Προγνωστικά για το Απόλλων Λεμεσού – Ντιναμό Μπρεστ

Προγνωστικά για το Απόλλων Λεμεσού – Ντιναμό Μπρεστ

Δείτε τις προβλέψεις για το πρώτο ματς του 3ου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ μεταξύ Απόλλων Λεμεσού και Ντιναμό Μπρεστ.

*Πρώτα παιχνίδια για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, θα ακολουθήσει την επόμενη εβδομάδα ρεβάνς στην έδρα της φιλοξενούμενης.

*Το παιχνίδι δεν διεξάγεται στη φυσική έδρα του Απόλλωνα, αλλά στο «ΓΣΠ», όπου δίνει όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της η κυπριακή ομάδα.

*Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο τον νικητή του Φίτεσε – Βασιλεία.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ (Κύπρος, 125)

Απέδειξε και στον αγώνα ρεβάνς ότι είναι επίπεδο πάνω σε ποιότητα από τη Ζελέζνιτσαρ ο Απόλλων Λεμεσού, ντούμπλαρε τις νίκες του απέναντι στους Βόσνιους και με συνολικό σκορ 5-2 (1-2, 3-1) πανηγύρισε δικαιότατα την πρόκριση του στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Σοφρώνη Αυγουστή ο Φώτης Παπουλής, ο οποίος πέτυχε χατ τρικ (2’, 57’, 90’), με τη Ζελέζνιτσαρ να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 44’ της συνάντησης. Μάλιστα, ο Παπουλής έγινε την περασμένη εβδομάδα κάτοχος κυπριακού διαβατηρίου και αναμένεται άμεσα η κλήση του στην Εθνική Κύπρου.

Αντίπαλος στον επόμενο γύρο για τον Απόλλωνα, η Ντινάμο Μπρεστ, η οποία σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τρομάζει τους Κύπριους. Είναι ανώτερη ομάδα ο Απόλλωνας, καλείται να το δείξει και στα δύο παιχνίδια με τους Λευκορώσους για να δώσει το παρόν στα πλέι οφ της διοργάνωσης, με την ελπίδα ότι μπορεί να περάσει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Μοναδικός στόχος για την ομάδα της Λεμεσού είναι η νίκη με μηδέν παθητικό. Χωρίς επίσημες υποχρεώσεις ακόμη στο εγχώριο πρωτάθλημα, το οποίο ξεκινάει στις 25 Αυγούστου, με τον Απόλλωνα να υποδέχεται το Παραλίμνι στην πρεμιέρα του.

Δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα για τον Αυγουστή, ο οποίος αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα οι αφρικανοί Ουεντραόγκο (Αμυντικός, από ερασιτέχνες Μονακό) και Καραγιόλ (Μέσος, από Ίπσουιτς), αμφότεροι φυσικά δεν βρίσκονται στην αποστολή.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 3-1 επί της Ζελέζνιτσαρ στον προηγούμενο γύρο.

Στατιστικό: Από δύο γκολ και πάνω πέτυχε ο Απόλλων Λεμεσού στα δώδεκα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια του.

 

ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΠΡΕΣΤ (Λευκορωσία, 262)

Από την άλλη πλευρά, η Ντινάμο Μπρεστ μπορεί να πραγματοποίησε κακή εμφάνιση στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο, ωστόσο ένα γκολ στην εκπνοή της αναμέτρησης (1-1 στο 95’, συνολικό σκορ 5-4) ήταν αρκετό για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, στην τρίτη της μόλις ευρωπαϊκή παρουσία στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Μάλιστα, αυτή ήταν η πρώτη φορά που η Μπρεστ κατάφερε να περάσει στον επόμενο γύρο (στις δύο προηγούμενες αποκλείστηκε κατευθείαν από τον 1ο και 2οπροκριματικό). Πήρε την πρόκριση πάντως με μεγάλη δόση τύχης, είχε συνεχώς παθητικό ρόλο στο παιχνίδι, σώθηκε από ακυρωθέν γκολ στο 73’, έμεινε πίσω στο 80’ (1-0) και στη μοναδική της τελική στην εστία κατάφερε να «κλέψει» την πρόκριση.

Έκαναν την έκπληξη οι Λευκορώσοι, τώρα όμως, καλούνται να κάνουν νέα υπέρβαση, αφού θεωρούνται και πάλι το αουτσάιντερ στα παιχνίδια με τον Απόλλωνα Λεμεσού. Σε διακοπή βρίσκεται το πρωτάθλημα της Λευκορωσίας από τις 21 Ιουλίου, επαναρχίζει στις 18 Αυγούστου. Μετά το πέρας 17 αγωνιστικών η Ντινάμο Μπρεστ βρίσκεται στην έβδομη θέση με 26 πόντους, στο -8 απ’ την «τριάδα» και την έξοδο στην Ευρώπη. Πριν δύο εβδομάδες πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου αποκλείοντας στα πέναλτι την δεύτερης κατηγορίας Κλετσκ εκτός έδρας (2-2 κανονικός αγώνας και παράταση). Δεν έχουν αναφερθεί ιδιαίτερα προβλήματα, πλήρης αναμένεται η αποστολή στη Λευκωσία, ενώ δεν πρόκειται να ταξιδέψει στην Κύπρο ο πρόεδρος Ντιέγκο Μαραντόνα, ο οποίος απουσίαζε και στα δύο παιχνίδια με τον Ατρόμητο.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με τον Ατρόμητο στον προηγούμενο γύρο.

Στατιστικό: G/G τα πέντε πρόσφατα παιχνίδια της Μπρεστ.

Πηγή: betarades.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ