Έχει ψωμί η Σκανδιναβία

Έχει ψωμί η Σκανδιναβία

Τα προγνωστικα στοιχημα του Ηρακλή Αντύπα για την Κυριακή (05/05).

Γράφει ο Ηρακλής Αντύπας

Χρόνια Πολλά φίλοι μου και σας εύχομαι υγεία, χαρά και χαμόγελα. Είμαι βέβαιος, ότι τα κινητά σας θα πάρουν… φωτιά στο πασχαλινό τραπέζι, αφού το κουπόνι είναι γεμάτο και ανάμεσα στα καλούδια, όλο και κάποιο γκολ θα πανηγυρίσετε.

Πριν πάμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος, θα κάνουμε τον χθεσινό απολογισμό, ο οποίος δεν ήταν καλός. Στο φινάλε της Τσάμπιονσιπ, μόνο το over 2,5 στο Γουέστ Μπρόμγουιτς – Πρέστον πέρασε. Στο ματς της Ίσπουιτς, μας έλειψαν δύο γκολ και σε αυτό της Μπέρμιγχαμ, ένα.

Δεν πήγε καλά η χθεσινή μέρα και πάμε στα σημερινά.

Σίλκεμποργκ – Κοπεγχάγη Προγνωστικά

Ζωντανή στη μάχη του τίτλου έχει μείνει η Κοπεγχάγη, η οποία θέλει φυσικά να περάσει νικηφόρα από την έδρα της Σίλκεμποργκ. Οι γηπεδούχοι, έκαναν τη ζημιά στη Μίντιλαντ, την προηγούμενη αγωνιστική, θα επιδιώξουν να κάνουν το ίδιο και σήμερα, αλλά οι φιλοξενούμενοι «καίγονται» για τους βαθμούς.

Συν τοις άλλοις, αν πάρουν το τρίποντο, θα πάνε με άλλο αέρα στο ντέρμπι με την Μπρόντμπι, την επόμενη αγωνιστική.

Επειδή, γίνονται… κηδείες στη Δανία θα καλυφθώ σε έναν βαθμό, αφού θα πάρω το Χ2 μαζί με το over 2,5 σε απόδοση 2,05 στην bet365.

Σάντεφιορντ – Μόλντε Προγνωστικά

Στο συγκεκριμένο ματς θα ρισκάρω, αλλά είναι τέτοια η απόδοση (2,52) που δεν μπορώ να αντισταθώ! Οι δύο ομάδες, στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, διαγράφουν εκ διαμέτρου αντίθετες πορείες.

Η Σάντεφιορντ έχει μαζέψει μόλις έναν βαθμό σε τέσσερα παιχνίδια και η Μόλντε 13, σε έξι. Φαβορί για τη νίκη είναι φυσικά οι φιλοξενούμενοι και θα τους στηρίξω. Θα προσθέσω και το over 2,5 για να φτάσει η απόδοση στο 2,52, το οποίο στα δικά κου μάτια είναι εξαιρετικό. Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε, ότι μιλάμε για πρωτάθλημα Νορβηγίας…

Μίντιλαντ – Μπρόντμπι Προγνωστικά

Ένα από τα τελευταία της χαρτιά παίζει η Μίντιλαντ, αφού στα τρία τελευταία της ματς, μάζεψε μόλις έναν βαθμό και έχασε σημαντικό έδαφος, στη μάχη του τίτλου. Σήμερα υποδέχεται την πρωτοπόρο Μπρόντμπι και φυσικά η νίκη, αποτελεί μονόδρομο.

Δεν είναι εύκολο σε πρόβλεψη παιχνίδι, με τους φιλοξενούμενους να δείχνουν αποφασισμένοι να κατακτήσουν τον τίτλο. Η Μίντιλαντ προέρχεται από πέντε over 2,5 στα έξι τελευταία της ματς και η Μπρόντμπι από οκτώ σερί goal/goal!

Με αυτά τα στατιστικά, νομίζω ότι το over 2,5 σε απόδοση 1,82 είναι τίμιο και ας κερδίσει το ματς, ο καλύτερος…

πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ