Ματσάρισμα για χορταστικό τελικό

Ματσάρισμα για χορταστικό τελικό

Δεν καταφέραμε να χτίσουμε σερί με το μεταμεσονύκτιο παρολί από Libertadodes & Sudamericana

Δεν καταφέραμε να χτίσουμε σερί με το μεταμεσονύκτιο παρολί από Libertadodes & Sudamericana, καθώς η τριάδα χάθηκε με 2/3 επιλογές και στο ένα γκολ… για περίπου 20η φορά μέσα στο 2024. Βγήκε το 1Χ & Over 2.5 της Πενιαρόλ (2-1), βγήκε το G/G στο Κοκίμπο-Μπραγκαντίνο, αλλά χάθηκε το under 2.5 της Μπελγράνο (1-2).

novibet logo

Novibet

4.5/5
ΕΓΓΡΑΦΗ

Ολυμπιακός – Φιορεντίνα | Goal/Goal & Over 2.5 @ 2.60

eeep disclaimer

21+
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ολυμπιακός – Φιορεντίνα

Ιστορικό το παιχνίδι απόψε στη Νέα Φιλαδέλφια, το μεγαλύτερο του συλλόγου για τον Ολυμπιακό, ο οποίος έκανε μία απίθανη και συνάμα απροσδόκητη ευρωπαϊκή πορεία στα χέρια του Μεντιλίμπαρ. Ο 63χρονος Βάσκος δεν είχε ούτε έναν τίτλο στο βιογραφικό του μέχρι την περσινή άνοιξη κι απόψε πάει να κάνει back to back κατακτήσεις ευρωπαϊκών κυπέλλων, αναλαμβάνοντας “επικίνδυνες” αποστολές μεσούσης της σεζόν!

Οι “ερυθρόλευκοι” ήταν καταπληκτικοί στα παιχνίδια με την ντεφορμέ Άστον Βίλα, την εξέθεσαν με το υψηλό πρέσινγκ και το άμεσο παιχνίδι στην πλάτη της. Παρόμοιο αναμένεται το στυλ παιχνιδιού κι απέναντι σε μία Φιορεντίνα που θέλει την μπάλα στα πόδια της. Δεν πρόκειται να φοβηθεί την περίσταση ο Μεντιλίμπαρ, αναμένεται να πιέσει τις πρώτες πάσες και ως αποτέλεσμα θα δημιουργηθούν χώροι και γρήγορος ρυθμός.

Με δυνατή αυτοπεποίθηση από τις τελευταίες εμφανίσεις και πείσμα από τον περσινό χαμένο τελικό οι “βιόλα”, παράγουν αρκετά μέσα στα παιχνίδια τους, αλλά ανέπαφη εστία δεν κράτησαν σε κανένα από τα 8 τελευταία. Το αγωνιστικό στυλ των δύο προπονητών δημιουργεί ματσάρισμα για χορταστικό τελικό, οπότε θα ποντάρουμε στο Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.60.

Έξτρα ποντάρισμα από τον τελικό του Conference League το Over 0.5 σουτ εντός εστίας για Ποντένσε & Μπελτράν, σε απόδοση 4.20. Σε σούπερ κατάσταση ο Πορτογάλος εξτρέμ του Ολυμπιακού, με την αυτοπεποίθηση που έχει χτίσει υπό τις οδηγίες του Μεντιλίμπαρ αναμένεται να δοκιμάσει αρκετές φορές το δεξί του, ενώ ο Αργεντίνος της Φιορεντίνα που θα κινείται πίσω από τον φορ είναι πιθανό να βρει χώρους εκτέλεσης σε καταστάσεις transition και μη.

Προγνωστικά Στοιχήματος

22:00 | Ολυμπιακός – Φιορεντίνα  ➡ Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 2.60)

22:00 | Ολυμπιακός – Φιορεντίνα  ➡ Ποντένσε & Μπελτράν Over 0.5 σουτ εντός εστίας (απόδοση 4.20)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ