Θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση

Θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση

Επιστροφή για τη στήλη του Bethome.gr, με νέες προτάσεις για τα προγνωστικά στοίχημα, σε ένα ποδοσφαιρικό κουπόνι που διαθέτει αρκετές αναμετρήσεις. Την τελευταία φορά που τα είπαμε (14/04), πέρασαν και οι δυο επιλογές από την Α Γαλλίας, καθώς επιβεβαιώθηκε τόσο το Χ2 και Under 3.5 (1.83) στο Χάβρη – Ναντ (0-1), όσο και το Goal/Goal & Over 2.5 (2.25) στην αναμέτρηση Λυών – Μπρεστ (4-3). Πάμε όμως να δούμε τις αναμετρήσεις που έχω ξεχωρίσει για σήμερα.

Γράφει ο Γιάννης Καλαϊτζίδης

Απόλλων Λεμεσού – Πάφος Προγνωστικά

Συνέχεια στο αήττητο σερί που έχει φτιάξει στο πρωτάθλημα έδωσε ο Απόλλων Λεμεσού, ερχόμενος από την τέταρτη διαδοχική του νίκη, μετά και το εκτός 0-2 κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα. Διατηρείται έτσι στην κορυφή των πλέι άουτ, όπου και αγωνίζεται χωρίς άγχος. Μονόδρομος αποτελεί η νίκη και στο σημερινό παιχνίδι, μετά και την ήττα με 2-1 στο πρώτο, καθώς το κύπελλο είναι ο μόνος στόχος που έχει μείνει. Αήττητος σε τέσσερα εντός (3-1-0).

*Αήττητη η Πάφος στα εννέα τελευταία παιχνίδια κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού, με πέντε νίκες και τέσσερις ισοπαλίες.

Μακριά από τις επιτυχίες έμεινε για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι στο πρωτάθλημα η Πάφος, μετά και την ήττα με 0-2 από τον ΑΠΟΕΛ. Βρίσκεται έτσι στο -8 από την πρώτη τριάδα και τις ευρωπαϊκές θέσεις, τις οποίες δεν προλαβαίνει πλέον, οπότε και το βάρος πέφτει εξ ολοκλήρου στο κύπελλο, όπου θα προσπαθήσει τώρα να υπερασπιστεί το 2-1 με το οποίο επικράτησε στο πρώτο ματς.

*2-3 Goals τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Ελαφρύ προβάδισμα πρόκρισης έχει αποκτήσει η Πάφος, μετά και το 2-1 με το οποίο επικράτησε στο πρώτο παιχνίδι. Από τη στιγμή όμως που αμφότερες θέλουν πάση θυσία τη διάκριση μέσω του κυπέλλου, θεωρούμε ότι μπορεί να ανοίξει το σημερινό μεταξύ τους. Πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 1.90.

πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ