Σκοράρει η Νάπολι

Σκοράρει η Νάπολι

Ξανά με τα γκολ της Νάπολι...

Συνέχεια στο εντυπωσιακό της σερί θα προσπαθήσει να δώσει η Νάπολι, που δοκιμάζεται απόψε στην έδρα της Κρεμονέζε. Το Betarades.gr έχει πρόταση από την αναμέτρηση του “Giovanni Zini” την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω και μπορείτε να βρείτε στα Προγνωστικά Ιταλίας.

*9η αγωνιστική

*Η Νάπολι παραμένει αήττητη στις επτά τελευταίες αναμετρήσεις με την Κρεμονέζε (τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες). Θα πρέπει να γυρίσουμε στον Σεπτέμβριο 1994 για να βρούμε την τελευταία ήττα της (2-0 εκτός).

*Η Νάπολι πανηγύρισε τρεις νίκες στις έξι τελευταίες αγωνιστικές με νεοφερμένες ομάδες.

Διαβάστε επίσης: Εξελίξεις με Γουόκαπ στον Ολυμπιακό

ΚΡΕΜΟΝΕΖΕ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1 εκτός) με τη Λέτσε. Ο Τσιόφανι με πέναλτι έκανε το 0-1 στο 19′, απάντησε ο Στρεφέτσα με τον ίδιο τρόπο στο 42′.

Με τον βαθμό επέστρεψε από την έδρα της Λέτσε η Κρεμονέζε στον μεταξύ τους πρόωρο… τελικό παραμονής (1-1). Παρουσιάστηκε πιο κινητική κι απειλητική, ανέβασε περισσότερο ρυθμούς στο δεύτερο ημίχρονο δημιουργώντας κάποιες καλές ευκαιρίες για να πάρει εκ νέου το προβάδισμα, χωρίς αποτέλεσμα.

Αν κάποια από τις δύο ομάδες αισθάνεται αδικημένη από την ισοπαλία, αυτή θα πρέπει να είναι η «Κρέμο». Παραμένει δίχως νίκη μετά από οχτώ αγωνιστικές συγκεντρώνοντας μόλις τρεις βαθμούς.

«Αποτελεί τεράστια ευκαιρία για εμάς που μπορούμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα όπως η Νάπολι. Οι επιλογές ποδοσφαιριστών για αυτή την αναμέτρηση θα γίνουν βάσει όσων είδα μεσοβδόμαδα», είπε μεταξύ άλλων ο προπονητης Αλβίνι. Εκτός αποστολής τέθηκαν Κίρικες, Χέντρι και Γκιλιόνε, κάτω από τα γκολπόστ θα παραμείνει ο Ράντου.

ΚΡΕΜΟΝΕΖΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2,5 στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

ΝΑΠΟΛΙ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εκτός έδρας (6-1) του Άγιαξ. Ο Κούντους έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους μόλις στο 9′, προτού ακολουθήσει το ξέσπασμα των «παρτενοπέι» με Ρασπαντόρι (18′, 47′), Ντι Λορέντζο (33′), Ζιελίνσκι (45′), Κβαρατσχέλια (63′) και Σιμεόνε (81′). Στο 73′ ο Άγιαξ έμεινε με δέκα λόγω αποβολής του Τάντιτς (73′).

Για άλλη μία φορά η Νάπολι ανάγκασε όλα τα βλέμματα των ποδοσφαιρόφιλων να στραφούν πάνω της μεσοβδόμαδα, πανηγυρίζοντας μία ιστορική νίκη επί του Άγιαξ με το εμφατικό 6-1 στο Άμστερνταμ! Πραγματοποιώντας το 3Χ3 διατηρήθηκε στην κορυφή του 1ου ομίλου στο Τσάμπιονς Λιγκ, στο +3 από Λίβερπουλ και +6 από Άγιαξ.

Την Τετάρτη (12/10) υποδέχεται τους Ολλανδούς στο «Diego Armando Maradona», στο οποίο την προηγούμενη βδομάδα προσπέρασε το εμπόδιο της Τορίνο (3-1 εντός) εκμεταλλευόμενη την ευστοχία της στο πρώτο ημίχρονο. Οι «παρτενοπέι» έκαναν το 7Χ7 σε όλες τις διοργανώσεις, σήμερα ταξιδεύουν στο «Giovanni Zini» θέλοντας να επιβεβαιώσουν τον τίτλο του φαβορί που φέρουν με την Κρεμονέζε.

«Δεν υπάρχει ευφορία, το περιβάλλον του συλλόγου είναι ιδιαίτερα ώριμο. Κάθε ένας δίνει τον καλύτερο εαυτό του», ανέφερε ο προπονητής Σπαλέτι. Δεν βρίσκεται σε ιδανική κατάσταση ο Ζιελίνσκι, ανάσες αναμένεται να πάρει ο Ρασπαντόρι. Θέση βασικού προβάρει ο Ντομπελέ στο κέντρο.

ΝΑΠΟΛΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα τρία τελευταία παιχνίδια της.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Στην αναζήτηση της πρώτης της νίκης συνεχίζει να βρίσκεται η Κρεμονέζε, που υποδέχεται τη Νάπολι, η οποία βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα. Ασταμάτητοι οι “παρτενοπέι” σκοράρουν με τρομερή ευκολία και με σοβαρή εμφάνιση σήμερα μπορούν να φτάσουν σε ακόμη μια νίκη. Περιμένουμε ότι θα αξιοποιήσουν τα αμυντικά κενά της Κρεμονέζε, θα κρατήσουμε το Over 3 (Ασιατικό) σε απόδοση 2.04.

Η ανάλυση του αγώνα και όλων των παιχνιδιών της ημέρας εδώ:

https://www.betarades.gr/kremoneze-napoli/

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ