Προγνωστικά για το Ρόζενμποργκ – Σέλτικ

Προγνωστικά για το Ρόζενμποργκ – Σέλτικ

Δείτε τις προβλέψεις για την αναμέτρηση της Ρόζενμποργκ με τη Σέλτικ για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

*Δεύτερο ματς για τον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ίδιου σκορ με το πρώτο ματς, ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι.

*Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ και ο χαμένος την Κορκ Σίτι για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Στο πρώτο παιχνίδι (Σέλτικ – Ρόζενμποργκ 3-1): Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που αιφνιδίασαν την αντίπαλο τους, σκοράροντας μόλις στο 15΄με τον Μέλινγκ. Ωστόσο οι γηπεδούχοι λίγο πριν βγει το πρώτο μέρος απάντησαν με τον Εντουάρ. Μάλιστα με την έναρξη της επανάληψης έκαναν και το 2-1 με τον Ν΄Τσαμ, ενώ στο 75΄ ο Εντουάρ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ (Νορβηγία, 136)
Παρότι προηγήθηκε δεν κατάφερε να κρατήσει για πολύ ώρα το προβάδισμα στο πρώτο παιχνίδι και στη συνέχεια να αναχαιτίσει τις επιθέσεις της αντιπάλου του και καλείται πλέον να πετύχει μια νίκη με ένα σκορ 2-0 για να περάσει αυτή στην επόμενη φάση. «Θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει κάποια λάθη. Ξέραμε ότι η Σέλτικ είναι μια έμπειρη ομάδα, που αν βρει το ρυθμό της γίνεται πολύ επικίνδυνη. Έχουμε ένα ακόμη ημίχρονο και θα παλέψουμε για την ανατροπή», τόνισε ο τεχνικός Ρίνι Κούλεν.

Το πρωτάθλημα στη Νορβηγία είναι σε πλήρη εξέλιξη, με την Ρόζενμποργκ να είναι στην 2η θέση μετά από 16 αγωνιστικές, μετρώντας 33 βαθμούς με 10 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες. Στην κορυφή βρίσκεται η Μπραν με 2 βαθμούς περισσότερους, ενώ στην επανέναρξη στις 4 Αυγούστου, η Ρόζενμποργκ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ρανχάιμ. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι υπάρχουν μόνο μακροχρόνια προβλήματα απουσιών.

Στατιστικό: Μετρά 4/6 over στα 6 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτου έδρας και διοργάνωσης.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα με σκορ 3-1 από τη Σέλτικ, στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΣΕΛΤΙΚ (Σκοτία, 47)
Έβαλε τις βάσεις για την πρόκριση παρότι αιφνιδιάστηκε από την αντίπαλο της στο ξεκίνημα της αναμέτρησης. Σιγά – σιγά επέβαλλε το ρυθμό της, έφτιαξε ευκαιρίες και ταξίδεψε στη Νορβηγία για να υπερασπιστεί το υπέρ της 3-1 και να περάσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Προσοχή από την αρχή ως το τέλος του αγώνα ζήτησε ο τεχνικός της ομάδας, θέλοντας να πείσει τους παίκτες του να μην επαναπαυτούν στο σκορ του πρώτου αγώνα.

Ο Μπρένταν Ρότζερς ξέρει πως αν η ομάδα του σκοράρει ένα τέρμα, ουσιαστικά θα αγκαλιάσει την πρόκριση: «Δεν θα κλειστούμε πίσω, θα κάνουμε το παιχνίδι μας. Ξέρουμε ότι η Ρόζενμποργκ είναι μια επικίνδυνη ομάδα, αλλά ήρθαμε για να πάρουμε την πρόκριση», τόνισε χθες μεταξύ άλλων στους εκπροσώπους του Τύπου. Το πρωτάθλημα στην Σκοτία ξεκινά στις 4 Αυγούστου, με την Σέλτικ να υποδέχεται την Λίβινγκστον. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι πέρα από τους μακροχρόνιους, παραμένουν εκτός ο στόπερ Σιμούνοβιτς (τιμωρημένος) και ο φορ Ντεμπελέ (τραυματίας).

Στατιστικό: Μετρά 5/6 over στα 6 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτου έδρας, φιλικά κι επίσημα.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη με σκορ 3-1 επί της Ρόζενμποργκ, στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ.

Εκτίμηση
Το σκορ του πρώτου αγώνα και κυρίως η εικόνα του, μας προδιαθέτει πως θα δούμε ανάλογο ανοιχτό παιχνίδι και απόψε. Η Ρόζενμποργκ κυνηγά νίκη με σκορ 2-0, ενώ η Σέλτικ επιθετικά είναι πάντα πολύ δυνατή. Επιλέγουμε το over σε απόδοση 1,95.

Πηγή: Betarades.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ