Προπονητικό χάσμα στον τελικό

Προπονητικό χάσμα στον τελικό

Το καταφέραμε κι αυτό, χάσαμε το ποντάρισμα στον τελικό του Europa League (G/G & Over 2.5) γιατί η Λεβερκούζεν απέτυχε να σκοράρει για πρώτη φορά μετά τις 27 Ιανουαρίου και 22 σερί ματς! Στις -30 μονάδες ο απολογισμός της Τετάρτης λοιπόν και πάμε στο σημερινό πρόγραμμα.

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

Μπεσίκτας – Τραμπζονσπόρ

Τελικός Κυπέλλου στην Κωνσταντινούπολη, στο ουδέτερο Ολυμπιακό Στάδιο με μοιρασμένες κερκίδες.

Η Μπεσίκτας πηγαίνει ασθμαίνοντας στο φινάλε της σεζόν, μπερδεμένη αγωνιστικά με τρίτο διαφορετικό, υπηρεσιακό προπονητή. Σε 7 ματς με τον Τοπράκτεπε στον πάγκο δεν έχει παρουσιάσει ιδιαίτερη βελτίωση, είχε ρέντα για να αποκλείσει την Ανκαραγκιουτσού στα ημιτελικά και στα δύο ακόλουθα παιχνίδια έκανε ισάριθμες “γκέλες”, δίκαιες βάσεις εμφανίσεων.

Η Τραμπζονσπόρ επιστρέφει στην Πόλη μετά από 5 ημέρες και το δυνατό διπλό επί της Μπασακσεχίρ (0-1), με το οποίο εξασφάλισε την 3η θέση και το Europa League. Στο +8 πλέον από τον σημερινό της αντίπαλο.

Δεν λέει ψέματα η βαθμολογία του πρωταθλήματος, η Τραμπζονσπόρ είναι καλύτερη ομάδα, έχει μεγαλύτερη σταθερότητα, η οποία ξεκινάει από τον πάγκο. Υπάρχει προπονητικό χάσμα μεταξύ του θρυλικού για την Τραπεζούντα, Αβτσί και του άπειρου υπηρεσιακού κόουτς στους “αετούς”.  Επιλογή το Χ2 & Over 1.5 σε απόδοση 2.20.

Κάλιαρι – Φιορεντίνα

H Κάλιαρι εξασφάλισε την παραμονή της με το διπλό στο “εξάποντο” απέναντι στην Σασουόλο και απόψε η Σαρδηνία θα αποχαιρετήσει τον Ρανιέρι, ο οποίος αποσύρεται από την προπονητική. Πιθανή η χαλάρωση από πλευράς γηπεδούχων και η Φιορεντίνα είναι κατάλληλος αντίπαλος για πλούσιο παιχνίδι.

Οι “βιόλα” κυνηγούν ευρωπαϊκό πλασάρισμα στην Serie A και θα κάνουν πρόβα τζενεράλε για τον τελικό της επόμενης Τετάρτης στη Νέα Φιλαδέλφια. Γεμάτα γκολ τα τελευταία παιχνίδια τους, θα πάμε στο Over 3 (ασιατικό) σε απόδοση 2.12.

Προγνωστικά Στοιχήματος

20:45 | Μπεσίκτας – Τραμπζονσπόρ  ➡ Χ2 & Over 1.5 (απόδοση 2.20)

21:45 | Κάλιαρι – Φιορεντίνα  ➡ Over 3 ασιατικό (απόδοση 2.12)

πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ