Τρομάζουν οι Ισπανοί

Τρομάζουν οι Ισπανοί

Δεν έσκασε η χθεσινή “μπόμπα” στα Τίρανα, με το χαμένο πέναλτι στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου να παίζει μεγάλο ρόλο.

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

Στις -5 μονάδες ο σαββατιάτικο απολογισμός και πάμε σε “λαμπερό” κυριακάτικο κουπόνι με μικρό & μεγάλο τελικό Nations League.

Πορτογαλία – Ισπανία

Τελικός Nations League στο Μόναχο, όπου την Τετάρτη οι Πορτογάλοι γύρισαν το ματς με τους οικοδεσπότες Γερμανούς (1-2), αλλά είναι δικαίως αουτσάιντερ απέναντι στους γείτονες.

Τρόμαξε τον πλανήτη η Ισπανία με την εμφάνιση της Πέμπτης για περίπου 70 λεπτά! Με τους Γιαμάλ, Ουίλιαμς ορεξάτους διέλυσαν τη γαλλική άμυνα και μοιάζει δύσκολο να περιοριστούν απόψε. Καλολαδωμένη μηχανή το γκρουπ του Ντε λα Φουέντε, με φόρα από την κατάκτηση του περσινού Euro, είναι ικανή να κυριαρχήσει εκ νέου με το Γιαμάλ να παίζει ως ο κορυφαίος του πλανήτη. Επιλογή το διπλό σε απόδοση 1.93.

Γερμανία – Γαλλία

Παιχνίδι παρηγοριάς στην Στουτγκάρδη, αφού οι δύο υπερδυνάμεις απέτυχαν στα ημιτελικά του Nations League, οπότε αναμένονται αρκετές αλλαγές στα αρχικά σχήματα των δύο προπονητών. Εις εξ αυτών που αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού είναι ο Τσερκί, ο οποίος ήταν “σεληνιασμένος” ως αλλαγή για ένα ημίωρο την Πέμπτη.

Μόνος του πήγε να γυρίσει το 5-1 ο 21χρονος “ζογκλέρ”, ο οποίος είναι στα καλύτερά του κι ετοιμάζεται για μεταγραφή στο Μάντσεστερ. Απέναντι στους Ισπανούς σκόραρε με εκπληκτικό βολέ και έβγαλε πάρε-βάλε στον Κολό Μουανί. Αξίζει να ποντάρισμα στο φορμάρισμά του, επιλογή το γκολ ή ασιστ για τον Τσερκί σε απόδοση 2.10.

Προγνωστικά Στοιχήματος

16:00 | Γερμανία – Γαλλία  ➡ Τσερκί γκολ ή ασίστ (απόδοση 2.10)

22:00 | Πορτογαλία – Ισπανία  ➡ 2 (απόδοση 1.93)

πηγή: bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ