Προγνωστικά για το Europa League

Προγνωστικά για το Europa League

Δείτε τις προβλέψεις για την αναμέτρηση της Βαλούρ με την Σάντα Κολόμα.

* Δεύτερο ματς για τον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ίδιου σκορ με το πρώτο ματς, ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι.

* Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει τη Σέριφ στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

* Στο πρώτο παιχνίδι (Σάντα Κολόμα – Βαλούρ 1-0): Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, η Σάντα Κολόμα κατάφερε να πανηγυρίσει μία σπουδαία νίκη την προηγούμενη βδομάδα κόντρα στη Βαλούρ. Το γκολ που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο, και πιο συγκεκριμένα στο 72’ από τον Εϊρικσον (αυτ.).

ΒΑΛΟΥΡ (Ισλανδία, 349)
Η Βαλούρ ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο την προηγούμενη βδομάδα στην Ανδόρα κόντρα στη Σάντα Κολόμα, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες τις οποίες δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ, αλλά έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι χάρη στο αυτογκόλ του Εϊρικσον στο 72’. Στις εννέα τελευταίες αναμετρήσεις που έδωσε το συγκρότημα του Γιοχάνεσον για το Γιουρόπα Λιγκ πανηγύρισε μόλις μία νίκη, αυτήν κόντρα στη Βέντσπιλς (1-0 εντός έδρας) στις 6 Ιουλίου του 2017. Στις υπόλοιπες σημείωσε δύο ισοπαλίες και έξι ήττες. Στις πέντε σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ, ενώ σε ισάριθμες σημειώθηκε NG.

Στο πρωτάθλημα μετά το πέρας 14ων αγωνιστικών η Βαλούρ βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, στο +1 από τις Στιαρνάν και Μπρέινταμπλικ. Τη Δευτέρα (30/7) αναδείχθηκε ισόπαλη με τη Φίλκιρ (0-0 εκτός έδρας), σε μία αναμέτρηση που ο προπονητής της χρησιμοποίησε αρκετούς αναπληρωματικούς. Στις 40 τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε η Βαλούρ σε όλες τις διοργανώσεις σημείωσε τουλάχιστον από ένα γκολ.

Προηγούμενο ματς: Χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Φίλκιρ με τη Βαλούρ στην έδρα της πρώτης για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Η Βαλούρ πανηγύρισε μόλις μία νίκη στα εννέα τελευταία παιχνίδια της για το Γιουρόπα Λιγκ (δες το στην Vivobet)

ΣΑΝΤΑ ΚΟΛΟΜΑ (Ανδόρα, 308)
Μπορεί να θεωρούνταν το μεγάλο αουτσάιντερ, παρόλα αυτά η Σάντα Κολόμα κατάφερε να πανηγυρίσει μία σπουδαία νίκη την προηγούμενη βδομάδα στην έδρα της επί της Βαλούρ. Από του Χάρου τα δόντια γλύτωσε το συγκρότημα του Ροντρίγκεζ, καθώς οι Ισλανδοί ήταν οι κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες για γκολ. Τελικά το πέτυχαν, αλλά στη λάθος εστία! Στις οχτώ τελευταίες αναμετρήσεις που έδωσε η Σάντα Κολόμα για το Γιουρόπα Λιγκ σημείωσε μία νίκη, μία ισοπαλία και έξι ήττες.

Στις πέντε σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ, ενώ στις έξι σημειώθηκε NG. Στις οχτώ τελευταίες εντός έδρας σημείωσε δύο νίκες, μία ισοπαλία και πέντε ήττες. Στις τέσσερις δεν κατάφερε να σκοράρει, ενώ στις έξι σημειώθηκαν λιγότερα από τρία γκολ. Στις 2 Σεπτεμβρίου είναι προγραμματισμένος ο τελικός του Σούπερ Καπ Ανδόρας κόντρα στη Σαν Ζουλιά, ενώ το πρωτάθλημα για τη Σάντα Κολόμα ξεκινά στις 16 Σεπτεμβρίου κόντρα στη Λουσιτάνος.

Προηγούμενο ματς: Η Σάντα Κολόμα επικράτησε εντός έδρας με 1-0 της Βαλούρ για το Γιουρόπα Λιγκ.

Στατιστικό: Η Σάντα Κολόμα γνώρισε την ήττα στα επτά τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της για το Γιουρόπα Λιγκ.

Εκτίμηση
Το απόλυτο φαβορί για κατάκτηση της νίκης στην αποψινή αναμέτρηση κόντρα στη Σάντα Κολόμα αποτελεί η Βαλούρ, η οποία καλείται να σκοράρει τουλάχιστον δύο γκολ για να πάρει την πρόκριση. Οι αποδόσεις που κυκλοφορούν βρίσκονται στο …πάτωμα. No bet.

Πηγή: Betarades.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ