Προγνωστικά για το Βασιλεία – ΠΑΟΚ

Προγνωστικά για το Βασιλεία – ΠΑΟΚ

Δείτε τις προβλέψεις για την αναμέτρηση της Βασιλείας με τον ΠΑΟΚ στη ρεβάνς του 2-1 της Τούμπας.

*Δεύτερο ματς για τον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ίδιου σκορ με το πρώτο ματς, ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι.

*Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει τη Σπαρτάκ Μόσχας και ο χαμένος το νικητή του ζευγαριού Βιτορούλ – Φίτεσε για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Στο πρώτο παιχνίδι (ΠΑΟΚ – Βασιλεία 2-1): Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος από το ξεκίνημα και αφού απείλησε με κάποιες στημένες φάσεις, άνοιξε το σκορ στο 32΄ με καταπληκτικό σουτ του Κάνιας έξω από την περιοχή. Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κάπως στο δεύτερο μέρος, αλλά οι γηπεδούχοι έφτασαν και σε δεύτερο τέρμα στο 80΄ με τον Πρίγιοβιτς. Σχεδόν με τη… σέντρα ωστόσο η Βασιλεία μείωσε με την κοντινή κεφαλιά του Αγιετί.

ΒΑΣΙΛΕΙΑ (Ελβετία, 22)
Το τέρμα του Αγιετί στην Τούμπα την διατηρεί μέσα στο κόλπο της πρόκρισης, αφού της φτάνει πλέον μια νίκη με σκορ 1-0 για να προκριθεί. Η αλήθεια είναι ότι δεν έπεισε με την εμφάνιση της στο πρώτο παιχνίδι, αλλά ευελπιστεί να παρουσιαστεί καλύτερη μπροστά στο κοινό της. Η αλλαγή στην τεχνική της ηγεσία πάντως, δεν έφερε την πολυπόθητη νίκη κόντρα στην Ξαμάξ. Ο Αλεξάντρ Φράι στο ντεμπούτο του άλλαξε σύστημα (προτίμησε το 4-4-2) και πρόσωπα αλλά οι δύο ομάδες έμειναν ισόπαλες με σκορ 1-1. Μετά από ένα πρώτο μέρος χωρίς γκολ, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Οκαφόρ στο 64΄ από την ασίστ του Τσούφι. Ωστόσο οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 86΄ με τον Νούτσολο από την ασίστ του Ντουντέν και μάλιστα στο φινάλε θα μπορούσαν να πάρουν και τη νίκη.

Ο Αλεξάντερ Φράι μιλώντας για το σημερινό παιχνίδι, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Το πλεονέκτημα το έχει ο ΠΑΟΚ γιατί περνά και με ισοπαλία, έχουμε στόχο να κερδίσουμε και για αυτό το σκοπό θα αγωνιστούμε. Δεν θέλω να φέρνουμε το τέλος του κόσμου, δεν είναι συνηθισμένο να αλλάζει ο προπονητής, αλλά συμβαίνει. Η ομάδα μαθαίνει από τα λάθη της. Έγιναν και λάθη και σωστές κινήσεις και αυτές θα μας οδηγήσουν σε ένα καλύτερο μέλλον». Ο Τσούφι από την πλευρά του ανέφερε: «Έγινε μια καλή αρχή. Φυσικά είναι δύσκολη η κατάσταση. Ήταν σημαντικό το γκολ στο προηγούμενο παιχνίδι. Ξέρουμε ότι χρειαζόμαστε ένα γκολ για να προχωρήσουμε. Θα μας βοηθήσει να ξαναβρούμε την αυτοπεποίθησή μας και τη γραμμή μας». Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι παραμένουν εκτός οι τραυματίες Τσάκα, Κουζμάνοβιτς και Πέτρέτα, με τον Φράι να διατηρεί το 4-4-2 όπως και στον αγώνα με την Ξαμάξ.

Στατιστικό: Μετρά 5/6 G/G στα 6 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτου έδρας, φιλικά κι επίσημα.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 απέναντι στην Ξαμάξ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του ελβετικού πρωταθλήματος.

ΠΑΟΚ (Ελλάδα, 61)
Έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση μετά το 2-1 στην Τούμπα, ωστόσο ο χρόνος και κυρίως ο τρόπος που δέχθηκε το γκολ από τους Ελβετούς, άφησε μια πικρία στην ομάδα. Με ένα σκορ όπως το 2-0 τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά απόψε. Παρόλα αυτά υπάρχει αισιοδοξία για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο Ραζβάν Λουτέσκου μιλώντας χθες στους εκπροσώπους του Τύπου, τόνισε: « Σεβόμαστε τον αντίπαλο μας και την ποιότητα τους, αλλά έχουμε δυνατή θέληση για να κερδίζουμε τους αγώνες. Αύριο (σ.σ σήμερα) θα κάνουμε ότι μπορούμε για να νικήσουμε τον αγώνα εφαρμόζοντας το δικό μας τρόπο παιχνιδιού. Όλοι ήξεραν πως όταν έγινε η κλήρωση η Βασιλεία ήταν το φαβορί. Δείξαμε όμως ότι μπορούμε να προκριθούμε».

Ο Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς από την πλευρά του ανέφερε: «Όταν έμαθα, ότι θα παίξουμε με τη Βασιλεία, ήξερα ότι πρόκειται για μια δυνατή ομάδα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε και αυτό επιβεβαιώθηκε μετά τον πρώτο αγώνα της Τούμπας. Το πιο σημαντικό είναι η απόδοση της ομάδας. Η προσωπική είναι δευτερεύουσας σημασίας. Είμαι πεπεισμένος ότι θα παίξουμε κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα». Στο μεταξύ ο Άγγλος φορ Τσούμπα Ακπόμ είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, ερχόμενος από την Άρσεναλ και αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασία με τον ΠΑΟΚ. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ έμεινε στη Θεσσαλονίκη, αφού δεν ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα του τραυματισμού του, ενώ σύμφωνα με τα όσα δοκίμασε χθες ο Ρουμάνος τεχνικός, ο Ελ Καντουρί φαίνεται να κερδίζει μια θέση βασικού αντί του Λημνιού.

Στατιστικό: Μετρά 6 σερί G/G στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια του, ανεξαρτήτου έδρας, φιλικά κι επίσημα.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη με σκορ 2-1 επί της Βασιλείας, στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο ΠΑΟΚ έδειξε πιο έτοιμος στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων και το σκορ τον αδικεί. Η εικόνα της Βασιλείας εξακολουθεί να είναι προβληματική παρά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Επιλέγουμε το Χ2.

Πηγή: Betarades.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ