Η αξιόπιστη & η παραδοσιακή κατάρρευση

Η αξιόπιστη & η παραδοσιακή κατάρρευση

Μικρό το ημερήσιο κέρδος (+7 μονάδες) της χθεσινής στήλης από ένα ακόμη late goal της Λεβερκούζεν μέσα στην σεζόν (1Χ & G/G). Αλλά στον Πειραιά είχαμε διπλοκουβά, αφού η Άστον Βίλα όχι μόνο αποκλείστηκε, καταστρέφοντας το μακροχρόνια του Αυγούστου, αλλά απέτυχε να σκοράρει για να βοηθήσει στο Over 3.

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

Άουγκσμποργκ – Στουτγκάρδη

O πρωταρχικός στόχος (παραμονή) της Άουγκσμπουργκ επιτεύθηκε και η ευρωπαϊκή υπέρβαση μοιάζει δύσκολη για ένα σύνολο που μόχθησε στο ξεκίνημα του 2024. Κάκιστες οι τελευταίες εμφανίσεις της, προέρχεται από τρεις σερί ήττες με 11 γκολ παθητικό και μοιάζει δύσκολο να γυρίσει διακόπτη στο φινάλε.

Η Στουτγκάρδη από την άλλη προέρχεται από μεγάλες εμφανίσεις στο 2-2 με τη Λεβερκούζεν και την “λαμπερή” νίκη επί της Μπάγερν (3-1). Παίζει για το γόητρο και το οικονομικό όφελος της 2ης θέσης αφού μείωσε στο -2 από τους Βαυαρούς. Δεν δείχνει σε μομέντουμ χαλάρωσης, αφού αρκετοί της παίκτες παίζουν και για να προσελκύσουν την καλύτερη μεταγραφική πρόταση, με αποκορύφωμα τους Ουντάβ-Γκιρασί. Άξιο στοιχηματικής εμπιστοσύνης το καλοδουλεμένο σύνολο του Χένες, επιλογή το 2 & Over 1.5 σε απόδοση 2.05.

Πάντερμπορν – Αμβούργο

Μονόπλευρο το βαθμολογικό ενδιαφέρον στο παιχνίδι, αν το Αμβούργο δεν κερδίσει αποχαιρετά τα όνειρα επιστροφής στην Bundesliga για ακόμη μία χρονιά. Βασανιστικές οι τελευταίες σεζόν για τους οπαδούς της HSV, η ομάδα τους καταρρέει παραδοσιακά στο φινάλε.

“Μυρίζει” επανάληψης της ιστορίας το σημερινό ταξίδι, απέναντι σε μία Πάντερμπορν που θα παίξει δίχως άγχος και το Δεκέμβριο έκανε ήδη μία ζημιά στο Αμβούργο (1-2). Με ρίσκο, χαμηλό ποντάρισμα στο 1 & Goal/Goal σε απόδοση 5.40.

Προγνωστικά Στοιχήματος

21:30 | Άουγκσμποργκ – Στουτγκάρδη  ➡ 2 & Over 1.5 (απόδοση 2.05)

“Μπόμπα”

19:30 | Πάντερμπορν – Αμβούργο  ➡ 1 & Goal/Goal (απόδοση 5.40)

πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ