Ημιτελικοί σε Τσάμπιονς Λιγκ και Αγγλία…

Ημιτελικοί σε Τσάμπιονς Λιγκ και Αγγλία…

Τα προγνωστικα στοιχηματος του Ηρακλή Αντύπα για την Τρίτη (07/05)

Τα προγνωστικα στοιχηματος του Ηρακλή Αντύπα για την Τρίτη (07/05).

Καλημέρα φίλοι μου. Δεν μας τα λέει καλά ο Μάιος, αφού είναι η Τρίτη φορά σε τέσσερις μέρες που χάνουμε το παρολί για ένα γκολ. Οι επιλογές από τη Δανία, ήταν εξαιρετικές. Η Κοπεγχάγη κέρδισε με 3-0 στην έδρα της Σίλκεμποργκ και πέρασε το Χ2 & over 2,5 σε απόδοση 2,05. Επίσης, το over 2,5στο Μίντιλαντ – Μπρόντμπι ήρθε από το ημίχρονο και μας την έκανε η Μόλντε, στο ρίσκο που πήραμε.

bet365 bonus

Bet365

4.8/5
ΕΓΓΡΑΦΗ

Κρόουλι – Μίλτον Κέινς Ντονς στην bet365

eeep disclaimer

21+
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Προηγήθηκε στο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο κατάρρευσε και ηττήθηκε με 3-1 από την Σάντεφιορντ. Ως εκ τούτου, το 2 & over 2,5 ήταν μακριά. Η μόνη ελπίδα για να το πιάναμε, ήταν στο 1-1 να έβγαζε αντίδραση η Μόλντε…

Πάμε στα σημερινά, όπου στα φώτα πέφτουν πάνω στον μεγάλο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, ανάμεσα στη Ντόρτμουντ και την Παρί. Ωστόσο, την ίδια ώρα έχει και άλλα δύο μεγάλα ματς…

Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Κρόουλι – Μίλτον Κέινς Ντονς Προγνωστικά

Η ισοπαλία της Μπάροου, στο φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, έδωσε το δικαίωμα στην Κρόουλι να την προσπεράσει και να βρεθεί αυτή στα πλέι οφ της ανόδου στην League One. Βέβαια, έχει δύσκολη αποστολή, μιας και θα αντιμετωπίσει την ΜΚ Ντονς, μια καλύτερη ομάδα που σκοράρει με σχετική ευκολία.

Θα ποντάρω στην ποιότητα των φιλοξενούμενων και θεωρώ ότι δύσκολα θα ηττηθούν στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Για αυτό θα πάρω το Χ2 μαζί με το over 1,5 σε απόδοση 1,80.

Μπόλτον – Μπάρνσλεϊ Προγνωστικά

Έτοιμη να σφραγίσει το εισιτήριο για τον τελικό που οδηγεί στην Τσάμπιονσιπ είναι η Μπόλτον. Και το λέω αυτό γιατί στο πρώτο παιχνίδι, στην έδρα της Μπάρνσλεϊ κέρδισε με 3-1 και πρέπει να αυτοκτονήσει για να αποκλειστεί.

bet365 bonus

Bet365

4.8/5
ΕΓΓΡΑΦΗ

Μπόλτον – Μπάρνσλεϊ στην bet365

eeep disclaimer

21+
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Οι φιλοξενούμενοι απογοήτευσαν στο πρώτο ματς. Πλήρωσαν τα αμυντικά τους κενά και σήμερα, αναμένεται να ρισκάρουν γιατί πολύ απλά δεν έχουν τίποτα να χάσουν. Λογικά θα παίξουν ανοιχτά και θα προσπαθήσουν να προηγηθούν για να αγχώσουν τους γηπεδούχους.

Καλύτερη ομάδα η Μπόλτον και θα ποντάρω πάνω της με κάλυψη, θα πάρω το 1Χ μαζί με το over 2,5 σε απόδοση 2,05 στην bet365.

Παρί Σεν Ζερμέν – Ντόρτμουντ Προγνωστικά

Το πρώτο βήμα το έκαναν οι Γερμανοί, αφού εκμεταλλεύθηκαν την έδρα τους και κέρδισαν με 1-0. Βρίσκονται στο Παρίσι για την μεγάλη ρεβάνς και πάνε για δύο αποτελέσματα. Για να έχουν ελπίδες πρόκρισης, πρέπει να σκοράρουν, αφού θεωρώ δύσκολο έως απίθανο το σενάριο να βρεθούν στον τελικό με 0-0 ή με ήττα 1-0 και πρόκριση στην παράταση ή στα πέναλτι.

Στα δικά μου μάτια, φαβορί είναι η Παρί, η οποία έχει την ποιότητα να ανατρέψει το σκορ του πρώτου ματς. Θα ποντάρω στο συνδυαστικό goal/goal & over 2,5 σε απόδοση 1,83.

Προγνωστικά Στοιχήματος

bet365 bonus

Bet365

4.8/5
ΕΓΓΡΑΦΗ

21:30 Μπάροου – ΜΚ Ντονς: Χ2 & Over 1,5  (1,80)

22:00 Μπόλτον – Μπάρνσλεϊ: 1Χ & Over 2,5  (2,05)

22:00 Παρί – Ντόρτμουντ: G/G & Over 2,5 (1,83)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ