Ώρα πρόκρισης για την Αταλάντα

Ώρα πρόκρισης για την Αταλάντα

Επιστροφή για τη στήλη του Bethome.gr, μετά και την περασμένη Τρίτη, όταν και επιβεβαιώθηκε η συνδυαστική επιλογή του G/G & Over 2.5 (2.25) στην αναμέτρηση του Κόπα Σουνταμερικάνα ανάμεσα σε Σέζαρ Βαγιέχο και Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν (1-5). Για τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα θα ασχοληθούμε με τη ρεβάνς μεταξύ Αταλάντα και Μαρσέιγ, για το Γιουρόπα Λιγκ.

Γράφει ο Γιάννης Καλαϊτζίδης

Αταλάντα – Μαρσέιγ Προγνωστικά

Αήττητο σερί πέντε αγώνων για την Αταλάντα σε όλες τις διοργανώσεις (4-1-0), μετά και το εκτός 1-2 επί της Σαλερνιτάνα, για το πρωτάθλημα. Μοιράζεται έτσι την πέμπτη θέση της κατάταξης με τη Ρόμα, της οποίας και υπερτερεί σε ισοβαθμία. Ηττήθηκε δυο φορές στα 15 τελευταία ματς μπροστά στο κοινό της (11-2-2). Ψάχνει τώρα τη νίκη που θα τη στείλει στον τελικό, μετά και το 1-1 με το οποίο “απέδρασε” από τη Μασσαλία, πριν από μια εβδομάδα.

Όπως η αποψινή της αντίπαλος, έτσι και η Μαρσέιγ κατάφερε να παραμείνει αήττητη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της (1-4-0), μετά και το 1-1 με την Αταλάντα, στο εντός πρώτο μεταξύ τους. Ταξίδεψε τώρα στο Μπέργκαμο, με μοναδικό στόχο το διπλό, που θα τη στείλει στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ. Ωστόσο, δεν επικράτησε σε κανένα από τα οκτώ παιχνίδια κόντρα σε ιταλικές ομάδες (0-3-5).

Η Αταλάντα έφυγε με αποτέλεσμα από το “Βελοντρόμ”, είναι σε καλή κατάσταση εδώ και καιρό και δεν μπορούμε να παραβλέψουμε τις προκρίσεις που έκανε για να φτάσει εδώ. Δεν δείχνει αρκετά πειστική η Μαρσέιγ, που μακριά από το σπίτι της δείχνει να χάνει τη δυναμική της. Γι’ αυτό και κρατάω το 1 & Over 1.5, που βρήκα σε απόδοση 2.20.

πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ