Σημείο και γκολ στο Europa League (vid)

Σημείο και γκολ στο Europa League (vid)

Τα προγνωστικά στοιχήματος του Stoiximaview για την αποψινή βραδιά...

Γεμάτο είναι το αποψινό πρόγραμμα στην μπάλα, αφού έχει Europa League! Δεν θα μπορούσε, λοιπόν, και το stoiximaview.gr να πράξει διαφορετικά, για αυτό και μας προτείνει δυάδα από την ευρωπαϊκή διοργάνωση!

Ρέιντζερς-Σλάβια Πράγας, (22:00): «Χρυσή» ευκαιρία να βρεθεί στα προημιτελικά του UEFA Europa League μετά από 13(!) ολόκληρα χρόνια έχει η Ρέιντζερς. Οι «Τζερς» απέσπασαν 1-1 στην Πράγα, χάρη στο γκολ του Χελάντερ στο 36’, σε ένα παιχνίδι, που έκαναν την χειρότερη φετινή εμφάνιση. Στην Premiership Σκωτίας δεν είχαν υποχρέωση το Σαββατοκύριακο και έτσι ο χρόνος διατέθηκε για την προετοιμασία αυτού του αγώνα. Ήδη έχουν εξασφαλίσει το πρωτάθλημα, όντας αήττητοι με απολογισμό 28-4-0 και 77-9 τέρματα.

Ρέιντζερς-Σλάβια Πράγας, (22:00): Η Σλάβια Πράγας είχε την ευκαιρία στο πρώτο παιχνίδι να πάρει προβάδισμα, αλλά… Παρότι προηγήθηκε στο 7’ με τον Στάντσιου και η αντίπαλός της δεν ξεπέρασε τη μετριότητα, δεν έβαλε το δεύτερο γκολ, που θα άλλαζε τα δεδομένα. Στο πρωτάθλημα Τσεχίας, συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της προς την κατάκτηση του τίτλου. Την Κυριακή πέρασε από την έδρα της Μλάντα Μπόλεσλαβ με 3-0, πετυχαίνοντας την 19η νίκη σε 23 αγώνες, στους οποίους είναι αήττητη.

Ο Στήβεν Τζέραρντ δεν υπολογίζει σε ένα ακόμη παιχνίδι των γηπεδούχων τον αρχηγό-δεξιό μπακ Ταβερνιέ και θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον μέσο Τζακ. Επιστρέφει ο αμυντικός Μπάλογκουν, που εξέτισε την τιμωρία του. Από την άλλη, ο Γίντριχ Τρπισόφκσι έχει ένα ερωτηματικό και αυτό αφορά τη συμμετοχή ή όχι του μεσοεπιθετικού Ολαγίνκα.

Η Ρέιντζερς έχει χάσει μόλις ένα από τα τελευταία 23 ευρωπαϊκά παιχνίδια στο «Άιμπροξ». Επίσης έχει προκριθεί στις 7 από τις 8 τελευταίες φορές, που απέφυγε την ήττα στο πρώτο παιχνίδι, κάτι που μετράει στο στοίχημα. Τέλος, έχει τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες με ομάδες από την Τσεχία. Η Σλάβια Πράγας, που θα παίξει για πρώτη φορά στη Γλασκώβη, έχει δύο ήττες σε ισάριθμες επισκέψεις στη Σκωτία. Θεωρώ ότι οι «Τζερς» έχουν καλύτερη και ποιοτικότερη ομάδα και θα πάρουν τη νίκη. Γι’ αυτό και θα πάω σε σημείο. Πάμε στοίχημα με τον «άσο» στο εξαιρετικό 2.32.

Σαχτάρ-Ρόμα: Και γιατί να κάτσουν ήσυχα;

Σαχτάρ-Ρόμα (19:55): Στο ‘NSC Olimpiyskiy’ του Κιέβου η ρεβάνς για τους ’16’ του Europa League. Με την πλάτη στον τοίχο η Σαχτάρ, που ηττήθηκε με σκορ 3-0 στη Ρώμη. Είχε την κατοχή της μπάλας στο πρώτο ματς, όμως την πρόδωσε η ανασταλτική της λειτουργία, με συνέπεια τα γκολ των Πελεγκρίνι, Ελ Σαραουί και Μαντσίνι. Παλεύει για τον τίτλο στην Ουκρανία, καθώς είναι στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και στο -4 από την πρωτοπόρο Ντινάμο Κιέβου. Στην τελευταία της υποχρέωση επικράτησε άνετα της Ντέσνα με 4-0. Μαλίσεβ, Στεπανένκο, Τσιπριάνο, Φερνάντο και Κχοχόλαβα είναι αμφίβολοι.

Η Ρόμα πηγαίνει στη ρεβάνς για να υπερασπιστεί το μεγάλο της προβάδισμα. Με ένα γκολ στο Κίεβο θα ‘κλειδώσει’ οριστικά την πρόκριση. Η ήττα με σκορ 2-0 στην έδρα της Πάρμα δεδομένα θα λειτουργήσει ως καμπανάκι για τους ‘τζαλορόσι’. Τους ενδιαφέρει το Europa League, καθώς το στοίχημα της 4άδας στην Serie είναι εξαιρετικά δύσκολο. Στην 6η θέση η Ρόμα και στο -2 από την Αταλάντα, μαζί με τη Νάπολι είναι οι τρεις ομάδες που θα παλέψουν για ένα εισιτήριο του Champions League. Ζεζούς, Μχιταριάν, Σμόλινγκ, Βερετούτ και Τζανιόλο δύσκολα θα εμφανιστούν στο ‘NSC Olimpiyskiy’.

Σαχτάρ-Ρόμα (19:55): Απλά είναι τα πράγματα για τους γηπεδούχους. Δεν έχουν κάτι άλλο να σκεφτούν, πέραν του τρόπου που θα πάρουν ένα γρήγορο προβάδισμα στο ματς για να επιχειρήσουν την ανατροπή. Το δείγμα από την ουκρανική λίγκα δεν είναι και τόσο ασφαλές, ωστόσο η Σαχτάρ είναι μια ομάδα που βρίσκει τις λύσεις επιθετικά και συνήθως είναι αξιόπιστη πίσω. Τώρα όμως καλείται να παίξει ένα παιχνίδι υψηλού ρίσκου, που δεν της αρέσει και πολύ. Ο κίνδυνος για τη Ρόμα αφορά μονάχα πιθανό εφησυχασμό μετά το προβάδισμα του πρώτου αγώνα. Οι ‘τζαλορόσι’ έχασαν έδαφος στην Serie A μετά την ήττα στην Πάρμα και έχουν δύσκολο έργο στη συνέχεια, επομένως η σκέψη τους μπορεί να διαταραχθεί. Ικανότατη ομάδα επιθετικά, ευάλωτη αμυντικά, που της αρέσει το up tempo παιχνίδι. Τέτοιο θα είναι λογικά η ρεβάνς στο Κίεβο. Τηρουμένων των συνθηκών δύσκολα θα μείνει χαμηλά. Δεν υπάρχει και λόγος. Περιμένουμε ανοιχτό παιχνίδι και θα πάμε στοίχημα με το over 2,5 γκολ σε απόδοση 1.80.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ