Για τη συνέχεια στο αήττητο σερί η Κάλμαρ

Για τη συνέχεια στο αήττητο σερί η Κάλμαρ

Οι σημερινές επιλογές για το πρωτάθλημα της Σουηδίας.

Γράφει ο Γιάννης Καλαϊτζίδης

Αρκετές ευκαιρίες για προγνωστικα ποδοσφαιρου παρουσιάζει το κυριακάτικο (10/07) κουπόνι. Μια δυνατή πρόταση σήμερα έρχεται από την ανώτερη κατηγορία της Σουηδίας.

Διαβάστε επίσης: Αποκαλύψεις Βεζένκοφ από τη Σύρο (vid)

13η αγωνιστική

*Goal/Goal τα 4/5 τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

*Στο κύπελλο: Κάλμαρ – Σίριους 2-0

ΚΑΛΜΑΡ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με τη Χέλσινγκμποργκ, για το πρωτάθλημα. Πήρε προβάδισμα στο 37ο λεπτό με τον Σαέτρα, για να δεχθεί την ισοφάριση στο 90′ και από το σημείο του πέναλτι.

Αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων για την Κάλμαρ, στο οποίο και μετράει από δυο νίκες και ισοπαλίες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Χένρικ Ρίντστρεμ φιλοξενήθηκε από τη Χέλσινγκμποργκ, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1. Ισορροπημένο παιχνίδι σε γενικές γραμμές, με την ίδια να προηγείται στο σκορ. Παρότι είχε τον έλεγχο, εν τέλει στο φινάλε έκανε πέναλτι και δέχθηκε την ισοφάριση.

Διατηρείται έτσι ψηλά στην κατάταξη και στο -4 από την πρώτη τετράδα. Επικράτησε στα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα εντός της, έχοντας υποστεί ωστόσο και μια ήττα. Δεν έγιναν γνωστά πιθανά αγωνιστικά προβλήματα για το παιχνίδι αυτό.

Κάλμαρ Στατιστικά

*Under 2.5 τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

*No Goal και Under 2.5 τα 7/8 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

ΣΙΡΙΟΥΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 0-1 επί της Νόρκεπινγκ, για το πρωτάθλημα. Το τέρμα που σημείωσε ο Σουγκίτα στο 57ο λεπτό, διαμόρφωσε και το τελικό αποτέλεσμα.

Τη νίκη κατάφερε να πανηγυρίσει και πάλι η Σίριους, μετά από τρία παιχνίδια στα οποία και είχε μια ισοπαλία και δυο ήττες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Ντάνιελ Μπέκστρεμ φιλοξενήθηκε από τη Νόρκεπινγκ, στην έδρα της οποίας επικράτησε με 0-1. Υπήρχε απόλυτη ισορροπία ανάμεσα στις δυο πλευρές, όμως η ίδια αποδείχθηκε καλύτερη στις λεπτομέρειες, για να πάρει και το θετικό αποτέλεσμα.

Επέστρεψε έτσι και στους βαθμούς, μετά τις δυο ήττες που υπέστη κόντρα σε Χάκεν (4-3 εκτός) και Γκέτεμποργκ (1-2 εντός), ούσα στο δεύτερο μισό της κατάταξης. Έχει πανηγυρίσει δυο φορές το διπλό στις επτά φετινές της εξόδους, μετρώντας ακόμη δυο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Παρελθόν από τις τάξεις της αποτελεί ο Μουσταφά Ζέινταν, που συμφώνησε με τη Μάλμε. Παράλληλα, απέκτησε τον 20χρονο αμυντικό της Χέλσινγκμποργκ, Γιάκομπ Πέρσον.

Σίριους Στατιστικά

*Goal/Goal και Over 2.5 τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2.5 τα 4/6 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Πολύ πιο πειστική η εικόνα που παρουσιάζει η Κάλμαρ, έρχεται και από αήττητο σερί, οπότε και δικαίως θεωρείται φαβορί για τη νίκη απόψε κόντρα στη Σίριους. Θα τη στηρίξουμε και επιλογή μας θα αποτελέσει ο άσος σε απόδοση 1.70.

Η ανάλυση της αναμέτρησης και όλων των ματς της ημέρας εδώ:

Πηγή: betarades.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ