«Τελικός» για την Μπάμπεργκ

«Τελικός» για την Μπάμπεργκ

Καλημέρα σας. Όντως η Μονακό ξεπατίκωσε το Game 4, κράτησε τον ρυθμό χαμηλά, αλλά οι αποφάσεις της στα τελευταία δευτερόλεπτα της κανονικής διάρκειας και της παράτασης δεν ήταν καλές. Πρώτα ο Έλι Οκόμπο δεν έδωσε την μπάλα στον Μάικ Τζέιμς και αστόχησε σε τρίποντο στο 70-70 και μετά υπέπεσε σε λάθος με το οποίο σφραγίστηκε το 80-79 της Φενέρμπαχτσε, μέσα στο Πριγκιπάτο, με τους Τούρκους να γίνονται η πρώτη ομάδα που σπάει το σερί 19 νικών των γηπεδούχων σε πέμπτο ματς στα play off της Ευρωλίγκας. Αυτό δε μας βόλεψε καθόλου, αφού χάσαμε τον «άσο», παρότι επιβεβαιώθηκε εύκολα το Under 165,5 πόντοι. Κατά αυτόν τον τρόπο δεν καταφέραμε να βρούμε στόχο στο παμε στοιχημα.

Γράφει ο Σπύρος Κοντός

Από τη Γαλλία θε μεταφερθούμε στη Γερμανία για ένα παιχνίδι γερμανικού πρωταθλήματος.

Μπάμπεργκ – Ράστα Βέχτα Προγνωστικά

Τα ρέστα της παίζει η Μπάμπεργκ, που με ήττα θα αποχαιρετήσει τις πιθανότητές της για να βρεθεί στη δεκάδα και τα play in και η σεζόν της θα ολοκληρωθεί πρόωρα.

👉 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος μπάσκετ είναι κάθε μέρα στο Bethome.gr!

Από την πλευρά της, η Ράστα Βέχτα είναι πιο… χαλαρή, μια και θεωρείται απίθανο να πάρει άλλη θέση εκτός της έκτης. Έτσι έχει σφραγίσει την παρουσία της στα play off.

Με αυτά τα δεδομένα, θεωρούμε πως η γηπεδούχος που έχει μεγαλύτερη ανάγκη το θετικό αποτέλεσμα θα τα δώσει όλα και μπορεί να πάρει το ροζ φύλλο. Για αυτό θα επιλέξουμε τον «άσο», που βρίσκεται σε τιμές αουτσάιντερ, στο 2,03. Δεν θα έχει εύκολο έργο, πιστεύουμε, όμως, ότι θα βγάλει εγωισμό και ποιότητα στο παρκέ.

πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ