Το ιδανικό ματς-μπολ τίτλου

Το ιδανικό ματς-μπολ τίτλου

Τα προγνωστικα στοιχημα που ξεχώρισε ο Τσάρλυ τη Δευτέρα (22/04)!

Γράφει ο Τσάρλυ

H Σεβίλλη κάνει μία προσπάθεια τις τελευταίες αγωνιστικές να διασκεδάσει κάπως τις εντυπώσεις και να κλείσει σε μία καλή βαθμολογική θέση την φετινή σεζόν. Με δύο σερί σημαντικές εκτός έδρας νίκες, 0-1 στην Χετάφε, 0-2 στην έδρα της Λας Πάλμας κατάφερε και βρέθηκε στο +9 απο την επικίνδυνη ζώνη. Δεν γινόταν αυτό το ρόστερ να κινδυνέψει, όμως η σεζόν συνολικά ήταν άθλια.

Σεβίλλη – Μαγιόρκα

Θα παίξει και για την Κάντιθ

Πλέων ο στόχος της Σεβίλλης είναι να τερματίσει όσο γίνεται πιο κοντά στο μέσο της βαθμολογίας. Αν κερδίσει σήμερα την Μαγιόρκα, θα βάλει από κάτω την Αλαβές και την Λας Πάλμας και θα φτάσει στην 12η θέση της βαθμολογίας. Η Μαγιόρκα βρίσκεται στο +6 απο την παραμονή, ασφαλώς κι είναι ανώτερη ομάδα από την Κάντιθ που αξίζει να πέσει.

Η Σεβίλλη έχει επίσης κίνητρο να κάνει σήμερα ένα δώρο στην συμπολίτισσα της Κάντιθ που διατηρεί μαζί της καλές σχέσεις, δώρο όμως που ακόμη και να γίνει δύσκολα να φτάσει για να παραμείνει στην κατηγορία. Με νίκη της Σεβίλλης, την επόμενη εβδομάδα στο Κάντιθ-Μαγιόρκα θα γίνει πραγματική μάχη και τότε θα πάμε με την Μαγιόρκα. Προς το παρόν ο άσος της Σεβίλλης, σε απόδοση 2,15 μοιάζει αρκετά καλά πληρωμένος.

Μίλαν – Ίντερ

Με νίκη στέφεται πρωταθλήτρια

Ο Πιόλι έχασε την ευκαιρία για να παραμείνει στον πάγκο της Μίλαν και την επόμενη σεζόν. Η διοίκηση του είχε ξεκαθαρίσει πως για να κρατήσει την δουλειά του, χρειαζόταν να βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ, απο το πρωτάθλημα να πάει τουλάχιστον στον τελικό του Γιουρόπα και να σπάσει το αρνητικό σερί με την Ίντερ. Τώρα όπως έχουν έρθει τα πράγματα, δεν παίζει κανένα ρόλο, το ντέρμπι με την Ίντερ για το μέλλον του Πιόλι.

Ήδη η ομάδα ψάχνει αντικαταστάτες για την νέα περίοδο. Η Ίντερ θα κατακτήσει το πρωτάθλημα, όμως μοιάζει σαν να έχει μπροστά της το ιδανικό σενάριο. Να γίνει πρωταθλήτρια με νίκη, στο ντέρμπι επι της Μίλαν. Κερδίζοντας σήμερα, εκτός ότι διευρύνει στις 6 συνεχόμενες νίκες το θετικό σερί της με την Μίλαν ανεξαρτήτου διοργ΄νωσης, στέφεται και πρωταθλήτρια. Χωρίς προβλήματα η Ίντερ, με την καλή της ενδεκάδα, για να στεφθεί πρωταθλήτρια, το διπλό στο 2,10 στην bet365.

πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ