Προγνωστικά για το Μπασάκσεχιρ-Μπέρνλι

Προγνωστικά για το Μπασάκσεχιρ-Μπέρνλι

Δείτε τις προβλέψεις για το πρώτο ματς του 3ου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ μεταξύ της Μπασάκσεχιρ και της Μπέρνλι

* Πρώτο παιχνίδι για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.
* Όποια ομάδα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο τον νικητή του ζευγαριού Ολυμπιακός – Λουκέρνη.

ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ (147)

Η Μπασακσεχίρ πλησίασε πέρυσι ακόμη και στην κατάκτηση του τίτλου στην Τουρκία, αλλά στο τέλος δεν κατάφερε ούτε καν να τερματίσει δεύτερη για να παίξει φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ! Αλλά ήταν μόλις τρεις βαθμούς πίσω από την κορυφή και την πρωτοπόρο Μπεσίκτας. Παρουσιάζει λοιπόν μία σταθερότητα που μπορεί πλέον να την συμπεριλάβει στις ομάδες – πρωταγωνίστριες της γειτονικής χώρας, αφού από την περίοδο 2014-15 που επέστρεψε στην κορυφαία κατηγορία, τερμάτισε τις δύο πρώτες σεζόν στην τέταρτη θέση και πρόπερσι στην 2η! Σιγά – σιγά αρχίζει να εδραιώνεται και στα ευρωπαϊκά γήπεδα, παίζοντας πέρυσι στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Η φετινή της κινητικότητα στο μεταγραφικό παζάρι ως τώρα δεν ήταν τόσο έντονη όσο τα προηγούμενα χρόνια. Βέβαια διαθέτει κάποια πολύ γνωστά ονόματα στο ρόστερ της, όπως τον διεθνή Τούρκο μέσο Τουράν, δανεικό από την Μπαρτσελόνα, τον έμπειρο επιθετικό Αντεμπαγιόρ, τον Γάλλο αριστερό μπακ Κλισί, τον έμπειρο Τούρκο αμυντικό μέσο Εμρέ. Στα φιλικά της έδειξε επίσης μία σταθερότητα, φέρνοντας από δύο πιθανά αποτελέσματα σε έξι αναμετρήσεις. Κέρδισε Εϊμπαρ και Ούφα, έχασε από Στουτγάρδη, Τέρεκ Γκρόζνι και έφερε ισοπαλίες με Μόναχο 1860 και Λεβερκούζεν. Το πρωτάθλημα Τουρκίας ξεκινάει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.
Θα λείψουν από τη σημερινή αναμέτρηση οι Τουράν (ΜΕ), Ερντέμ (ΑΜ) που δεν δηλώθηκαν καν στη λίστα, λόγω τραυματισμού, ενώ ο Βραζιλιάνος Μοσορό(ΜΕ) πήρε άδεια για να μεταβεί στην χώρα του για οικογενειακούς λόγους.

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Μπασακσεχίρ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Λεβερκούζεν σε φιλικό παιχνίδι.

Στατιστικό: Εχει 4/6 under 2,5 στα φιλικά της παιχνίδια φέτος.

ΜΠΕΡΝΛΙ (92)

Αν και δυσκολεύτηκε πάρα πολύ, η Μπέρνλι κατάφερε να πάρει την πρόκριση απέναντι στην Αμπερντίν, κερδίζοντας με 3-1 στον επαναληπτικό στην παράταση, χάρη σε τέρματα που σκόραρε στο 101’ και με πέναλτι στο 114’. Νωρίτερα είχε ανοίξει το σκορ πάρα πολύ νωρίς, μόλις στο πέμπτο λεπτό, αποκτώντας προβάδισμα, αλλά αυτό αναιρέθηκε με την ισοφάριση της αντιπάλου της στο 27ο λεπτό. Στη συνέχεια έχασε κάποιες μεγάλες ευκαιρίες να «καθαρίσει» από την κανονική διάρκεια του αγώνα, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Τραυματίες και απόντες είναι οι τερματοφύλακες Πόουπ, Χίτον, αλλά πήρε έναν πολύ καλό αντικαταστάτη για να καλύψει το κενό, τον πρώην διεθνή Άγγλο, Τζο Χαρτ, από τη Μάντσεστερ Σίτι. Αυτός αναμένεται να παίξει βασικός απόψε, ενώ αποκτήθηκαν και άλλοι δύο παίκτες, ο κεντρικός αμυντικός Πίρσον από την Μίντλεσμπρο και ο επιθετικός Βίντρα από την Ντέρμπι. Αντιθέτως δεν ευοδώθηκαν οι προσπάθειες απόκτησης του μέσου Κλούκας από την Σουόνσι.

Οι Πίρσον και Χαρτ είναι και διαθέσιμοι για τη σημερινή αναμέτρηση, κάτι που δεν ισχύει για τον Βίντρα. Παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμών οι δύο γκολκίπερ της ομάδας, Χίτον και Πόουπ.

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Μπέρνλι έχασε 0-2 εντός από την Εσπανιόλ σε φιλικό.

Στατιστικό: Εχει 2/2 Χ, με το ίδιο σκορ (1-1), στα επίσημα παιχνίδια της φέτος.

Πηγή: betarades.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ