρε το 1-1 με την Γιουνάιτεντ, σε έναν αγώνα που κυριάρχησε και είναι άδικο που δεν πέτυχε μία καθαρή νίκη 3,16-0,99xg. Έδωσε μάχη στο 0-0 με την Μπράιτον και είχε μία θαυμάσια επιθετικά εμφάνιση στο 3-3 στο Βίλα Παρκ.

Η επιστροφή των Τόνεϊ, Βίσα, Εμπουεμό έχει δώσει λύσεις στον Φρανκ και πλέoν μπορεί να καθαρίσει με την παραμονή. Αρχίζει η Μπρέντφορντ να θυμίζει την ομάδα που έκανε θαύματα τα δύο προηγούμενα χρόνια. Δεν πρόκειται να κινδυνέψει, είναι πολύ ανώτερη από τις τρεις ομάδες που ανέβηκαν φέτος κατηγορία. Μετά απο τρία γερά παιχνίδια που έπαιξε καλά και δεν κέρδισε αντιμετωπίζει την ιδανική ομάδα για να ανταμηφθεί η αγωνιστική της άνοδος με μία καλή νίκη. Ο άσος στο 1,45.

Ρεν – Τουλούζ

Επιστροφή στις νίκες

Η Ρεν μετά τα τέσσερα πρώτα παιχνίδια στην επιστροφή του Στεφάν που είχε ρεκόρ 1-1-2, έτρεξε ένα θετικό σερί αποτελεσμάτων  7-2-1. Μπηκε γερά ακόμη και στην μάχη για την πρώτη 4άδα, μέχρι που οι δύο συνεχόμενες απο το Στρασβούργο και την Μονακό εκτός έδρας έφεραν προσγείωση. Πλέoν επιστρέφει στην βρετάνη και η νίκη επι της άνετης Τουλούζ, που δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο στο +7 απο τα μπαράζ, είναι μονόδρομος. Δεν υπάρχει περιθώριο για νέο λάθος.

Η Ρεν βρίσκεται στο -1 απο την 7η θέση, που το πιο πιθανό είναι να δώσει Ευρωπαϊκό εισιτήριο και έχει σαν στόχο να καλύψει την απόσταση της απο την 6άδα που το πιο πιθανό είναι να δώσει εισιτήριο στο Γιουρόπα Λιγκ. Έχει πολύ καλή προϊστορία με την Τουλούζ εντός 5-1-0 στα τελευταία 6 εντός έδρας παιχνίδια. Ο άσος σε απόδοση 1,88.

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ