Προγνωστικά για το Γάνδη – Ζούλτε Βάρεγκεμ

Προγνωστικά για το Γάνδη – Ζούλτε Βάρεγκεμ

Δείτε τις προβλέψεις για την αναμέτρηση της Γάνδης κόντρα στη Ζούλτε Βάρεγκεμ για το πρωτάθλημα του Βελγίου.

*2η αγωνιστική για την πρώτη κατηγορία του Βελγίου.

*Γειτονικό ντέρμπι χωρίς ωστόσο μεγάλη αντιπαλότητα.

ΓΑΝΔΗ
Δεν κατάφερε να φύγει με κάτι θετικό από τη Λιέγη, χάνοντας τελικά με σκορ 3-1 από την Σταντάρ. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο δυνατά και προηγήθηκαν στο 10΄ με τον Ντενεπό, από την ασίστ του Εμποκού, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο φινάλε του πρώτου μέρους με τον Γιάρεμτσουκ και μετά από ασίστ του Ντόμπε. Η Σταντάρ πήρε εκ νέου το προβάδισμα με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Εμποκού στο 59΄ και τριπλασίασε τα τέρματα της με τον Εμόντ στο 78΄, μετά από ασίστ του Μπαστιέν. Η Γάνδη μείωσε στο 82΄ με τον Λιμπόμπε και μετά από ασίστ του Χακβετάτζε, αλλά δεν κατάφερε κάτι παραπάνω στον λίγο χρόνο που απέμενε.

«Ήταν ένα άσχημο παιχνίδι για εμάς, δεχθήκαμε πίεση και δεν καταφέραμε να ανταποκριθούμε όπως έπρεπε στο αμυντικό μας κομμάτι. Η ομάδα έχει μεγαλύτερες δυνατότητες και αυτό θα φανεί πολύ σύντομα», τόνισε μεταξύ άλλων ο τεχνικός Βαντερχάγκε. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι πλήγμα αποτελεί ο τραυματισμός του μέσου Ιτζίτζα-Οφόε που θα μείνει για περίπου 4 εβδομάδες εκτός δράσης. Την Πέμπτη παίζει στην Πολωνία με την Γιαγκελόνια για το Γιουρόπα Λιγκ.

Στατιστικό: Μετρά 4/6 G/G στα 6 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτου έδρας, φιλικά κι επίσημα.
Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα με σκορ 3-2 από τη Σταντάρ Λιέγης, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του βελγικού πρωταθλήματος.

ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ
«Αυτοκτόνησε» υποδεχόμενη την Βάασλαντ Μπέβερεν στην πρεμιέρα, αφού προηγήθηκε με 2-0 και δέχθηκε δύο γκολ στο φινάλε της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά και προηγήθηκαν μόλις στο 4΄ με τον Φαϊκ από την ασίστ του Μπουφέλ. Στη συνέχεια το ματς ισορρόπησε με την Ζούλτε απλά να έχει την κατοχή της μπάλας μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου. Οι γηπεδούχοι έφτασαν και σε δεύτερο τέρμα με τον Χαρμπαουί στο 64΄ μετά από ασίστ του Ντε Πάου, αλλά η Βάασλαντ Μπέβερεν δεν τα παράτησε. Αφού πρώτα μείωσε στο 85΄ με τον Μπόλιεβιτς που αποδείχθηκε η χρυσή αλλαγή του Φερέρα, πήρε και τον βαθμό της ισοπαλίας στις καθυστερήσεις με τον Βαν Ντάμε και μετά από ασίστ του Μπόλιεβιτς.

«Χάσαμε τη νίκη μέσα από τα χέρια μας. Θα έπρεπε να καθαρίσουμε το παιχνίδι νωρίτερα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, είναι ένα καλό μάθημα για εμάς, αλλά δεν θα πρέπει να επηρεάσει την ψυχολογία μας ενόψει της συνέχειας», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Φράνκι Ντούρι. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο μέσος Καγιά αποχώρησε για τη Μαλίν και δεν υπολογίζεται πλέον, ενώ υπάρχουν μόνο μακροχρόνια προβλήματα απουσιών.

Στατιστικό: Μετρά 4/6 G/G στα 6 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτου έδρας, φιλικά κι επίσημα.
Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 2-2 απέναντι στην Βάασλαντ Μπέβερεν, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του βελγικού πρωταθλήματος.

Εκτίμηση
Η Γάνδη δεν έχει βρει ακόμη τα πατήματα της ως ομάδα, έχασε τον μέσο Οτζίτζα με τραυματισμό και έχει και ευρωπαϊκό παιχνίδι μπροστά της. Η Ζούλτε ήταν άτυχη με την Βάασλαντ Μπέβερεν και μπορεί να γίνει επικίνδυνη. Επιλέγω το Χ2 σε απόδοση 2,09.

Πηγή: Betarades.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ