Ο τίτλος περνάει από το Άνφιλντ

Ο τίτλος περνάει από το Άνφιλντ

Διαβάστε τις προβλέψεις για το ντέρμπι Λίβερπουλ - Άρσεναλ και για σημαντικές αναμετρήσεις σε Γερμανία και Τουρκία.

Συνεχίστηκε το “πράσινο” σερί του Απριλίου μεν, δεν γράψαμε το κέρδος που θα έπρεπε δε. Στις +13.4 μονάδες ο σαββατιάτικος απολογισμός ενώ ξεκινήσαμε το πρόγραμμα με μεγαλύτερες βλέψεις. Επιβεβαιώθηκε νωρίς το combo στο Ούντινε, όπως και αυτό στο Λονδίνο, πλήρωσε πολύ γρήγορα το 1 & Over 1.5 της Λεβερκούζεν, ενώ το σκοράρισμα του Γουότκινς βγήκε στην τελευταία φάση του αγώνα! Χάθηκε το 2 & Over 1.5 της Λειψίας, η οποία έπαιξε με σηκωμένο χειρόφρενο στο δεύτερο μέρος, χάθηκε το Over 2 στην Τρίπολη με τον Αστέρα να μπλέκει στα σενάρια υποβιβασμού μετά την κάκιστη εμφάνιση. Τιμητικός ο κουβάς της “μπόμπας” στη Φλωρεντία με την Σπέτσια να παίρνει ισοπαλία και όχι διπλό, πικρός ο κουβάς του παρολί και πάλι, παρόμοιος της Παρασκευής, με το υποτιθέμενο πιο safe ποντάρισμα στην Πορτογαλία να μας προδίδει και να ακυρώνει τις άλλες δύο επιλογές σε Μάντσεστερ και Μαδρίτη.

Αισθητά μικρότερο το σημερινό κουπόνι, ελέω Καθολικού Πάσχα, προκύπτουν όμως αξιόλογα προγνωστικά στοιχήματος τα οποία θα αναλύσουμε παρακάτω.

Λίβερπουλ – Άρσεναλ

Τεράστιο παιχνίδι στο Άνφιλντ  από μονόπλευρη σκοπιά, οι φιλοδοξίες κατάκτησης της Premier για την Άρσεναλ δοκιμάζονται σε ένα γήπεδο όπου έχει να κερδίσει από το 2012! Για να φωνάξει ότι είναι έτοιμη να σηκώσει την κούπα μετά από 19 χρόνια, έτοιμη να αντέξει στην πίεση της Σίτι πρέπει να σπάσει την παράδοση απέναντι σε μία Λίβερπουλ που είναι η χειρότερη έκδοση από τότε που ανέλαβε ο Κλοπ.

Ωστόσο όσο προβληματική κι αν είναι η εικόνα της Λίβερπουλ την τρέχουσα σε σεζόν, στο Άνφιλντ έχει ηττηθεί μόλις μία φορά για την Πρέμιερ, από τη Λιντς με γκολ στο “θάνατο”. Επίσης η μοναδική φορά που δεν βρήκε δίχτυα μπρος στο κοινό της ήταν σε ένα από τα μαζεμένα 0-0 με την Τσέλσι. Γι’ αυτό και θα δεν κοντράρουμε στα ίσια τους “κόκκινους”, παρότι η φετινή Άρσεναλ δεν συγκρίνεται, είναι πολύ καλύτερη σε όλα τα κομμάτια του παιχνιδιού. Θεωρούμε ότι η “αύρα” του γηπέδου και η ατομική ποιότητα των γηπεδούχων αρκούν για ένα τουλάχιστον γκολ, όμως το γκρουπ του Αρτέτα έχει την συνοχή και τον συγχρονισμό να ελέγξει τον ρυθμό και να εκμεταλλευτεί τις πολλές τρύπες που παρουσιάζουν σταθερά οι “κόκκινοι”. Επιλογή το Χ2 & Goal/Goal σε απόδοση 2.23.

Χόφενχαϊμ – Σάλκε

Με αναπτερωμένο ηθικό πηγαίνει στο σημερινό “εξάποντο” παραμονής η Χόφενχαϊμ, προερχόμενη από δύο πειστικές νίκες που την έστειλαν στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη. Ήταν θέμα χρόνου να βρει τα πατήματά της, αφού διαθέτει τις ποιοτικές μονάδες για να σωθεί και μάλιστα άνετα. Η Σάλκε από την άλλη υστερεί σε ποιοτικά χαρακτηριστικά, ήταν απόλυτα υπερβατικό το αήττητο σερί που έτρεξε και “ξεγυμνώθηκε” απέναντι στη φορμαρισμένη Λεβερκούζεν. Συνήθως μία πρώτη ήττα μετά από καιρό φέρνει “άδειασμα”, έτσι κι αλλιώς οι φιλοξενούμενοι δεν παίζουν κάτι ιδιαίτερο. Επιλογή ο άσος σε απόδοση 1.91.

Μπεσίκτας – Γκιρεσούνσπορ

Τη μεγαλύτερη νίκη της σεζόν της πέτυχε η Μπεσίκτας την περασμένη Κυριακή στο ντέρμπι του Καδίκιοϊ, ταπείνωσε τη Φενέρμπαχτσε (2-4) γυρνώντας το ντέρμπι με 10 παίκτες! Έκανε “όργια” ο Ρέντμοντ περνώντας ως αλλαγή με χατ-τρικ σε ασίστ και υπέροχο γκολ! Πηγαίνει φορτσάτη από τον θριάμβο στο σημερινό παιχνίδι, αναμένεται φουλ επιθετικό σχήμα από τον κόουτς Γκιουνές και η Γκιρεσούνσπορ είναι κατάλληλος αντίπαλος για ένα πλούσιο παιχνίδι. Είναι θαρραλέα με τους “μεγάλους” η ομάδα της Κερασούντας, αλλά και ιδιαιτέρως ευάλωτη ανασταλτικά, πήγαν ψηλά σε σκορ τα τελευταία παιχνίδια της. Επιλογή το Over 3 σε απόδοση 2.03.

Παρολί

Τρεις επιλογές από Γαλλία & Πορτογαλία τοποθετημένες σε παρολί αξίας 4.68.

Πρώτη επιλογή το 1Χ & Over 1.5 (1.65) στο Μονπελιέ – Τουλούζ. Αήττητη (5-2-0) με τον Ζακαριάν στον πάγκο η Μονπελιέ, την προηγούμενη Παρασκευή έμεινε όρθια και στο “Βελοντρόμ”, παίζει με αυτοπεποίθηση, σκοράρει με συνέπεια. Η Τουλούζ έπαιξε την Πέμπτη και ξόδεψε δυνάμεις για να προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου, ενώ στο πρωτάθλημα έχει κερδίσει μόνο την καταδικασμένη Ανζέ στα 6 πιο πρόσφατα παιχνίδια της.

Δεύτερη επιλογή το Χ2 & Over 1.5 (1.62) στο Ναντ – Μονακό. Η Ναντ είναι η έτερη φιναλίστ του τελικού στο Coupe de France, έδωσε μεγάλη μάχη για να αποκλείσει τη Λυών την Τετάρτη, ενώ στη Ligue 1 αγνοεί τη νίκη στα 6 τελευταία παιχνιδια της (0-2-4). Η Μονακό συνήλθε με δύο κολλητές νίκες και μακριά από το Πριγκιπάτο είναι τρομερή! Στο τρέχον πρωτάθλημα ηττήθηκε μόνο στην έδρα της Λιλ, ενώ έχει σκοράρει σε όλα τα ταξίδια της, 2+ γκολ στα 10/11 πιο πρόσφατα!

Τρίτη και τελευταία επιλογή το -1 (ασιατικό) της Σπόρτινγκ στην έδρα της Κάζα Πία. Η Σπόρτινγκ την έπαθε στο Μπαρσέλος την Τετάρτη και θεωρούμε ότι έμαθε. Η ¨γκέλα” με την Ζιλ Βισέντε την άφησε και πάλι αρκετά πίσω από την 3η θέση που είναι ζωτικής σημασίας στόχος για τον σύλλογο. Ο κόουτς Αμορίμ ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να φυλάξει δυνάμεις για το επερχόμενο παιχνίδι με τη Γιουβέντους και προβλέπουμε ότι τα “λιοντάρια” θα βρουν τη λύση απέναντι στην ντεφορμέ Κάζα Πία, ουσιαστικά σε συνθήκες έδρας.

Προγνωστικά Στοιχήματος

18:30 | Λίβερπουλ – Άρσεναλ  ➡ Χ2 & Goal/Goal (απόδοση 2.23)

20:30 | Χόφενχαϊμ – Σάλκε  ➡ 1 (απόδοση 1.91)

20:30 | Μπεσίκτας – Γκιρεσούνσπορ  ➡ Over 3 (απόδοση 2.03)

Παρολί

16:00 | Μονπελιέ – Τουλούζ  ➡ 1Χ & Over 1.5 (απόδοση 1.65)

18:05 | Ναντ – Μονακό  ➡ Χ2 & Over 1.5 (απόδοση 1.62)

20:00 | Κάζα Πία – Σπόρτινγκ  ➡ Σπόρτινγκ -1 (απόδοση 1.75)

“Μπόμπα”

18:30 | Μπόχουμ – Στουτγκάρδη  ➡ 1 & Over 2.5 (απόδοση 4.75)

Σκόρερ

20:30 | Μπεσίκτας – Γκιρεσούνσπορ  ➡ Ρέντμοντ anytime σκόρερ (απόδοση 3.75)

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ