Ξεκάθαρο προβάδισμα οι Καταριανοί

Ξεκάθαρο προβάδισμα οι Καταριανοί

Πρώτος ημιτελικός του Ασιατικού Τσάμπιονς Λιγκ και η γηπεδούχος Αλ Ντουχαΐλ έχει προβάδισμα απέναντι στην Περσέπολις

Στις 18:30 η Αλ Ντουχαΐλ θα υποδεχθεί την Περσέπολις για τον πρώτο προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας. Η γηπεδούχος εντυπωσιάζει μέχρι στιγμής στη διοργάνωση έχοντας πετύχει μόνο νίκες. Είναι γρήγορη και τεχνική ομάδα και αρέσκεται να παίζει από τα πλάγια, ενώ είναι είναι ταχύτατοι και οι πλάγιοι μπακ στις αντεπιθέσεις. Από το ρόστερ ξεχωρίζουν ο Ν.Κορεάτης Ναμ Τάε – Χι (3/2), ο οποίος αγωνίζεται ως δεκάρι, ο Βραζιλιάνος εξτρέμ Τζούνιορ (3/2), ο «κανονιέρης» και πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης με 9 τέρματα Ελ Αραμπί (3/3) και ο τραυματίας αριστερός εξτρέμ Μσακνί (24/25).

Η Περσέπολις αποδυναμώθηκε αισθητά το καλοκαίρι. Αρκετοί βασικοί πήραν μεταγραφή και για την Ευρώπη, όμως εντός συνόρων δεν φαίνεται να υπάρχει σημαντική διαφορά, αν και δεν έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα (2-3-0). Έχει πετύχει μόλις ένα τέρμα στα τρία πιο πρόσφατα ματς και σήμερα θα παίξει με βασικό στόχο να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Δεν θα είναι εύκολο να σταματήσει την επίθεση των Καταριανών και μακριά από την Τεχεράνη χάνει σχεδόν όλη τη δυναμική της.

Αν καταφέρει να επιβάλλει το παιχνίδι της η Αλ Ντουχαΐλ θα καθαρίσει την πρόκριση από σήμερα. Σε πτωτική πορεία ο άσος από το χθεσινό 1.75, για αυτό και θα προτιμήσω το -1 ασιατικό χάντικαπ.

Καλή τύχη στις επιλογές σας.

Πηγή: bet-hoven.com

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ