Βρίσκουν δίχτυα στο Ηράκλειο

Βρίσκουν δίχτυα στο Ηράκλειο

Τα προγνωστικά για το ΟΦΗ - Ολυμπιακός...

Πλούσιο σε αναμετρήσεις το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Κυριακής (09/10) με ντέρμπι στα κορυφαία πρωταθλήματα και δυνατές αναμετρήσεις στην ελληνική Super League. Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση με αξία από την αναμέτρηση ΟΦΗ – Ολυμπιακός και ενώ εσείς μπορείτε να δείτε και τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου.

7η αγωνιστική

*Ο Ολυμπιακός επικράτησε και στα εννέα τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει με αντίπαλο τον ΟΦΗ. Τελευταία νίκη των Κρητικών ήταν τον Οκτώβριο του 2018 με 1-0, για το πρωτάθλημα.

*Over 2.5 τα 4/6 τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

Διαβάστε επίσης: Εξελίξεις με Γουόκαπ στον Ολυμπιακό

ΟΦΗ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-0 από τον Αστέρα Τρίπολης, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο 19ο λεπτό, για να δεχθεί και δεύτερο τέρμα στο 44′.

Για τρίτό διαδοχικό παιχνίδι, ο ΟΦΗ παρέμεινε μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα. Στα πλαίσια της προηγούμενης αγωνιστικής, η ομάδα του Νίκου Νιόπλια φιλοξενήθηκε από τον Αστέρας Τρίπολης, από την έδρα του οποίου έφυγε με άδεια χέρια, μετά και το τελικό 2-0. Παρότι μπήκε δυναμικά, δεν απείλησε τους γηπεδούχους, οι οποίοι ανέβασαν ρυθμό και πήραν προβάδισμα στο σκορ στα μέσα του ημιχρόνου και λίγο πριν την ανάπαυλα πέτυχαν και δεύτερο τέρμα. Έπεσε ο ρυθμός στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αστέρας είχε τον έλεγχο, με τον ΟΦΗ να έχει δυο καλές στιγμές προς το φινάλε, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Τέταρτη ήττα του μετά από τις έξι πρώτες στροφές του πρωταθλήματος, οπότε και με μόλις τέσσερις βαθμούς, παραμένει χαμηλά στην κατάταξη. «Είμαστε δύο ομάδες που μοιάζουμε. Ψάχνουμε να βρούμε κατεύθυνση και ισορροπία. Μας δίνει κίνητρο το παιχνίδι. Πρέπει να δείξουμε μεγάλη αποφασιστικότητα και είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να αλλάξει τη διαδρομή μας στο πρωτάθλημα», δήλωσε ο κόουτς Νιόπλιας.

Πρόβλημα προέκυψε με τον Πασαλίδη, ο οποίος τραυματίστηκε στο κεφάλι στην τελευταία προπόνηση και θα μείνει εκτός. Εκτός έμειναν οι ανέτοιμοι Μπουζούκης, Νέιρα και Τσιλιανίδης, ο επίσης τραυματίας Γρίβας, αλλά και οι Σωτηρίου, Σηφάκης, Καμάου, Αποστολάκης και Θεοδοσουλάκης. Για πρώτη φορά στην αποστολή μπήκε ο Ντζου.

Στην αποστολή βρίσκονται οι Στίβενς, Μανδάς, Μαρινάκης, Λάρσον, Μπαλογιάννης, Θοράρισον, Βούρος, Γιοχού, Διαμαντής, Γιαννούλης, Μεγιάδο, Ντιουσέ, Περέα, Στάικος, Μπιφουμά, Τοράλ, Ντίκο, Γκερέρο, Ντουρμισάι, Ντζου.

ΟΦΗ Στατιστικά

*2-3 Goals τα τρία τελευταία παιχνίδια του.

*2-3 Goals τα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια του.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 0-3 από την Καραμπάγκ, για το Γιουρόπα Λιγκ. Βρέθηκε πίσω στο 68ο λεπτό, δέχθηκε δεύτερο τέρμα στο 82′ και τέσσερα λεπτά αργότερα διαμόρφωσε και το τελικό αποτέλεσμα.

Ακόμη μια μαύρη σελίδα στη φετινή ευρωπαϊκή πορεία του κατάφερε να βάλει ο Ολυμπιακός. Την περασμένη Πέμπτη, η ομάδα του Μίτσελ υποδέχθηκε την Καραμπάγκ, για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, κόντρα στην οποία ηττήθηκε με το βαρύ 0-3. Τη γλίτωσε στο ξεκίνημα, όταν ο VAR ακύρωσε τέρμα των Αζέρων, στην πορεία βρήκε τα πατήματα του και δημιούργησε ευκαιρίες, χωρίς όμως αυτές να είναι αποτελεσματικές. Για ακόμη μια φορά «πληγώθηκε» από την κακή αμυντική του λειτουργία και δεχόμενος τρία τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο, έφυγε με σκυμμένο κεφάλι.

Παραμένει έτσι χωρίς βαθμό στον όμιλο, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που φτάνει τα δώδεκα σερί ευρωπαϊκά ματς χωρίς να έχει πανηγυρίσει νίκη. «Μπορούμε να γυρίσουμε το κλίμα και να αλλάξουμε την κατάσταση. Είστε καλοί και ποιοτικοί παίκτες. Αυτή η ομάδα δεν αξίζει αυτά τα αποτελέσματα», είπε μεταξύ άλλων στους παίκτες του ο Μίτσελ ενόψει του σημερινού αγώνα στο Ηράκλειο. Εντός συνόρων, ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει με 2-0 του Ατρομήτου, την περασμένη εβδομάδα.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Σισέ, μετά και την πολύ κακή εμφάνιση που είχε κόντρα στην Καραμπάγκ, όπως και οι Αμπουμπακάρ Καμαρά, Μπα, Σαμασέκου και Κούντε. Αντιθέτως, εντός αυτής βρίσκεται και πάλι ο Χάμες Ροντρίγκες, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Δεν αποκλείεται κάτω από τα δοκάρια να βρεθεί για πρώτη φορά ο Πασχαλάκης.

Αναλυτικά στην αποστολή είναι οι Αγκιμπού Καμαρά, Άβιλα, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Ινμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μαρσέλο, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Γκάρι Ροντρίγκες, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνκ, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Βρσάλικο.

Ολυμπιακός Στατιστικά

*2-3 Goals τα έξι τελευταία παιχνίδια του.

*Goal/Goal τα 6/7 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια του.

 

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Μετά και τη συντριβή στην Ευρώπη, ο Ολυμπιακός καλείται να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα, έτσι ώστε να επανέλθει κάπως η ηρεμία στο στρατόπεδο του. Είναι λογικό φαβορί για τη νίκη, όντας πιο ποιοτικός, ωστόσο είναι με μόλις έναν κεντρικό αμυντικό στην αποστολή (Παπασταθόπουλο). Γεγονός που μπορεί να λειτουργήσει υπέρ του ΟΦΗ. Επιλογή μας, το Goal/Goal σε απόδοση 2.05.

Η ανάλυση του αγώνα και όλων των παιχνιδιών της ημέρας εδώ: https://www.betarades.gr/ofh-olympiakos/

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ