Εκκίνηση στο τελευταίο Γκραν Σλαμ

Εκκίνηση στο τελευταίο Γκραν Σλαμ

Το Γκραν Σλαμ της Νέας Υόρκης είναι έτοιμο να ξεκινήσει, με τρεις προβλέψεις για τους αγώνες των Ίσνερ, Μελέρ και Μπερετίνι

Όλα είναι έτοιμα στη Νέα Υόρκη για την έναρξη του US Open. Οι περισσότεροι τενίστες πήραν τις ανάσες τους και μπαίνουν με την ενέργεια σε υψηλά επίπεδα. Από την άλλη όσοι είχαν αγώνες ως το τέλος της περασμένης εβδομαδας, ίσως να συναντήσουν δυσκολίες. Παράδειγμα η Πούιγκ που έφυγε με τραυματισμό απο το Κονέκτικατ, αλλά και οι Κβίτοβα, Σαμπαλένκα που καταπονήθηκαν επίσης.

Για όσους δεν είναι μυημένοι στο τένις, να σημειώσω πως οι αγώνες των ανδρών κρίνονται στα τρία νικηφόρα σετ, ενώ αυτοί των γυναικών παραδοσιακά στα δυο.

Απόδοση που χτύπησε στο μάτι από την πρώτη στιγμή της μελέτης είναι το 2,10 του Ισνερ στη νίκη με 3-0 σετ επί του Κλαν. Οι μπουκ πιστεύουν ότι ο Κλαν μπορεί να πάρει σετ σε πιθανό τάι μπρέικ καθώς ο Ισνερ παίζει πολλά τέτοια. Ο Αμερικανός δεν είναι απλά ένας ψηλός που σερβίρει καλά. Διαθέτει μεγάλη ποιότητα και καλή κίνηση στο χώρο. Είναι πολύ καλή η απόδοση απέναντι σε έναν αντίπαλο περιορισμένης ποιότητας.

Καθαρό φαβορί για απλή νίκη ο Μελέρ επί του άπειρου Σονέγκο, ενώ ματς με μεγάλη πιθανότητα για 4 γεμάτα σετ ή ακόμα και 5 είναι τα: Μπερετίνι – Κούντλα και Χάρι – Γκόγιοβτσικ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Πηγή: bet-hoven.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ