Μεγάλο μέγεθος η Άνκαρα

Μεγάλο μέγεθος η Άνκαρα

Άστοχα τα πονταρίσματα της Παρασκευής, στις -55 μονάδες ο απολογισμός της στήλης. Δεν αντέδρασε η Σεντ Πάτρικς μετά την αλλαγή προπονητή για να χαθεί το ποντάρισμα στο 1 DNB. Νωρίτερα το Σταλ – Πογκόν έμεινε παραδόξως στο 0-0 για να χαθεί πανηγυρικά το Over 3.

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

Ανκαραγκιουτσού – Πέντικσπορ

Τα αποτελέσματα της προηγούμενης αγωνιστικής έκαναν απόλυτο “εξάποντο” παραμονής το ματς της Άγκυρας. Μονόδρομος η νίκη και για τις δύο ομάδες, η Ανκαραγκιουτσού οφείλει να πάει στους 42 πόντους για να μην ταξιδέψει στην Τραπεζούντα λουσμένη στο άγχος.

Η Πέντικσπορ ανέκτησε σφυγμό με τις δύο τελευταίες νίκες, αλλά αμφότερες απέναντι σε ουσιαστικά “άδειες” κινήτρου ομάδες. Παραμένει μία μπερδεμένη τακτικά ομάδα με τον 3ο διαφορετικό προπονητή μέσα στην σεζόν. Μεγαλύτερο μέγεθος στο τούρκικο ποδόσφαιρο η Ανκαραγκιουτσού, ισχυρή η έδρα της, επιλογή ο άσος σε απόδοση 1.98.

Χαϊντενχάιμ – Κολωνία

H Χάιντενχάιμ θα παίξει για να αποχαιρετήσει με μία πλούσια εμφάνιση το κοινό της και αν πάρει βοήθεια από τρίτους μπορεί να καταταχθεί στην 8η θέση, η οποία θα δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο υπό προϋποθέσεις.

Η Κολωνία διατήρησε σφυγμό με την απίθανη ανατροπή επί της Ουνιόν (3-2) και σήμερα ψάχνει νίκη και συνάμα ήττα των Βερολινέζων για να τους ξεπεράσει στη θέση των play-out. Επιπλέον, πρέπει να καλύφθεί και η διαφορά τερμάτων, πιθανώς να χρειαστεί ρίσκο ακόμα και με προβάδισμα. Επιλογή το Over 3.5 σε απόδοση 2.30.

Γκαζιαντέπ – Καραγκιουμρούκ

Κομβικό παιχνίδι για την επιβίωση στην Super Lig, με την ισοπαλία να μην βολεύει, ανάλογα φυσικά με τα παράλληλα αποτελέσματα των ανταγωνιστών. Πλούσια σε γκολ τα τελευταία παιχνίδια αμφοτέρων, ευάλωτες οι δύο άμυνες και σε χαμηλά μέτρα, αναμένεται σασπένς με μεγάλο σκορ. Επιλογή το Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.16.

Πιαστ – Γιαγκελόνια

Ναι μεν η Πιαστ είναι αδιάφορη βαθμολογικά, αλλά βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και θα προσπαθήσει να διατηρήσει το αήττητο σερί. Η Γιαγκελόνια θα γνωρίζει πριν την σέντρα το αποτέλεσμα της Σλασκ που είναι στο -2.

Αν χάσει η Σλασκ, η Γιαγκελόνια παίρνει πρωτάθλημα με έναν βαθμό. Αν κερδίσει η Σλασκ, η Γιαγκελόνια κρατά την τύχη στα χέρια της για την τελευταία αγωνιστική, όταν υποδέχεται βατό αντίπαλο.  Η ισοπαλία αξίζει ποντάρισμα σε απόδοση 3.70.

Παρολί

Τρεις επιλογές από Πολωνία, Πορτογαλία & Ιταλία, τοποθετημένες σε παρολί αξίας 5.60.

Πρώτη επιλογή ο άσος (1.91) στο Κορόνα – Ρουχ. Μονόπλευρο το βαθμολογικό κίνητρο για την Κορόνα, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης, την ώρα που η Ρουχ παίζει απελευθερωμένα από τότε που συμβιβάστηκε με τον υποβιβασμό και προέρχεται από μεγάλες ζημιές. Θα παίξει ρόλο το κίνητρο.

Δεύτερη επιλογή το over 2.5 (1.61) στο Φαρένσε – Πορτιμονένσε. Η Φαρένσε θα επιχειρήσει να αποχαιρετήσει το κοινό της με μία καλή εμφάνιση, αντιδρώντας στο άσχημο ταξίδι που προηγήθηκε κι εντός έδρας είναι αρκετά παραγωγική. Η Πορτιμονένσε μόνο με νίκη έχει πιθανότητες να αποφύγει τα μπαράζ, αλλά δεν αξίζει ποντάρισμα με τα μεγάλα αμυντικά προβλήματα που παρουσιάζει. Θα ρισκάρει και το ματς μπορεί να αποκτήσει “τρελό” ρυθμό.

Τρίτη επιλογή το Goal/Goal (1.82) στο Τορίνο – Μίλαν. Η Τορίνο επέστρεψε στις νίκες μετά από 1.5 μήνα και ψάχνει ένα μεγάλο αποτέλεσμα για να προλάβει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Μπορεί να δημιουργήσει απέναντι σε μία χαλαρή άμυνα των “ροσονέρι”, οι οποίοι παίζουν εδώ και εβδομάδες δίχως στόχο και προσφέρουν ανοιχτά ματς.

Προγνωστικά Στοιχήματος

16:30 | Χαϊντενχάιμ – Κολωνία  ➡ Over 3.5 (απόδοση 2.30)

19:00 | Ανκαραγκιουτσού – Πέντικσπορ  ➡ 1 (απόδοση 1.98)

19:00 | Γκαζιαντέπ – Καραγκιουμρούκ  ➡ Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 2.09)

Παρολί

16:00 | Κορόνα Κιέλτσε – Ρουχ Χορζόφ  ➡ 1 (απόδοση 1.91)

17:30 | Φαρένσε – Πορτιμονένσε  ➡ Over 2.5 (απόδοση 1.61)

21:45 | Τορίνο – Μίλαν  ➡ Goal/Goal (απόδοση 1.82)

Χινάρι

21:00 | Πιαστ Γκλιβίτσε – Γιαγκελόνια  ➡ Χ (απόδοση 3.70)

πηγή: bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ