Ρίσκο με μεγάλες αποδόσεις

Ρίσκο με μεγάλες αποδόσεις

Τα προγνωστικα στοιχημα του Ηρακλή Αντύπα για τη Δευτέρα (15/04)!

Γράφει ο Ηρακλής Αντύπας

Καλημέρα φίλοι μου και να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα. Τις επόμενες μέρες το μενού θα είναι πέρα για πέρα πλούσιο, μιας και θα υπάρχουν παιχνίδια για όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και ούτε που θα καταλάβουμε, πως θα περάσουν οι μέρες.

Και σήμερα βέβαια, υπάρχουν αρκετά παιχνίδια. Ματς από τα κορυφαία πρωταθλήματα, αλλά και από τα αγαπημένα της στήλης, όπως η δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας και η δεύτερη της Νορβηγίας (μπαίνει σιγά σιγά στη ζωή μας…).

Πριν πάμε στα σημερινά προγνωστικά, θα πούμε δυο λόγια για τον χθεσινό απολογισμό. Η Μπρόνμπτι δικαίωσε τη στήλη, αλλά δεν το έκαναν οι ομάδες που εμπιστευθήκαμε στη Νορβηγία. Το ματς της Ρόζενμποργκ έληξε 1-0 και αυτό της Τρόμσο 0-1. Ως εκ τούτου, τα over 2,5 δεν τα ακουμπήσαμε.

Πάμε στα σημερινά παιχνίδια.

Μπρίνε – Λεβάνγκερ Προγνωστικά

Τρία ματς στη φετινή σεζόν έχει δώσει η Λεβάνγκερ. Δύο για το πρωτάθλημα και ένα για το Κύπελλο. Στα τρία αυτά παιχνίδια σημείωσε 11 γκολ (!) και όλα ήρθαν over 3,5.

Στο πρωτάθλημα μετρά μία νίκη και μία ισοπαλία (2-2) και φυσικά πηγαίνει στην έδρα της Μπρίνε, για να πάρει αποτέλεσμα.

Οι γηπεδούχοι στην πρεμιέρα τους κέρδισαν εντός έδρας με 3-1 την Σταρτ, αλλά στο καπάκι ηττήθηκαν με 1-0 από την Στάμπαεκ. Μεσοβδόμαδα, στο Κύπελλο, έριξαν 10 γκολ σε ερασιτεχνική ομάδα. Οι εταιρείες δίνουν το over 2,5 1,60, αλλά θα ρισκάρω και θα αγοράσω στο 2,42 το over 3,5.

Κόνγκσβιγκερ – Έργκεσουντ Προγνωστικά

Η νεοφώτιστη στην κατηγορία Έργκεσουντ, μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα. Πήγε στην έδρα της Σάντνες και κέρδισε με το εντυπωσιακό 4-3. Με νίκη συνέχισε και στο Κύπελλο και πάει στην έδρα της Κόνγκσβιγκερ για να κάνει τη ζημιά. Οι γηπεδούχοι επίσης έχουν ξεκινήσει καλά, με μία νίκη και μία ισοπαλία. Και στα δύο παιχνίδια, σκόραραν και οι δύο ομάδες.

Θα ποντάρω στο συνεχίσει το σερί της η Κόνγκσβιγκερ (goal/goal) και να σημειωθούν στο ματς, τουλάχιστον τρία γκολ. Το συνδυαστικό στοίχημα, το συναντάμε στο 1,95.

Μιοντάλεν – Σταρτ Προγνωστικά

Και στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα ρισκάρω και θα ανεβάσω το over, αφού θα περιμένω να σημειωθούν τουλάχιστον τέσσερα γκολ. Η απόδοση στο over 2,5 είναι 2,52 και αξίζει κατά τη γνώμη μου, Η Σταρτ στις δύο πρώτες αγωνιστικές, έχει γνωρίσει δύο ήττες με σκορ 3-1, η Μιοντάλεν έχει μία νίκη με 3-1 και μια ισοπαλία με 1-1.

Με την πρώτη εικόνα που έχουμε για τις δύο ομάδες, νομίζω ότι αξίζει κάποιος να πάρει το ρίσκο, σε απόδοση 2,52 στην bet365.

πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ