Προγνωστικά για το Χαποέλ Χάιφα – Αταλάντα

Προγνωστικά για το Χαποέλ Χάιφα – Αταλάντα

Δείτε τις προβλέψεις για το πρώτο ματς του 3ου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ μεταξύ Χαποέλ Χάιφα και Αταλάντα.

Πρώτα παιχνίδια για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, θα ακολουθήσει ρεβάνς την επόμενη εβδομάδα στην έδρα της φιλοξενούμενης.

Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει αυτόν του ΤΣΣΚΑ Σόφια – Κοπεγχάγη στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

ΧΑΠΟΕΛ ΧΑΪΦΑ (Ισραήλ, -)

Αν και θεωρούνταν το αουτσάιντερ του ζευγαριού, η Χάποελ Χάιφα κατάφερε να προκριθεί σε βάρος της Χαφνάρφιορδουρ στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Αφού αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) με αυτήν στο Ισραήλ, κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 στην Ισλανδία την προηγούμενη βδομάδα. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε στο δεύτερο ημίχρονο, και πιο συγκεκριμένα στο 68’ ο Ελμπάζ.

«Βαθιά μέσα μας γνωρίζαμε πως μπορούμε να πετύχουμε κάτι σπουδαίο και να πάρουμε την πρόκριση στον επόμενο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ», υπογράμμισε με δηλώσεις του ο Αρέλ (ΜΕ), ενώ στη συνέχεια είπε: «Η Αταλάντα είναι μία πολύ δυνατή ομάδα που προέρχεται από ένα σπουδαίο πρωτάθλημα. Προετοιμαστήκαμε όπως έπρεπε για τη μεταξύ μας αναμέτρηση. Θέλουμε να κερδίζουμε σε κάθε αναμέτρηση που δίνουμε».

Το πρωτάθλημα Ισραήλ ξεκινά για τη Χάποελ Χάιφα στις 25 του μηνός, όταν αντιμετωπίζει εντός έδρας τη Μακάμπι Νετάνια. Θυμίζουμε πως στις 28 Ιουλίου πανηγύρισε την κατάκτηση του Σούπερ Καπ Ισραήλ στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στη Χάποελ Μπερ Σεβά.

Προηγούμενο ματς: Η Χάποελ Χάιφα επικράτησε εκτός έδρας με 1-0 της Χαφνάρφιορδουρ για το Γιουρόπα Λιγκ.

Στατιστικό: Σημειώθηκε under 2,5 στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Χάποελ Χάιφα σε όλες τις διοργανώσεις

 

ΑΤΑΛΑΝΤΑ (Ιταλία, 92)

Η Αταλάντα επιβεβαίωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πως ήταν από την αρχή το απόλυτο φαβορί για πρόκριση στο ζευγάρι με τη Σαράγεβο. Μετά το ισόπαλο 2-2 στην Ιταλία, το συγκρότημα του Γκασπερίνι διέσυρε με το εμφατικό 8-0 (!!) την αντίπαλό του στη Βοσνία την προηγούμενη βδομάδα. Η αναμέτρηση δεν χρίζει ανάλυσης, με τους «μπεργκαμάσκι» να είναι κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο από το πρώτο λεπτό.

Τα γκολ τους σημείωσαν οι Παλομίνο (4’), Γκόμεζ (14’, 28’), Μασιέλο (18’), Αχμέτοβιτς (38’ αυτ.) και Μπάροου (51’, 70’, 86’). Στις δέκα τελευταίες αναμετρήσεις που έδωσε η Αταλάντα για το Γιουρόπα Λιγκ γνώρισε μόλις μία ήττα, αυτήν από την Ντόρτμουντ (3-2 εκτός έδρας) στις 15 Φεβρουαρίου του τρέχοντος έτους. Στις υπόλοιπες σημείωσε πέντε νίκες και τέσσερις ισοπαλίες.

Στις τέσσερις από τις πέντε τελευταίες εκτός έδρας για την ίδια διοργάνωση σημειώθηκε GG, ενώ στις τρεις σημειώθηκαν περισσότερα από τέσσερα γκολ. «Αν θέλουμε να επαναλάβουμε την περσινή πορεία στο Γιουρόπα Λιγκ; Στόχος μας είναι να δώσουμε χαρά στους οπαδούς και να φτάσουμε, αρχικά, στους ομίλους της διοργάνωσης. Νομίζω πως το αξίζουμε αγωνιστικά», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο Πάπου Γκόμεζ (ΕΠ).

Προηγούμενο ματς: Η Αταλάντα επικράτησε εκτός έδρας με 8-0 της Σαράγεβο για το Γιουρόπα Λιγκ.

Στατιστικό: Σημειώθηκε over 2,5 στα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Αταλάντα για το Γιουρόπα Λιγκ.

Πηγή: betarades.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ