Προγνωστικά για το Κύπελλο Βραζιλίας

Προγνωστικά για το Κύπελλο Βραζιλίας

Δείτε τις προβλέψεις για τον πρώτο αγώνα ανάμεσα σε Γκρέμιο και Φλαμένγκο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Βραζιλίας.

*Πρώτος αγώνας για τα προημιτελικά του κυπέλλου Βραζιλίας. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Αν το συνολικό σκορ μετά τα δύο παιχνίδια είναι ισόπαλο, τότε δεν υπάρχει παράταση και ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι.

*Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τον νικητή του Κορίνθιανς – Σαπεκοένσε.

ΓΚΡΕΜΙΟ
Η Γκρέμιο μάλλον τυχερή πρέπει να αισθάνεται με το 1-1 που έφερε στην έδρα της Σαπεκοένσε. Προηγήθηκε στην πρώτη της επίσκεψη στην αντίπαλη εστία, μόλις στο τρίτο λεπτό και παρότι ισοφαρίστηκε στο 62’ με γκολ που ξεκίνησε από θέση οφσάιντ, δεν έκανε κάτι για να διεκδικήσει τη νίκη αργότερα ή έστω να «καθαρίσει» από νωρίτερα με ένα δεύτερο γκολ το παιχνίδι. Βέβαια υπάρχει το ελαφρυντικό πως αρκετοί βασικοί ξεκουράστηκαν ενόψει της σημερινής αναμέτρησης, κάτι που συνηθίζει να κάνει φέτος ο Ρενάτο Γκαούτσο για να αποφεύγει τους πολλούς τραυματισμούς και την κούραση. Το θετικό γι’ αυτόν είναι πως ξεπέρασαν κάποιες ενοχλήσεις που είχαν διάφοροι ποδοσφαιριστές του και έχει να διαλέξει τους καλύτερους 11, όπως τους κρίνει αυτός. Αλλωστε γνωρίζει και δήλωσε πως ο επαναληπτικός θα είναι αρκετά δύσκολος, επομένως οφείλει η ομάδα του να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί στην έδρα της.

Προηγούμενο ματς: Η Γκρέμιο έφερε ισοπαλία 1-1 εκτός έδρας με την Σαπεκοένσε.

Στατιστικό: Στα 35 τελευταία παιχνίδια της σε όλους τους θεσμούς έχει μόλις τέσσερις ήττες (μόνο από Παλμέιρας εντός και από Ιντερνασιονάλ, Μποταφόγκο, Βάσκο εκτός).

ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ
Σε ένα κατάμεστο «Μαρακανά», παρά το μη εμπορικό όνομα του αντιπάλου, κέρδισε 4-1 την Σπορτ Ρεσίφε, εκμεταλλευόμενη το πολύ δυνατό της ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο άνοιξε το σκορ στο 14ο λεπτό, αλλά δέχθηκε την ισοφάριση ένα λεπτό πριν λήξει το ημίχρονο. Αλλά μπήκε πολύ δυνατά στο δεύτερο, έκανε ευκαιρία σχεδόν σε κάθε επίθεση στο πρώτο 20λεπτο, πετυχαίνοντας τρία γκολ (48’, 50’, 62’). Ο ενθουσιασμός είναι στα ύψη, αφού οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος και διεκδικεί τον πρώτο της τίτλο μετά το 2009! Θα μείνει να προπονηθεί στο Πόρτο Αλέγκρε ως το Σάββατο, όταν και παίζει ξανά με αντίπαλο την Γκρέμιο στο ίδιο γήπεδο, για το πρωτάθλημα τότε.

Ο Περουβιανός διεθνής Γκερέρο (ΕΠ) δεν ταξίδεψε με την ομάδα λόγω κάποιων ενοχλήσεων, ενώ μένουν ακόμη κοντά στις 10 μέρες για να λήξει το συμβόλαιο του, χωρίς να έχει επέλθει συμφωνία ακόμη για ανανέωση του, παρόλο που υπάρχει η σχετική διάθεση από την διοίκηση της ομάδας. Ενδεχόμενος αντικαταστάτης του να θεωρείται ο Βιτίνιο (ΕΠ) που ήρθε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και είναι διαθέσιμος, αν και το πιθανότερο είναι πως θα ξεκινήσει από τον πάγκο.

Προηγούμενο ματς: Η Φλαμένγκο κέρδισε 4-1 εντός έδρας την Σπορτ Ρεσίφε.

Στατιστικό: Τα εφτά από τα εννιά τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της είχαν under 2,5 γκολ.

Εκτίμηση
Η Γκρέμιο χάνει δύσκολα, ειδικά στην έδρα της. Και αν θέλει να έχει ελπίδες πρόκρισης, αφού ο επαναληπτικός θα γίνει στο «καυτό» «Μαρακανά», οφείλει να κερδίσει απόψε. Θα παίξει και πλήρης μετά από καιρό, έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Άσος στο 2,00.

Πηγή: Betarades.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ