Όρθια και στο Βελοντρόμ

Όρθια και στο Βελοντρόμ

Άστοχοι οι Παριζιάνοι χθες το βράδυ στο Βεστφάλεν, άστοχο και το τριπλό ποντάρισμα της στήλης στον ημιτελικό, για -65 μονάδες απολογισμό. Χάθηκε και το Χ2 & G/G και το γκολ του Μπαπέ, ελέω δοκαριού και η κάρτα του Ρίερσον, αφού ο Νορβηγός είχε εξαιρετικό timing στις επεμβάσεις του.

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

Μαρσέιγ – Αταλάντα

Πραγματική έδρα το Βελοντρόμ, ίσως η πιο θορυβώδης όλης της Ευρώπης, έχει οδηγήσει τους Μασσαλούς σε απανωτές νίκες για να βρεθούν στα ημιτελικά του Europa League. Η Αταλάντα όμως έχει κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις στα ευρωπαϊκά της ταξίδια, δεν έχασε δις στη Λισαβόνα από την σούπερ Σπόρτινγκ και πριν τρεις εβδομάδες άλωσε το Άνφιλντ με εκκωφαντικό τρόπο (0-3).

Ο Γκασπερίνι δήλωσε ότι η ομάδα του απολαμβάνει περισσότερο από κάθε άλλο φετινό στόχο το ταξίδι στο Europa και υπάρχει τεράστια διαφορά προπονητικής συνέχειας μεταξύ των δύο ομάδων. Προβλέπουμε ότι οι “μπεργκαμάσκι” θα σταθούν όρθιοι και στο Βελοντρόμ, επιλογή το Χ2 & Οver 1.5 σε απόδοση 2.07.

Τσέλσι – Τότεναμ

Εκρηκτικό το ματσάρισμα του λονδρέζικου ντέρμπι, στον 1ο γύρο οι “μπλε” γύρισαν το ματς (1-4) χάρη στις αποβολές της Τότεναμ. Με τον τρόπο που αγωνίζονται οι δύο ομάδες μοιάζει απίθανο να μείνει χαμηλά ο ρυθμός και το σκορ, ειδικά με την άμυνα της Τσέλσι να είναι αποδεκατισμένη λόγω τραυματισμών. Από 10/11 over 3.5 προέρχεται η Τσέλσι, από 11/12 over 2.5 προέρχεται η Τότεναμ. Στη διαλογή των επιλογών με γκολ, το Over 1.5 ημιχρόνου σε απόδοση 1.95 μοιάζει η πιο αξιόλογη.

Προγνωστικά Στοιχήματος

21:30 | Τσέλσι – Τότεναμ  ➡ Over 1.5 ημιχρόνου (απόδοση 1.95)

22:00 | Μαρσέιγ – Αταλάντα  ➡ Χ2 & Over 1.5 (απόδοση 2.07)

πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ