Βούτσης: Χώρις άλλα μέτρα θα ολοκληρωθεί η αξιολόγηση

Βούτσης: Χώρις άλλα μέτρα θα ολοκληρωθεί η αξιολόγηση

Ο Πρόεδρος της Βουλής έκανε λόγο για Κασσάνδρες που έπεσαν έξω ισχυριζόμενες ότι θα ληφθούν προληπτικά μέτρα εν όψει του Προϋπολογισμού του 2018

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Ερωτηθείς σχετικά, σε συνέντευξή του στη Real News ο πρόεδρος του Κοινοβουλίου Νίκος Βούτσης επανέλαβε την πρόβλεψή του ότι ο  κυβερνητικός ανασχηματισμός θα γίνει είτε με το τέλος είτε μετά την τρίτη αξιολόγηση.

Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο εκλογών και μάλιστα τριπλών, επικαλέστηκε την εκ νέου αναφορά του πρωθυπουργού στο περιφερειακό συνέδριο Ιωαννίνων για εκλογές τον Σεπτέμβριο του 2019, σημειώνοντας ότι στον σχεδιασμό θα ληφθεί υπόψη το ορόσημο των ευρωεκλογών του Ιουνίου 2019 «το οποίο είναι ανεξάρτητο της βούλησης της ελληνικής κυβέρνησης», ενώ για τις δημοτικές-περιφερειακές και τις βουλευτικές «είναι ζήτημα απόφασης της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού».

O κ. Βούτσης υπογράμμισε οτι ο ίδιος δεν προκαταλαμβάνει  ότι θα γίνουν ταυτόχρονα οι βουλευτικές εκλογές, οπωσδήποτε όμως θα ληφθεί σίγουρα υπόψη πολύ σοβαρά για την τελική ημερομηνία προσφυγής στις κάλπες , τονίζοντας ότι αναμφίβολα η 4η Σύνοδος της Βουλής η οποία θα ξεκινήσει του χρόνου τον Οκτώβριο, θα είναι μία προεκλογική Σύνοδος.

Πηγή: unfollow.com.gr

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ