Φινάλε με κίνητρο στην League One

Φινάλε με κίνητρο στην League One

Τα προγνωστικα στοιχημα του Ηρακλή Αντύπα για του Σαββάτου (27/04)!

Τα προγνωστικα στοιχημα του Ηρακλή Αντύπα για του Σαββάτου (27/04)!

Καλημέρα φίλοι μου. Από τις πλέον τραγικές μέρες για τη στήλη, ήταν η χθεσινή. Δεν είναι μόνο, ότι δεν πέρασε ούτε μία από τις προτάσεις, αλλά και δεν αγγίξαμε κάποιο προγνωστικό. Το μεγάλο μακελειό, έγινε στο παιχνίδι της Λιντς, η οποία πήγε στην έδρα της ΚΠΡ και ήθελε πάση θυσία τη νίκη. «Διπλό» του 1,50, το οποίο είχε πάνω του ένα… καράβι πονταρίσματα.

bet365 bonus

Bet365

4.8/5
ΕΓΓΡΑΦΗ

Ρέντινγκ – Μπλάκπουλ στην bet365

eeep disclaimer

21+
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Και τα «παγώνια» δεν εμφανίστηκαν στο γήπεδο. Ηττήθηκαν με 4-0! Όχι ότι τα προγνωστικά στη Β’ Ολλανδίας πήγαν καλύτερα, αλλά εκεί δεν είχαμε διασυρμό. Θέλαμε σε δύο ματς να εμφανιστεί το over 3,5 και τα παιχνίδια έμειναν στο 1-1.

Πάμε στα σημερινά, όπου η μάχη θα ξεκινήσει νωρίς, αφού η Α’ Αγγλίας θα ξεκινήσει στις 14:30 και μιλάμε για την τελευταία αγωνιστική, όπου υπάρχουν ομάδες με τεράστιο κίνητρο.

Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά.

Ρέντινγκ – Μπλάκπουλ προγνωστικά

Η Μπλάκπουλ θέλει πάση θυσία τη νίκη, μήπως και καταφέρει να βρεθεί στα πλέι οφ και διεκδικήσει εκεί την άνοδο. Έχει 73 βαθμούς και αν κερδίσει τότε θέλει γκέλα της Μπάρνσλεϊ (την έχει στην διαφορά τερμάτων)  ή της Λίνκολν και να μην κερδίσει η Όξφορντ.

Σίγουρα δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να συμβούν όλα αυτά, αλλά οι ομάδες που κυνηγά, δεν έχουν αδύναμους αντιπάλους.

Πρέπει να σημειωθεί, ότι η Μπλάκπουλ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και μετρά τέσσερις στη σειρά νίκες. Κόντρα στην Ρέντινγκ (δεν έδειξε κάτι όλη την χρονιά, απλά εξασφάλισε την παραμονή της) μπορεί να πάρει το τρίποντο και μετά να ελπίζει. Θα πάρω το «διπλό» στο 1,95. Αρκετά καλή απόδοση…

Φλίτγουντ Τάουν – Μπέρτον προγνωστικά

Την τύχη στα χέρια της κρατά η Μπέρτον, όσον αφορά την παραμονή της στην κατηγορία. Έχει διαφορά δύο βαθμών, από την Τσέλτεναμ και μπορεί να παραμείνει στην κατηγορία και με ήττα, αν η τελευταία δεν κερδίσει στο εκτός έδρας ματς με την Στιβενέιτζ. Είναι αυτονόητο, ότι η Μπέρτον δεν θέλει να περιμένει το αποτέλεσμα της Τσέλτεναμ και θα προσπαθήσει να περάσει νικηφόρα από την έδρα της Φλίτγουντ Τάουν.

Οι γηπεδούχοι δεν τα κατάφεραν και υποβιβάστηκαν. Δεν είναι ομάδα με ποιότητα και η Μπέρτον που σκοράρει σχετικά εύκολα μπορεί να πάρει τη νίκη. Θα την τιμήσω σε εξαιρετική απόδοση 2,45 στην bet365 . Την θεωρώ μεγάλη, για το κίνητρο των φιλοξενούμενων.

Πορτ Βέιλ – Κέμπριτζ προγνωστικά

Η Κέμπριτζ με έναν βαθμό εξασφαλίζει την παραμονή της, ακόμα και να κερδίσει τόσο η Μπέρτον, όσο και η Τσέλτεναμ. Μπορεί να σωθεί και με ήττα, αν η Τσέλτεναμ δεν κερδίσει, αλλά δε νομίζω ότι θα αφήσει την παραμονή στα πόδια των αντιπάλων της.

bet365 bonus

Bet365

4.8/5
ΕΓΓΡΑΦΗ

Πορτ Βέιλ – Κέμπριτζ στην bet365

eeep disclaimer

21+
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, μιας και συμπλήρωσε πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη. Ωστόσο, τώρα μιλάμε για την τελευταία αγωνιστική και πηγαίνει στην έδρα της Πορτ Βέιλ, η οποία υποβιβάστηκε.

Μου κάνουν εντύπως οι αποδόσεις που συνοδεύουν την Κέμπριτζ και θα πάρω το Χ2 & over 1,5 στο 2,25. Εξαιρετική θα χαρακτήριζα την απόδοση.

Προγνωστικά Στοιχήματος

bet365 bonus

Bet365

4.8/5
ΕΓΓΡΑΦΗ

14:30  Ρέντινγκ – Μπλάκπουλ: 2 (1,95)

14:30  Φλίτγουντ Τάουν – Μπέρτον: 2 (2,45)

14:30  Πορτ Βέιλ – Κέμπριτζ: Χ2 & Over 1,5 (2,25)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ