Το φέρνει… Τούμπα

Το φέρνει… Τούμπα

To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε δυάδα αγώνων από το Europa Conference League.

ΑΠΟΕΛ – Μπότεφ Πλόβντιβ (20:00): Ρεβάνς για τον β’ προκριματικό γύρο της τρίτης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ίδιου αριθμού τερμάτων συνολικά και στα δύο 90άλεπτα, θα ακολουθήσει παράταση κι αν χρειαστεί πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί, θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Κιζίλ Ζαρ – Όσιγιεκ. Για αυτήν που θα αποκλειστεί, μπαίνει τέλος στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

ΑΠΟΕΛ – Μπότεφ Πλόβντιβ (20:00): «Πρόκριση πάση θυσία» είναι το μήνυμα στις τάξεις του ΑΠΟΕΛ, μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα. Η κυπριακή ομάδα δεν έθελξε με την απόδοσή της, αλλά και η αντίπαλός της δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο. Στο ΓΣΠ αναμένονται περίπου 12.000 φίλαθλοι, στις τάξεις των οποίων υπάρχει ενθουσιασμός, μετά την απόκτηση του Αργεντινού πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, Λούκας Βιγιαφάνιες και του Βούλγαρου μέσου Κονσταντίνοφ. Επίσης, οι «γαλαζοκίτρινοι» βρίσκονται μια ανάσα από τον Γερμανό ακραίο επιθετικό Μπλουμ και τον Γεωργιανό στόπερ Ντβάλι. Μια πιθανή 11άδα σε σχήμα 4-3-3 είναι η εξής: Μπέλετς – Γουίλερ, Τσέπακ, Κρέσπο, Καρώ – Ντάλσιο, Νταουσβίλι, Σαρφό – Ντονγκαλά, Θεοδώρου, Μάγκλιτσα.

Αποδόσεις Πρωταθλητών 2022-23

ΑΠΟΕΛ – Μπότεφ Πλόβντιβ (20:00): Αποφασισμένη να «πουλήσει ακριβά τα τομάρι της» είναι η Μπότεφ Πλόβντιβ στην αποψινή ρεβάνς. Ξέρει ότι δεν έχει τον πρώτο λόγο, αφού συν τοις άλλοις, υστερεί και σε ποιότητα, αλλά θα τα δώσει όλα. Ένας αποκλεισμός είναι πιθανό να αποτελέσει και το κύκνειο άσμα για τον Αζρουντίν Βαλέντιτς. Θα είναι το «κερασάκι στην τούρτα», αφού το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα Βουλγαρίας είναι τραγικό και φυσικά χρεώνεται στον προπονητή. Σε 3 αγώνες μετράει ισάριθμες ήττες, με πιο πρόσφατο το εντός έδρας 2-0 από την Άρντα Καρτζάλι το περασμένο Σάββατο (23/7).

ΠΑΟΚ – Λέφσκι Ειδικά Στοιχήματα

Μπορεί ο ΑΠΟΕΛ να μην έχει ρυθμό, αλλά, κακά τα ψέματα, όλα εξαρτώνται από τη δική του απόδοση αναφορικά με την πρόκριση. Είναι θέμα ποιότητας και φαίνεται και από το σετ αποδόσεων στο στοίχημα. Περιμένω «κλειστό» ματς, αφού οι μεν «γαλαζοκίτρινοι» έχουν δώσει μόλις ένα επίσημο ματς, οι δε Βούλγαροι «αλλού πατούν κι αλλού βρίσκονται». Πάμε στοίχημα με «1 και Under 3,5 γκολ» σε απόδοση 2.12 (Pamestoixima).

Δες την αξιολόγηση της Stoiximan

ΠΑΟΚ  – Λέφσκι Σόφιας (20:30): Την κακή εμφάνισή του «πλήρωσε» ο ΠΑΟΚ στη Βουλγαρία και το «πλήρωσε» με τον χειρότερο τρόπο. Ηττήθηκε 2-0 στη Σόφια και τώρα θέλει νίκη με δύο γκολ διαφορά για να μείνει ζωντανός και με τρία και πάνω για να προκριθεί. Αν μπορεί να το γυρίσει; Μπορεί. Αρκεί να παρουσιάσει αρκετά καλύτερη εικόνα από αυτήν στον πρώτο αγώνα. Στο στοίχημα, πάντως, όπως είναι λογικό, δίνεται φαβορί να πάρει το ματς. Στο 1.50 βρίσκουμε τον «άσο», για την ακρίβεια, ενώ η πρόκριση ΠΑΟΚ δίνεται στο 3.00.

Στη διάθεση του Λουτσέσκου έχουν τεθεί Βιεϊρίνια, Μπίσεσβαρ, Λύρατζης και Μιχάι. Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Σάστρε, αλλά και οι Ελ Καντουρί, Ολιβέιρα, Μιχαηλίδης. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα στον πρώτο αγώνα, ίσως περισσότερο για να «πάρει» ένα βάρος από τους ποδοσφαιριστές του. Βέβαια, για να έχει ελπίδες ο ΠΑΟΚ να το γυρίσει, θα πρέπει να παρουσιάσει πολύ καλύτερη εικόνα. Προφανώς και είναι καλύτερος, αλλά το θέμα είναι να το δείξει κιόλας.

Δες το αναλυτικό review της bet365

Ενδεχομένως ούτε στην ίδια τη Λέφσκι Σόφιας να περίμεναν όσα έγιναν στον πρώτο αγώνα. Τα γκολ του Ουέλτον (1’) και του Μπάρι (19’) της έδωσαν σημαντική νίκη, αλλά η πρόκριση έχει δρόμο ακόμη. Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, αλλά κατάφερε να εκμεταλλευτεί την κακή εικόνα του ΠΑΟΚ στη Βουλγαρία και να τον νικήσει. Συγκριτικά με τον πρώτο αγώνα, επιστρέφουν Κράεφ, Τσουνάμι.

Κορυφαία προγνωστικά μπάσκετ

ΠΑΟΚ  – Λέφσκι Σόφιας (20:30): Έχω βρει επιλογές που μου αρέσουν αρκετά. Στηρίζουμε, βέβαια, πολλά στο να βγάλει αντίδραση ο ΠΑΟΚ. Πάμε στοίχημα με βασική επιλογή το 1 Ημίχρονο / 1 Τελικό στο εξαιρετικό 2.30 (bet365). Ακολούθως, ωραίο και το Over 1,5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο, στο 3.00, όπως και το Να προκριθεί ο ΠΑΟΚ και πάλι στον τριπλασιασμό.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ