Ποντάρισμα στους φιλοξενούμενους

Ποντάρισμα στους φιλοξενούμενους

Διαβάστε τις προβλέψεις για το Ναντ - Μονακό και ματς από Ligue 1 και La Liga.

Καλημέρα φίλοι μου. Δύο στα τέσσερα ο χθεσινός απολογισμός. Πέρασε το over 2,5 στην αναμέτρηση της Λεβερκούζεν με την Άιντραχτ, ενώ με δικαίωσε και η Σίτι που πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Σαουθάμπτον σε συνδυασμό με over 2,5.

Στα άλλα δύο ματς, αυτά της Αταλάντα με την Μπολόνια και της Λέστερ με την Μπόρνμουθ μας έλειψε από ένα γκολ. Στο πρώτο, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν 2-0 και δεν πέρασε το καλοπληρωμένο over 2,5 (1,98 απόδοση) και στο δεύτερο οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να σκοράρουν για να πιάσουμε το goal/goal.

Πάμε στα σημερινά προγνωστικα ποδοσφαιρο, όπου στόχος είναι η επιστροφή στα ταμεία.

Ναντ – Μονακό Προγνωστικά

Την κάτω βόλτα και μάλιστα για τα καλά έχει πάρει η Ναντ και ελπίζω να συνεχίσει τον κατήφορο, γιατί το ποντάρισμά μας θα είναι η νίκης της Μονακό.

Τα «καναρίνια» μπορεί να κέρδισαν την Λιόν και να προκρίθηκαν και πάλι στον τελικό του Κυπέλλου (πέρυσι το κατέκτησαν και το ίδιο στοχεύουν και φέτος προκειμένου να βγουν ξανά στην Ευρώπη), αλλά στο πρωτάθλημα συμπλήρωσαν έξι ματς χωρίς νίκη (0-2-4).

Έμπλεξαν σε περιπέτειες αναφορικά με την παραμονή τους και σήμερα υποδέχονται τον κακό τους δαίμονα. Η Μονακό έχει τρομερό απολογισμό κόντρα στη Ναντ, αφού σε 19 ματς ανεξαρτήτως έδρας, μετρά 14 νίκες και μία ισοπαλία!

Το «διπλό» σε απόδοση 2,02 είναι καλό και αξίζει ποντάρισμα.

Λοριάν –  Μαρσέιγ Προγνωστικά

Στο συγκεκριμένο ματς θα ρισκάρω, αφού θα πάρω τόσο τη νίκη της Μαρσέιγ, όσο και το να σημειωθούν τουλάχιστον τρία γκολ στο παιχνίδι. Η ομάδα της Μασσαλίας τα πηγαίνει εξαιρετικά εκτός έδρας και το εκπληκτικό είναι ότι έχει μαζέψει περισσότερους βαθμούς μακριά από το σπίτι της, παρά στο Βελοντρόμ!

Συγκεκριμένα, η Μαρσέιγ σε 14 εκτός έδρας ματς, μετρά 11 νίκες και δύι ισοπαλίες! Σήμερα αντιμετωπίζει εκτός της Λοριάν, με την οποία έχει εξαιρετική παράδοση. Τις τελευταίες επτά φορές που επισκέφθηκε το συγκεκριμένο γήπεδο, μετρά πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες.

Οι γηπεδούχοι έχασαν την επαφή τους με την πρώτη πεντάδα και με την εικόνα της Μαρσέιγ, νομίζω ότι το «διπλό» μαζί με το over 2,5, σε απόδοση 2,27 αξίζει το ρίσκο.

Βαγιεκάνο – Ατλέτικο Μαδρίτης Προγνωστικά

Μπορεί στον πρώτο γύρο η Βαγιεκάνο να ήταν η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, ωστόσο δεν συνέχισε την εξαιρετική της πορεία. Συμπλήρωσε επτά παιχνίδια χωρίς νίκη, στα οποία ωστόσο έχει πέντε ισοπαλίες.

Στην αντίπερα όχθη, η Ατλέτικο βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Έντεκα ματς χωρίς ήττα, με την τελευταία να είναι στις 8 Ιανουαρίου από την Μπαρτσελόνα. Μετρά μάλιστα, τέσσερα σερί τρίποντα και δεν θα μου προκαλέσει έκπληξη, εάν σήμερα τα κάνει πέντε.

Θα πάρω το «διπλό» σε απόδοση 1,87.

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ