Με συνδυαστικό στο 1.90

Με συνδυαστικό στο 1.90

To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε δυάδα αγώνων από το Champions League.

To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε δυάδα αγώνων από το Champions League.

Καραμπάχ – Ζυρίχη (19:00): Πρώτη αναμέτρηση των ομάδων στον 2ο προκριματικό γύρο, διεξάγεται στην ‘Azersun Arena’ του Μπακού. Η Καραμπάχ απέκλεισε την Λεχ Πόζναν στον προηγούμενο γύρο με έναν ασυνήθιστο τρόπο. Καλύτερη στο ματς της Πολωνίας, ηττήθηκε με σκορ 1-0 και στη ρεβάνς βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο πρώτο λεπτό. Στη συνέχεια ωστόσο ήταν καταιγιστική, σκόραρε πέντε γκολ και πήρε την πρόκριση πανηγυρικά με το συνολικό 5-2! Ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν ως νταμπλούχος Αζερμπαϊτζάν και το ίδιο φιλοδοξεί να επαναλάβει και φέτος.

Η Ζυρίχη μπαίνει στη μάχη των προκριματικών από αυτή τη φάση. Η πορεία της πέρσι στο πρωτάθλημα Ελβετίας ήταν εκπληκτική. Σε τέτοιο βαθμό ώστε να κατακτήσει το πρωτάθλημα, με διαφορά 14 βαθμών από την 2η Βασιλεία! Ξεκίνησε τα φιλικά προετοιμασίας με 4/4, ηττήθηκε στο τελευταίο τεστ από τη Στουτγκάρδη. Η πραγματική ανησυχία όμως γεννήθηκε στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος, όπου συνετρίβη με σκορ 4-0 στην έδρα της Γιουνγκ Μπόις. Με το σκορ 0-0 ως το 55′, λεπτό στο οποίο έχασε πέναλτι, για να καταρρεύσει στο τελευταίο μισάωρο και να δεχτεί τέσσερα γκολ σε 23 λεπτά.

Αποδόσεις Πρωταθλητών 2022-23

Καραμπάχ – Ζυρίχη (19:00): Η Καραμπάχ είναι μια απρόβλεπτη και συνάμα επικίνδυνη ομάδα. Σκληρό καρύδι των προκριματικών στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια. Παίζει με πολλή ένταση, γρήγορα και δεν φοβάται να ρισκάρει στην επίθεση. Όταν πιάνει ρυθμό ασκεί πίεση και στριμώχνει τον αντίπαλο. Θεωρητικά, η Ζυρίχη έχει την ποιότητα να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες. Ομάδα που συνδυάζει την ταχύτητα με την τεχνική και κυκλοφορεί καλά τη μπάλα. Αυτή την εποχή όμως μοιάζει πολύ ευάλωτη αμυντικά και εξαιρετικά εύθραυστη ψυχολογικά.

Δες το αναλυτικό bet365 review

Και σε μια ζόρικη έδρα, οι Ελβετοί αναμένεται να αντιμετωπίσουν κάμποσες δύσκολες καταστάσεις. Η Καραμπάχ έχει αυτοπεποίθηση και είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί τα κενά της αντίπαλης άμυνας. Θέλει να πάει με ρεαλιστικές πιθανότητες πρόκρισης στη ρεβάνς και μπορεί να το κάνει. Η Ζυρίχη δεδομένα θα ψάξει αντίδραση, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο να πάρει κάτι περισσότερο από το ‘X’, στην ‘Azersun Arena’. Παίρνουμε την κάλυψη και θα πάμε στοίχημα με το combo 1Χ & over 1,5 γκολ στο 1.90 της Stoiximan.

Δες την αξιολόγηση της Interwetten

Ζαλγκίρις – Μάλμε (19:00): Πρώτη αναμέτρηση των ομάδων στον 2ο προκριματικό γύρο, διεξάγεται στο ‘LFF’ του Βίλνιους. Η Ζαλγκίρις είχε δύσκολο έργο στον προηγούμενο γύρο απέναντι στη Μπάλκανι. Κατάφερε ωστόσο να προκριθεί με το συνολικό 2-1, κερδίζοντας τη ρεβάνς στην παράταση. Το πρωτάθλημα Λιθουανίας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, εκεί όπου η Ζαλγκίρις παλεύει για τον τίτλο. Με τέσσερις σερί νίκες πέρασε στην κορυφή, με 41- βαθμούς και στο +2 από τη Χέγκελμαν. Έχοντας και δύο ματς λιγότερα, είναι σαφές πως διατηρεί ένα σοβαρό προβάδισμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Στη Liga A μετράει συνολικά 12Ν-5Ι-1Η, με γκολ 40-12.

Σε καλή κατάσταση η Μάλμε. Ξεκίνησε μουδιασμένη τη σεζόν, αλλά βρήκε τα πατήματα της και πλέον επιχειρεί την αντεπίθεση της. Ζορίστηκε περισσότερο από όσο θα περίμενε στα ματς με τη Βίκινγκουρ. Κέρδισε 3-2 το πρώτο παιχνίδι στη Σουηδία και πήρε 3-3 στη ρεβάνς του Ρέικιαβικ. Μαζί και το εισιτήριο πρόκρισης με το συνολικό 6-5! Στην Allsvenskan έχει τέσσερις νίκες και μια ήττα στα πέντε τελευταία, ανέβηκε στην 5η θέση και μείωσε στους τρεις την διαφορά της από την κορυφή. Μετράει 8Ν-3Ι-4Η στο πρωτάθλημα, με γκολ 19-12.

Δες το αναλυτικό review της Vistabet

Ζαλγκίρις – Μάλμε (19:00): Η Ζαλγκίρις έχει εξαιρετική εικόνα στις εγχώριες διοργανώσεις. Σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία και αμύνεται ικανοποιητικά. Όμως η δυναμική του λιθουανικού ποδοσφαίρου δεν έχει καμία σχέση με τον βαθμό δυσκολίας στην Ευρώπη και ειδικά στο Champions League. Καθόλου τυχαίο πως η Ζαλγκίρις χρειάστηκε να ιδρώσει τόσο πολύ για να περάσει το εμπόδιο της Μπάλκανι… Η Μάλμε θέλει ακόμη δουλίτσα. Όμως βρίσκεται σε θετικό μομέντουμ και παρουσιάζει μια διαρκή βελτίωση. Είναι μετρημένη στο χορτάρι, αποφεύγει τις τρέλες και ψάχνει μεθοδικά το γκολ. Διαθέτει λύσεις μεσοεπιθετικά, δεν εμπνέει σιγουριά στα μετόπισθεν.

Κορυφαία προγνωστικά μπάσκετ

Η Μάλμε είναι σίγουρα η καλύτερη ομάδα του ζευγαριού. Και ποιοτικά σαφώς ανώτερη από τη Ζαλγκίρις. Στην άμυνα θα ρίξει το βάρος η γηπεδούχος, με την ελπίδα να μείνει ζωντανή για τη ρεβάνς. Δύσκολα όμως θα κρατήσει στο μηδέν τους Σουηδούς, που είναι και περισσότερο ‘ψημένοι’ σε αυτή τη διαδικασία. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά η Μάλμε έχει τη στόφα για να πάρει ένα τέτοιο ματς. Και θα πάμε στοίχημα με το combo 2 & under 4,5 γκολ στο 1.90 της Stoiximan.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ